Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، زمانیکه مصالح حزبی و جناحی با منافع شهری گره بخورد، دیگر نمی توان انتظار زیادی از شورای سیاسی پایتخت داشت.

شورایی که علی رغم استعفای نجفی و عدم وجود هیچ نوع عملکرد قابل ارزیابی در حوزه های مختلف عمرانی، اجتماعی، فرهنگی و خدمات رسانی از سوی شهردار، همچنان اصرار بر ماندن وی در پست شهرداری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی علی رغم اینکه محمدعلی نجفی اذعان به بیماری و عدم توان ادامه کار دارد، باید عنوان کرد در صورت عدم وجود بیماری، وی خیلی قادر به اداره شهر نبود؛ چرا که نجفی در مدیریت اجرایی کلان در 7 ماه گذشته بسیار ضعیف ظاهر شده و ادامه این روند می‌تواند پایتخت را با چالش های جدی در زمینه خدمات رسانی به شهروندان روبه رو سازد.

عملکرد نجفی در زلزله آذر ماه و برف بهمن ماه سال گذشته ثابت کرد که او نمی تواند مدیر اجرایی قوی باشد؛ امری که حتی با انتقادات صریح برخی از زعمای اصلاح طلب همچون محمدرضا عارف در نقد مدریت شهرداری در برف روبه رو شد.

روز سه شنبه 14 فروردین ماه سال جدید در جلسه هم اندیشی شورا و شهردار در حالیکه تکلیف شهردار با خودش مشخص بود ولی شورای شهر تکلیفش مشخص نیست.

مرتضی الویری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر پس از جلسه اعلام کرد که تمامی اعضای شورای شهر بر ماندن نجفی تاکید دارند و بیماریی که نجفی عنوان می کند خطرناک است را عادی جلوه داد: « بیماری‌ای که درباره نجفی نیز مطرح شده است، یک نوع بیماری عادی است و خیلی‌ها این بیماری را دارند.»

در همین رابطه معاون نظارت شورای شهر تهران از عدم موافقت اعضای شورای شهر در پذیرش استعفای نجفی خبر داده است. افشین حبیب زاده با ارائه توضیحاتی درباره بیماری نجفی و اخلالی که ممکن است در اداره شهر به خاطر آن ایجاد شود، از مخالف اعضای شورای شهر در جلسه 19 فروردین با استعفای نجفی نیز سخن گفته است: « علی رغم مباحث مطرح شده از سوی نجفی، برخی از اعضا صراحتاً اعلام کردند که با استعفای نجفی در جلسه روز یکشنبه 19 فروردین موافقت نمی‌کنند. برآیند این است که به احتمال زیاد رای اکثریت آراء به رفتن نجفی از شهرداری منفی خواهد بود اما اینکه نجفی چقدر بر رفتن اصرار داشته باشد، این موضوع به شخص وی بر می‌گردد.»

در این میان بحث اجبار نجفی به ادامه کار نیز شنیده می شود. بحثی بی فایده که چالش مدیریتی در شهر تهران را بیش از پیش بغرنج تر خواهد ساخت. محمد سالاری، عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دلیلی برای تغییر شهردار نمی‌بینیم گفته است:« در صورت عدم پذیرش استعفا، شهردار تهران متعهد به ادامه وظیفه است.»

زهرا نژاد بهرام، از مدافعان سرسخت مدیریت اجرایی نجفی! نیز در اظهاراتی بر ادامه کار وی پس از درمان اشاره کرده است: « اعضا به اتفاق به این نتیجه رسیدند که نجفی همچنان به کار خود به عنوان شهردارتهران ادامه دهد و استعفایش را نپذیرند. معتقدیم نجفی مرخصی بگیرد تا درمانش انجام شود.»

حلقه گمشده این گونه اصرارها را باید در اظهارنظر محمود میرلوحی جستجو کرد. معاون اجرایی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه قاطعانه استعفای نجفی را رد می‌کنیم، گفته است: اگر به راحتی استعفا را بپذیریم، اعتماد به شورا کاهش می‌یابد. نظر قاطع شورای شهر رد استعفای نجفی است و بر این تصمیم اصرار دارد. نظر ما این است که این استعفا به صلاح نیست و این رویکرد دلایل مختلفی دارد.»

میرلوحی در نهایت از منافع اصلاح طلبان برای این رویکرد سخن می گوید که این سخن همان نقدی است که بسیاری بر این شورا به خاطر سیاسی کار و اولویت منافع حزبی دارند: « اصلاح‌طلبان پشتوانه رای به لیست امید بودند و شورای شهر و مدیریت آقای نجفی در این مساله ذی‌نفع هستند، درنتیجه باید منافع آن‌ها را نیز در نظر گرفت.»

پذیرش شکست در حالیکه هنوز به یکسالگی شورای شهر اصلاح طلب نزدیک نشده ایم، برای اعضای آن بسیار سنگین است. شورایی که با شعارها و وعده های زیاد برای دمیدن روح جدید در کالبد شهر وارد گود مدیریت شهری شد ولی نتوانست در حساس ترین و مهم ترین تصمیم گیریش یعنی انتخاب شهردار موفق عمل کند و علی رغم مشخص بودن ناتوانی نجفی در اداره شهر دست به این انتخاب سیاسی زدند و حال این شهروندان تهرانی هستند که باید تاوان این اشتباه را با کاهش خدمات رسانی در تهران پس بدهند.

در 8 ماه گذشته علاوه بر اینکه پروژه هایی با پیشرفت 95 درصدی در مدیریت سابق تکمیل نشدند بلکه پروژه هایی مهم و استراتژیکی مانند خط 7 مترو نیز به دلایل سیاسی تعطیل و متوقف شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، مهدی چمران پیش از‌ آغاز دویست و سی و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز موضوعات مختلفی از جمله مصوبه‌ای برای خاورشهر، اصلاحات نرخ‌های سازمان آتش‌نشانی و همچنین حسابرسی‌ها در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار خواهد گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه روز گذشته در شهرداری منطقه ۱۷ از حضور یکی از اعضای شورای شهر تهران (شربیانی)، ممانعت به عمل آمده است این موضوع صحت دارد یا خیر گفت: ممانعتی بابت حضور این عضو شورای شهر تهران انجام نشده و تنها شهردار منطقه حضور نداشته که پیگیری ما نشان از آن دارد که شهردار منطقه پیش از این مرخصی گرفته اما برخی از معاونین وی در شهرداری منطقه حضور داشته‌اند.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: قاعدتاً اعضای شورای شهر وقتی در شهرداری‌های مناطق حضور پیدا می‌کنند انتظار می‌رود که شهرداران نیز اینگونه بازدیدها را به ساکنان منطقه اعلام کنند تا مردم و شهروندان‌ آن منطقه حضور پیدا کنند تا موارد و احیانا مشکلات خود را مطرح کنند. انتظار ما این است که همکاری خوبی در این بخش از سوی شهرداران مناطق وجود داشته باشد.

چمران گفت: شورا به عنوان ناظر بر عملکرد شهرداری است و می‌تواند در همه موضوعات نظارت داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری تهران تصریح کرد: بنده از جزئیات این موضوع اطلاع ندارم اما این مبلغ برای کمک هزینه مسکن بوده و مشخص نیست که این رقم به صورت وام بوده یا شکل دیگری است.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که پرداخت چنین مبالغی نیاز به مجوز شورا دارد یا خیر افزود: این موارد در اختیار شهردار تهران است اما باید شورا نیز از آن اطلاع داشته باشد.

چمران همچنین در واکنش به صحبت‌های استاندار تهران در ارتباط با جابجایی آرادکوه به محل دیگری تصریح کرد: اینکه آرادکوه محل فعلی دفن زباله جابجا شود امکانپذیر نیست اما می‌توان جای جدیدی را برای دفن زباله‌ها در نظر گرفت چرا که جابجایی آرادکوه با توجه به شرایطی که دارد هزینه زیادی را در برخواهد داشت اما همانطور که گفته شد می‌توان مکان جدیدی را برای دفن زباله احداث کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورا از محل دفن جدید زباله‌های پایتخت اطلاع دارد یا خیر گفت: هنوز اطلاعاتی در این خصوص به بنده نرسیده یا من اطلاع ندارم اما همانطور که گفته شد جابجایی آرادکوه امکان ندارد اما می‌توان محل جدیدی را برای دفن زباله‌ها احداث کرد و می‌توان از دستگاه‌های جدید زباله‌سوز (5 الی 6 هزار تنی) استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا