Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته حمل و نقل ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: نخستین دستگاه اتوبوس گردشگری خط ۱۰۰ اصفهان که در ایام نوروز راه‌اندازی شد در طول سال نیز به شهروندان سرویس دهی خواهد کرد.

سیدعلی عبدالهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: در نوروز امسال نخستین دستگاه اتوبوس گردشگری خط ۱۰۰ اصفهان در مسیرهای سی‌وسه پل، پل چوبی، پل بزرگمهر، باغ گل‌ها، چهارباغ خواجو، شکرشکن برای دسترسی به میدان امام (ره)، میدان امام علی (ع)، خیابان‌های عبدالرزاق، حکیم، استانداری، باغ گلدسته، هتل عباسی و مسیر منتهی به هتل پل راه‌اندازی و با استقبال گسترده گردشگران و مسافران نوروزی رو به رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر روی بدنه این اتوبوس‌ها بنر و استیکر خاصی طراحی شد تا وجه تمایزی با سایر اتوبوس‌های خطی شهر داشته باشد، همچنین در داخل اتوبوس اطلاعات مربوط به زمانبندی و مسیرهای رفت و آمد اتوبوس نصب شد.

مسئول کمیته حمل و نقل ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده روزانه حدود ۶۰۰ دستگاه اتوبوس عمومی و خصوصی در ایام تعطیلات نوروز جهت جابه جایی مسافران فعال بودند.

وی افزود: در ایام نوروز یک هزار دستگاه تاکسی در قالب ستاد نوروزی به شهروندان اصفهانی و گردشگران خدمات‌رسانی کردند و در ۱۵ نقطه از مبادی ورودی گردشگر از جمله میدان امام (ره) ابتدای خیابان سپاه، میدان امام (ره) ابتدای خیابان حافظ، میدان خواجو، باغ فدک، باغ غدیر، میدان انقلاب، باغ پرندگان، تله سیژ ناژوان، آکواریوم ناژوان، منارجنبان و کوه آتشگاه، سیتی‌سنتر سپاهان شهر، تله کابین صفه و شهررویاها مستقر شدند.

عبدالهی با بیان اینکه نوروز امسال شهرداری اصفهان تعداد ۵۰ پارکینگ عمومی را در اختیار مسافران و شهروندان قرار داد، گفت: با بودجه ای که توسط مدیریت شهری تخصیص یافت، اقدام به تجهیز پارکینگ ها اعم از تکمیل روشنایی، سیستم هوشمند، آسانسور و افزایش ظرفیت پارکینگ ناژوان کردیم.

وی افزود: البته با توجه به اینکه در نوروز ۹۷ بیش از ۸۰ درصد مسافران با خودروهای شخصی خود به اصفهان سفر کرده بودند، نمی‌توانیم اعلام کنیم مشکل پارک برای خودروها نداشتیم، اما پیش بینی پارکینگ تمام نقاط جذب سفر انجام شد و شاهد تبلور مدیریت واحد شهری در ایام نوروز بودیم.

مسئول کمیته حمل و نقل ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: با تعامل خوب سازمان‌ها با مجموعه شهرداری و همدلی و همراهی، بهار دلنشینی را پشت سر گذاشتیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: این ۴خط عبارت بود از خط یک: میدان توپخانه - دروازه قزوین، خط ۲: میدان توپخانه - انتهای امیریه، خط ۳: میدان توپخانه - بازار و شاهپور و خط ۴: میدان توپخانه - گارماشین (ری جنوبی). همچنین خطی بین دروازه دولت و بازار کشیده شد که پس از یک سال و دو ماه بهره‌برداری، برچیده شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تا سال ۱۳۱۷ علاوه بر ۴ خط گذشته، خط ۵ از میدان شاه(قیام) تا میدان گمرک و خط معروف به تهران - شهرری هم به ۴ خط قبل اضافه شد. این خط آخری از جلوی انبارگندم خیابان ری، روبه روی خیابان صفاری(شهید حداد عادل) به سوی حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کرد.

از سال ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۰ به علت گسترش تهران و ازدیاد جمعیت، ۴ خط دیگر به خطوط اتوبوسرانی اضافه شد و برای اولین بار خطوط جدید به دروازه دولت، میدان ۲۴ اسفند (انقلاب)، حشمت‌الدوله شرق و خیابان نادری راه پیدا کرد. وزارت فوائد عامه و تجارت، تحت مدیریت مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه، در دوره صدارت دکتر محمد مصدق لایحه‌ای را در یک ماده واحده و ۱۲ تبصره به مجلس برد و موفق شد رآی مثبت مجلس را در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۳۱ جلب کند.

بر اساس این قانون که امضای محمد ذوالفقاری، نایب‌رئیس هفدهمین دوره مجلس شورای ملی، پای آن بود، امتیاز احداث خطوط اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر به طور دسته‌جمعی در داخل هر شهر و حومه به شهرداری‌ها واگذار شد.

از ۱۵ دی۱۳۳۲ روش کار در خطوط اتوبوسرانی تهران کمی تغییر کرد و بلیت ژتونی (پولک فلزی) و باجه بلیت‌فروشی راه‌اندازی شد و دولت وقت به منظور نوسازی ناوگان شهری تعدادی اتوبوس مرسدس بنز از آلمان وارد کرد.

با تامین شدن بودجه و امکانات دولتی، اولین شرکت سهامی اتوبوسرانی عمومی کشور در تهران با عنوان «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» با سرمایة ۳۰۰ میلیون ریالی در ۲۵ فروردین ۱۳۳۵ به ثبت رسید و محل آن در ساختمان شهرداری تعیین شد.
اولین خط اتوبوسرانی تهران در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۵ با ۸۰ دستگاه اتوبوس در مسیر بازار تا میدان امام حسین (ع) در حضور نمایندگان مجلس شورای ملّی وقت و تعدادی از وزرا افتتاح شد. از زمان افتتاح در تیر تا مهر ماه، سه خط دیگر نیز در شهر آغاز به کار کرد. در نهایت شرکت واحد در سال اوّل با ۱۷۳ اتوبوس و ۵ خط فعالیتش را آغاز کرد.

کد خبر 848049 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • سراب سفره کوه سلسله
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی