Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده و کارگردان برنامه نگی که نگفتی گفت: از تابستان سال 96 با 120 قسمت برنامه و بیش از 40 موضوع از آنتن شبکه دو سیما مهمان مخاطبان بودیم و از فردا 18 فروردین ماه هر شب از شنبه تا چهارشنبه ساعت 21 مهمان خانه های مردم می شویم.

مجتبی احمدی کارگردان و تهیه کننده برنامه "نگی که نگفتی" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره فصل جدید این برنامه گفت: "نگی که نگفتی" همچون سال گذشته حدود ساعت 21 با موضوعات مختلف به خانه های مخاطبان خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تابستان سال 96 با 120 قسمت برنامه و بیش از 40 موضوع از آنتن شبکه دو سیما مهمان مخاطبان بودیم و از فردا 18 فروردین ماه هر شب از شنبه تا چهارشنبه ساعت 21 در سال جدید مهمان خانه های مردم می شویم.


وی در همین راستا افزود: اتاق فکر برنامه "نگی که نگفتی" با پايان كارش در اسفند ماه 96 تعطیل نشد و کماکان با برگزاری جلسات متعدد، موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار داديم،تصمیم داریم در فصل جدید با مخاطبان این برنامه ارتباط بیشتری برقرار کنیم و  این برنامه امسال با مشاركت مخاطبانش پيش خواهد رفت.

کارگردان "نگی که نگفتی" درباره جزئیات جدید این برنامه اظهار کرد: با شروع فصل بهار تغییراتی در دکور برنامه ایجاد شده و شکل و شمایل زمستانی دکور، بهاری شده است. این هفته برنامه را با موضوع مهارت و کار آغاز خواهیم کرد و قرار است در اين باره مخاطبان را به يك چالش دعوت كنيم، چالش از تنبلي تا مهارت و كار؛ نكته ديگر اينكه تصمیم داریم در كنار مؤسسه عترت بوتراب با هدف کمک به ایتام سراسر كشور به خصوص مناطق محروم با یک تشكيل يك کمپین اقداماتی همراه با مخاطبان مان داشته باشيم. به دنبال اين هستيم كه شرایط مسکن، درمان، تحصیل و کلا معاش فرزندان ایرانی را که در شرایط خاصی زندگی می كنند را با كمك مخاطبان برنامه به يك سرانجام خدا پسندانه برسانيم.

احمدی ادامه داد: این روزها گروه نگارش برنامه نشست های مختلفی دارند و در این نشست ها موضوعات مختلف برگرفته از اجتماع مطرح می شود ، مطالب به شکل سرفصل احصا می شود، حاصل محتوايی موضوعات برنامه را با مدیران شبکه تبادل می کنیم نظرات آنها را جویا می شویم تا برنامه همچون سال گذشته جذاب، مفرح و پر از موضوعات مورد نیاز مخاطبان روي آنتن برود. کماکان ارتباط را با مخاطبان حفظ خواهیم کرد و بیش از قبل این ارتباط برقرار خواهد شد. مردم در این مدت نظرات خود را به ما مطرح کرده اند و سعی می کنیم نظرات آنها را در فصل بهاری برنامه "نگی که نگفتی" بیشتر مد نظر قرار دهیم.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 97 به نام حمایت از کالای ایرانی، درباره توجه برنامه نگی نگفتی به این موضوع توضیح داد: با توجه به پیام مقام معظم رهبری به دنبال این هستیم که شغل و مهارت را در رسيدن به توليدات ايرانی در راس اهداف برنامه قرار دهيم و در حوزه ايجاد شغل و كار برای همه افراد جامعه به خصوص ايتام به راهكار هايی جديد برسيم. استعداد ایرانی اگر تنبلی را کنار بگذارد، بدون شک در هر سن و سالی که باشد می تواند با تلاش، كوشش و کسب مهارت به روزی حلال و امرار معاش در كمال آرامش برسد.


تهیه کننده برنامه "نگی که نگفتی" در پايان خاطرنشان کرد: بدون شک برنامه "نگی که نگفتی" را با همان ریتم سابق در یک بسته مفرح به مخاطبان تقدیم می کنیم و تمام تلاش ما این است که در گزارش ها و پلی بک های برنامه مشارکت بیشتری از مخاطبان را داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال و هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد قریشی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: داده‌ها در حوزه حمل‌ونقل آن هم در حوزه مدیریت شهری از مهم‌ترین بخش‌ها است.

وی افزود: از این داده‌ها به نحو احسن نمی‌توانیم استفاده کنیم و این نقص وجود دارد، اما راهکار حل چالش این است که داده به‌صورت عام در اختیار تمام استفاده کنندگان قرار گیرد.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه همیشه سعی کردیم داده‌ها را به صورت باز در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهیم و از سوی دیگر با مجموعه‌هایی که داده در حوزه حمل‌ونقل دارند، همکاری کنیم، گفت: دو سال پیش تفاهم‌نامه ای را با مسیریاب نشان امضا کردیم، بر اساس این همکاری هر گونه اطلاعاتی که نیاز دارند در اختیار آنها قرار دادیم و مقرر شد آن‌ها هم در راستای روان سازی ترافیک با مدیریت شهر همکاری کنند.

قریشی با اشاره به چهار سیاست کلی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تصریح کرد: در همه حوزه‌ها داده‌هایی داریم که می‌توان برای رسیدن به این اهداف از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به چالش‌ها و نیازهای این بخش افزود: برای نمونه برای مکان‌یابی دوربین ثبت تخلفات سرعت در سطح شهر و بهینه‌سازی موقعیت در راستای کاهش هزینه‌ها داده‌هایی موجود است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای تحقق این نیاز به ما کمک کنند.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: تبلیغات در محیط‌ها و المان‌های ترافیکی سطح شهر از دیگر موضوعاتی است که می‌توانید در راستای افزایش بهره وری و درآمد به کمک مدیریت شهر بیایید.

قریشی گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال می‌کنیم، هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهادی داشته باشند که از نظر شهری و اقتصادی برای مدیریت شهر و حوزه حمل‌ونقل مؤثر و کمک رسان باشد از آن استقبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اصفهان نخستین حوزه حمل‌ونقل شهری در کشور بود که حمایت از استارتاپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را آغاز کرد، البته این حمایت برکات بسیاری به همراه داشت که مدل مشارکت بخشی از همین روند است.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان ادامه داد: در این راستا با معاونت علمی ریاست جمهوری نیز توافق کردیم که آن‌ها هم از طرح‌های دانش‌بنیان حمایت کنند، البته سعی کردیم برای مجموعه‌های نوپا دانش‌بنیان که رزومه ندارند اما دارای گروه‌های خلاق هستند، راه حلی پیدا کنیم تا برای همکاری زودتر به نتیجه برسیم.

کد خبر 747851

دیگر خبرها

  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • رستگاری به افق فلسطین
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • رکوردشکنی «مست عشق» در روز اول اکران
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • بزرگترین مزیت ما کامران نجف‌ زاده است