Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@16:14:13 GMT

حضور کم رنگ هلال احمرو بنیاد شهید در توان بخشی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۴۰۰۷

حضور کم رنگ هلال احمرو بنیاد شهید در توان بخشی

به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ درباره اظهارات وزیربهداشت و درمان دراین خصوص که دولت دراحداث بیمارستان های توان بخشی دارای تنگناهای مالی است، گفت: درحال حاضر میزان خدمات رسانی به اقشارمعلول با استانداردهای روز دنیا فاصله دارد، ضمن اینکه بسیاری از بیماران معلول دچار مشکلات بسیاری درتامین هزینه ها و نیازمندی های روزانه خود بوده و توانایی پرداخت هزینه های گزاف درمان بیماری خود را ندارند، همچنین  اینکه بخش دولتی نیز توان کافی برای تحت پوشش قرار دادن تمامی افراد معلول را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم نایین درمجلس شورای اسلامی، با تاکید براینکه دولت دراحداث مراکز درمانی مورد نیاز معلولان و بیمارستان های توان بخشی دچار مشکلات مالی بسیاری است، افزود: در این زمینه نیاز است که وزارت رفاه فعال تر عمل کرده و زمینه را برای رفع نیازهای این دسته افراد که قطعا از اقشار ضعیف جامعه هستند فراهم کنند؛ این بیماران شرایط درمانی طولانی مدت داشته و در این مسیر ناچار به پرداخت هزینه های گزافی هستند.

وی با بیان اینکه تعداد مراکز ارایه کننده خدمات توان بخشی در سطوح مختلف باید افزایش پیدا کند، تصریح کرد: هرچند که دولت تنگنای مالی قابل توجهی در احداث مراکز درمانی مورد نیاز معلولان دارد، اما باید به وظایف خود درفع مشکلات معلولان تا حد امکان توجه کند؛ البته براساس قوانین موجود می توان از تمام ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده کرد، ولی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نباید به حذف افراد معلول و اشخاص فاقد توان مالی منجر شود.

پوربافرانی با اشاره به اینکه اکثر افراد معلول و نیازمند خدمات توان بخشی شرایط لازم برای پرداخت هزینه های بخش خصوصی را ندارند، گفت: دربرخی شرایط به دلیل عدم توانایی پرداخت هزینه های بخش خصوص فرد نیازمند درصف نوبت دریافت خدمات درمراکز دولتی درانتظار باقی می ماند؛ بنابراین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی الزامی بوده و باید برای ارایه خدمات برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، با تاکید براستفاده از ظرفیت هلال احمر و بنیاد  شهید درخدمات دهی توان بخشی، افزود: متاسفانه تمامی ظرفیت های این دو نهاد برای رفع مشکلات معلولان به کارگرفته نشده است، البته در برخی حوزه های درمانی هلال احمر خدماتی را ارایه می کند؛ اما با توجه به شرایط موجود خدمات دهی باید گسترده تر صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، وزیر بهداشت و درمان ، با اشاره به تنظیم و ابلاغ آیین‌نامه تاسیس مراکز توانبخشی، بیان کرد:  اگر این آیین نامه اشکالی دارد، اصلاحات را براساس بازخورد از محیط انجام دهیم. آیین‌نامه‌ها وحی منزل نیستند. از هلال احمر و بنیاد شهید انتظار داشتیم تا در بحث توانبخشی وارد میدان شوند، اما اقدامی نکردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بنیاد شهید مشکلات معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان