Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

 

 

 

 

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد حسین پور، از کارشناسان خانواده و تربیت فرزند و ازدواج در طرح آرامش بهاری اداره اوقاف و امور خیریه در غرفه‌ای در درب ورودی امامزاده روح‌الله به سوالات و ابهامات شرعی مراجعه کنندگان پاسخ می‌دهد، همچنین در غرفه دیگری در جوار این امامزاده طرح دوخت رایگان چادر اجرا می‌شود و در کنار این طرح با خانم‌هایی که قصد انتخاب چادر را برای پوشش و حجاب دارند مشاوره داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح آرامش بهاری باعث جذب توریست در ایام نوروز از داخل و خارج از کشور شده و افراد زیادی به قصد بازدید و زیارت از این امامزاده به سمت بازار تهران و خیابان ناصر خسرو روانه می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن پور در این زمینه بیان کرد: ما در کنار مهارت های ده‌گانه مطرح شده توسط بهداشت جهانی در کنار درس‌های حوزه این مهارت‌ها را هم آموزش می‌بینیم و در ایام مختلف و به مناسبت‌های مختلف غرفه‌هایی را در اختیار ما قرار می‌دهند تا در آن فعالیت داشته باشیم، بسته به سطح علمی بیشتر طلبه‌ها در این غرفه‌ها حضور پیدا می‌کنند و با شنیدن مشکلات مردم تا حد امکان آنها را راهنمایی می‌کنند تا تصمیمات درستی را برای ادامه زندگی بگیرند.

این کارشناس مذهبی در ادامه گفت: معمولاٌ مردم برای مشکلات مختلفی مراجعه و بخشی راهکارهای کنترل استرس را از ما طلب می‌کنند و با استفاده از مهارت‌هایی که درباره آن آموزش دیده‌ایم راهنمایی می‌کنیم و در مواردی هم زوجین برای بدبینی مراجعه می‌کنند و با احادیث و روایات و تعالیم این زوجین را در حد توان راهنمایی می‌کنیم تا زندگی را با این موارد تلخ نکنند و به واسطه اعتمادی که به علما دارند مسائل را به خوبی باز می‌کنند و گاهی مسائل مربوط به اعتقادات و سستی در خواندن نماز توسط نوجوانان هم مطرح می‌شود که با بحث مستقیم و از نزدیک شبهات این افراد را برطرف می‌کنند و غالب مردم مراجعه کننده احکام را می‌پرسند.

وی در ادامه با اشاره به تنوع سنی مراجعه کنندگان به محل پاسخگویی به سوالات شرعی عنوان کرد که از تمام سنین و با هر پوششی برای رفع شبهات به این غرفه مراجعه می‌کنند، از نوجوان و جوان گرفته تا افراد مسن و پا به سن گذاشته در این غرفه پاسخ سوالات شرعی و شبهات خود را در حد وسع دریافت می‌کنند.

البته اکثر مراجعه کنندگان جوانان هستند و استقبال از این طرح بسیار خوب بود و در بعضی اوقات حتی بعضی از افراد برای مطرح کردن سوالات خود در صف می‌ایستند و به امید روزی که این طرح‌ها در تمام نقاط شهر تهران و دیگر شهرها اجرا شود.

تولیت آستان مقدس امامزاده روح‌الله از بقاع قدیمی تهران است و با وجود کاشی کاری و بازسازی آن که در سال 1272 ه.ش بوده، یک بنای بسیاری قدیمی است و ورودی ارگ سلطنتی و سردر الماسیه بوده است و به همین دلیل به این امامزاده کم توجهی می‌شد و دلیل آن قرار گرفتن دژبانی دروازه دولت قدیم و ارگ سلطنتی در کنار این امامزاده بود و همین امر موجب می‌شد تا مردم نتوانند برای زیارت به این مکان مراجعه کنند،  در زمان پهلوی هم ارگ سلطنتی از بین می‌رود و وزارت دارایی بنا می‌شود و بعد از آن هم مراحل ساخت ساختمان 14 طبقه تلگرام خانه آغاز شد و به خاطر شرایط امنیتی این ساختمان که باز هم موجب شد تا این امامزاده در محجوریت قرار بگیرد و فقط محلی‌ها به زیارت می‌آمدند، بعد از انقلاب هم به دلیل بمب گذاری منافقین و شهید شدن حدود 60 نفر از هم وطنانمان دور فضای این امامزاده را محصور کردند و فضا باز هم به همان حالت امنیتی برگشت و به همین خاطر این امامزاده سبقه 300 ساله امنیتی دارد و فقط قدیمی‌های این محل به دلیل اینکه مخابرات دوشنبه‌ها این محل را باز می‌کرده از این فرصت استفاده می‌کنند و به زیارت می‌آمدند و زیارت عاشورا می‌خواندند و همین آمد و شدها باعث حفظ این امامزاده منور شد و در نهایت بعد از سال 1390 با اصرار مردم محل و قدیمی‌های باب همایون و هماهنگی میراث فرهنگی و همکاری مخابرات این بنا سال 1390 شروع به ساخت کرد و یک ساختمان 2 طبقه و یک سردآب 12 متری در آن وجود داشت و در انتها گنبد و بارگاه و حیاط و ضریح تا پایان سال 1393 ساخته شد و عملا از سال 1395 فعالیت‌های فرهنگی در این امامزاده آغاز به کار کرد و به دلیل سبقه امنیتی هنوز محجوریت در این امامزاده وجود داشت و از سال پیش تصمیم گرفته شد با همکاری هیئت امنا خیمه معرفتی را در ورودی این امامزاده متبرک شود تا زائران بیشتری برای زیارت و تلطیف روح به این مکان مراجعه کنند.

مشکل مالکیت امامزاده نورالله 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن پور افزود: در باب همکاری دیگر ارگان‌های دولتی تشکر ویژه‌ای از مخابرات می‌کنیم که با همکاری این نهاد دولتی و علی‌الخصوص بسیج مخابرات همت کردند و این بنا که مربوط به امامزاده روح‌الله بود از مخابرات جدا و دارای مالکیت جدای از مخابرات شد و با وجود نداشتن آب و برق اکنون مخابرات آب و برق را در اختیار این بنای متبرک قرار داده است و از مخابرات توقع می‌رود تا با همکاری بیشتر بنای امامزاده نورالله را که کمی پایین‌تر از این امامزاده قرار دارد و در ملک شخصی است و به دلیل اینکه مالک اجازه تردد نمی‌دهد این بنا را که تنها از طریق حیاط مخابرات در دسترس است با کمی هزینه و همت به امامزاد روح الله متصل و در فاصله بین این دو امامزاده غرفه‌های فرهنگی بنا کنیم.

 محمدعلی نادعلی

انتهای پیام 

 

 

 

 

 

ئ

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی

به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • اعلام برنامه شهادت امام صادق در آستان علی بن باقر
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب