Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: هشدار می‌دهیم همه توطئه‌های تفرقه افکنانه سالیان اخیر در میان کشور‌های اسلامی و ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی و افراط گرا همانند داعش و همزادان آن، با هدف بروز نفاق و انشقاق در جهان اسلام و فراموشی تدریجی آرمان فلسطین و ایجاد حاشیه امن برای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی طراحی و اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان تازه ولیعهد کج اندیش سعودی در مصاحبه با نشریه آمریکایی تایم که به گونه‌ای از سر خامی و شوقی کودکانه، دو رژیم متجاوز عربستان و اسرائیل غاصب را دارای منافع و دشمنان مشترکی مانند ایران دانست، اظهار داشت: جاه طلبی ولیعهد بداندیش سعودی از حد و اندازه برون شده است و می‌رود تا به یک بیماری لاعلاج و مزمن بدل شود. او در جنگ قدرت درون خاندان سلطنتی و برای جلب حمایت آمریکا و اخیرا رژیم اشغالگر قدس در کنار پرداخت میلیارد‌ها دلار از ثروت مردم خود، به بیان هر سخن مضحک و البته شرم آوری نیز مبادرت می‌ورزد. این تازه از راه رسیده جویای قدرت و نام، چشم خرد بر تمامی واقعیت‌های تاریخی و هفت دهه جنایات رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی فرو بسته و در خیانتی بزرگ و آشکار به آرمان فلسطین دم از شناسایی و همسویی کشورش با این رژیم نامشروع می‌زند. ‏‎ این سخنان نشان می‌دهد او نه تاریخ خوانده است، نه جغرافیا می‌داند، نه آرمان مردم خود و آزادگان جهان را درمی یابد و نه از ستمی که بر امت اسلامی و فلسطینیان رفته و می‌رود چیزی می‌فهمد و نه فلسطین، نه جهان عرب، نه جهان اسلام و نه دوست و نه دشمن را از هم باز می‌شناسد.

‏‎قاسمی افزود: هشدار می‌دهیم همه توطئه‌های تفرقه افکنانه سالیان اخیر در میان کشور‌های اسلامی و ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی و افراط گرا همانند داعش و همزادان آن، با هدف بروز نفاق و انشقاق در جهان اسلام و فراموشی تدریجی آرمان فلسطین و ایجاد حاشیه امن برای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی طراحی و اجرا شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: سیاست‌های دوران اخیر سعودی‌ها یک تراژدی بسیار غم انگیز است که کشوری اسلامی با آن همه ادعا‌های پر طمطراق خود را تا سطح یک مجیزگوی رژیم اشغالگر قدس تنزل دهد. قطعا این مذلت و خود زنی فرجام شومی برای مسببان این عقبگرد تاریخی به همراه خواهد داشت و به عنوان ننگی بزرگ برای عربستان در روند تحولات جهان اسلام ثبت خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید

متخصص اعصاب و روان با تاکید به عوارض اختلال افسردگی گفت: توجه نکردن به این بیماری باعث مزمن شدن بیماری افسردگی شده و کنترل آن نیز دشوارتر می شود، هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد در روابط بین فردی، شغل و فعالیت‌های روزمره بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد و فرد باید برای درمان اقدام کند.

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بروز اختلال افسردگی در برخی افراد اظهار کرد: فردی که خلق گرفته دارد، علاقه‌ها و لذت‌های قبلی را از دست داده و همراه آن تعدادی از علائم مانند کاهش انرژی، تغییراتی در خواب، اشتها، تغییراتی در انگیزه، احساس گناه و کاهش تمرکز را داشته باشد و اگر این علائم در بیشتر ساعت‌های روز و حداقل دو هفته تداوم پیدا کند، فرد به اختلال افسردگی مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه افسردگی می‌تواند سرچشمه بسیاری از مشکلات برای بیمار شود، افزود: بی‌خوابی مداوم فرد افسرده بر ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد یا الگوی تغذیه‌ای فرد را تغییر داده و روابط بین فردی بیمار مبتلا به افسردگی در خانواده و بین همکاران دچار مشکل می‌شود.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: این حس ناخوشایند افسردگی باعث بروز تغییراتی در رفتار فرد مبتلا شده و این اتفاق باعث می‌شود که اطرافیان او هم از این موضوع دچار آسیب شوند، اگر این علائم ماندگار باشد و باعث شود که فرد کارهای روزمره خود را انجام ندهد و حوصله انجام هیچ کاری و رفتن به محیط‌های شاد و شلوغ را نداشته باشد، باید به فکر درمان بود.

وی در خصوص شیوع این بیماری در سنین متفاوت اظهار کرد: احتمال بروز بیماری افسردگی در تمام سنین وجود دارد و درمان آن متفاوت بوده و تشخیص این بیماری در سنین زیر دبستان مشکل بوده و از نظر مشاهده رفتار فرد بیمار به ابزارهای ویژه نیاز دارد، اگر فردی در سنین جوانی افسردگی داشته باشد، احتمال بروز این بیماری در دوران سالمندی هم وجود دارد، علاوه بر این برخی افراد بدون سابقه قبلی به دلایلی ممکن است در دوره سالمندی به افسردگی مبتلا شوند.

عامل بروز بیماری افسردگی چند فاکتوری است

عمرانی فرد در مورد علل بروز بیماری افسردگی خاطرنشان کرد: مانند همه اختلالات روانپزشکی عامل بروز بیماری افسردگی هم چند فاکتوری است، عوامل ژنتیکی، زمانی که سیستم عصبی در دوران جنینی شکل می‌گیرد و اتفاق‌هایی که برای مادر رخ می‌دهد، در بروز بیماری افسردگی فرزند بی‌تأثیر نیست، همچنین تغییرات مواد درون بدن، عوامل روانی و اجتماعی مانند استرس‌ها، وقایع ناراحت‌کننده در خانواده و محیط کار مجموعه‌ای از عواملی است که باعث می‌شود، فردی مبتلا به این بیماری شده و اختلال افسردگی در او شدت پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: لازم است بدانیم توجه نکردن به افسردگی باعث مزمن شدن این بیماری شده و کنترل آن هم مشکل‌تر می‌شود و هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و این عملکرد می‌تواند در روابط بین فردی، شغل، فعالیت‌های روزمره و در مراقبت فرد از خود اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: علائمی مانند کم‌خوابی، مشکل در تمرکز، پراشتهایی یا کم اشتهایی هر کدام عوارضی را برای فرد افسرده به همراه دارد و در اختلال افسردگی‌های شدیدتر هم فکر کردن به مرگ از جمله عوارض ناگواری است که احتمال دارد برای فرد افسرده رخ دهد و خانواده را درگیر کند.

متخصص روانپزشکی با بیان اینکه توصیه‌های اطرافیان برای مبارزه با این بیماری به فرد مبتلا کمک‌کننده است، گفت: توصیه‌ها نباید جنبه دستوری داشته باشد و اعضای خانواده باید سرزنش کردن بیمار را کنار بگذارند، شرایط و محیط پرتنش را برای بیمار تعدیل کنند تا او بتواند از نظر رفتاری تا اندازه‌ای فعال شود و احساس مفید بودن کرده و حس بی ارزش بودن نکند.

کد خبر 749247

دیگر خبرها

  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • بیداری آزادی‌خواهان جهان نشات گرفته از انقلاب اسلامی است
  • مردم دنیا متوجه ماهیت کثیف و خونریز رژیم غاصب صهیونیستی شده‌اند
  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم