Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی ایسپا گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) به سمتی می‌رود که گواهینامه بین‌المللی را در بحث امنیت اطلاعات را نیز دریافت کند.

مهدی رفیعی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: اصلی ترین طرح مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در سال جاری پیمایش ملی فرهنگ سیاسی مردم ایران است که موج اول این پیمایش سال 84 توسط ایسپا به صورت خویش فرمایی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیزکارهای مطالعاتی موج دوم انجام شده است، افزود: مجری اصلی این طرح ایسپا بوده اما مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، پژوهش‌های فرهنگ هنر و ارتباطات و معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی نیز از این طرح حمایت و بخشی از هزینه های طرح را متقبل شده‌اند.

معاون پژوهشی ایسپا ادامه داد: پرسش نامه طرح آماده و پایلوت طرح اجرا شده است و در ماه جاری کار اجرای ملی انجام خواهد شد و طی چند ماه آینده نتایج قابل بهره برداری خواهد بود.

رفیعی تصریح کرد: در این طرح سعی شده  بصورتی سئوالات پرسش نامه و چرچوب مفهومی طراحی شود تا قابلیت مقایسه با سال 84 و تحولات این حوزه قابل رصد باشد.

وی بیان کرد: اما با توجه به تحولات جدید شاخص‌های جدیدی را به کار اضافه و برخی شاخص‌ها را حذف کنیم اما شاکله اصلی همان کار قبلی بوده و این طرح کار بزرگ، کم نظیر و بی‌نظیری است.

معاون پژوهشی ایسپا اضافه کرد: 25 تا 30 شاخص فرهنگی سیاسی کشور در این کار رصد می‌شود که نتایج آن ارائه و بخشی به اطلاع مردم خواهد رسید.

رفیعی با اشاره به فعالیت کارگروه های مطالعاتی متفاوت در ایسپا اضافه کرد: یکی از گروه‌های فعال گروه زنان و خانواده است و یکی از برنامه های مدنظر آن اجرای پیماشی ملی در حوزه زنان و خانواده با رویکرد جدید است تا طرح های انجام شده در این حوزه هم پوشانی نداشته باشد.

وی یاداور شد: با توجه به هزینه های پیمایش های ملی بدنبال جذب اسپانسر هستیم که در صورت جذب آن پیمایش ملی زنان و خانواده طی امسال با رویکرد متفاوت با طرح های قبلی انجام خواهد شد.

معاون پژوهشی ایسپا گفت: در گروه مطالعاتی مسائل و آسیب های اجتماعی نیز در نظر داریم طرحی انجام شود اما هنوز جزئیات طرح ارائه نشده است.

رفیعی با اشاره به اینکه طرح های ملی به دو شکل انجام می‌شود، تصریح کرد: در برخی طرح ها ملی تمام استان ها درگیر آن هستند و نتایج به تک تک استان ها تعمیم داده می‌شود و برخی از طرح‌های ملی طرح نمونه ای خوشه ای چند مرحله ای است که تعدادی استان را شامل می‌شود که نتایج قابل تعمیم به استان ها نیست اما نتایج ملی متفاوت نیست.

وی با اشاره به اینکه بسته به بودجه و حجم نمونه ها نوع اجرای طرح های ملی انجام می‌شود، افزود: بسیاری از طرح های خوشه ای این قابلیت را دارد که دراستان ها به صورت اجرایی در آمده و ایسپای مرکز نیز آمادگی دارد طرح ها پرسشنامه و  تجربیات را در اختیار شعب قرار دهد.

معاون پژوهشی ایسپا اظهارکرد: سال گذشته نرم افزار نظرسنجی سبز توسط افراد ایسپا طراحی شد که این نرم افزار کاغذ را از فرآیند جمع‌آوری اطلاعات حذف می‌کند و دریافت اطلاعات با تبلت انجام می‌شود.

رفیعی با اشاره به اینکه این نرم افزار امکان نظارت را بر پرسشگر بیشتر می‌کند، ادامه داد: کنترل پرسشگر با استفاده از GPS انجام می‌شود ساعت شروع و پایان مصاحبه ضبط و امکان ارسال آنلاین و افلاین اطلاعات وجود دارد.

وی ادامه داد: این نرم افزار در چند طرح ملی در سال گذشته انجام شد و شعب در حال تجهیز هستند و در حال حضر به لحاظ نرم افزاری مشکلی نداریم اما در بحث سخت افزاری حمایت از شعب را شروع کرده ایم و بخشی از تبلت ها از طرف ایسپا تجهیز و برخی توسط خود شعب انجام شود.

معاون پژوهشی ایسپا گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان سال بتواینم طرح های ملی را با تبلت و این نرم افزار انجام دهیم.

رفیعی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه ممکن است فرآیند نظر سنجی ساده‌ به نظر برسد، اما این فرآیند دارای پیچیگیدی‌های خاصی است که اگر اصول رعایت نشود نتایح به دست آمده صحیح نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در کنار علم و رعایت فنون علمی تجربه بسیار مهمی است، تاکید کرد:  مواردی که در اثر تجربه ایسپا به دست آورده کمک کرده هر سال دقت نظر سنجی بیشتر باشد که زنجیره فرآیند نظرسنجی از مراحل مطالعات اکتشافی تا چارچوب مفهومی و تهیه پرسش نامه تا نمونه گیری و گرودآوری اطلاعات باید با دقت تمام انجام شود تا  نظرسنجی اطلاعات خوبی داشته باشد.

معاون پژوهشی ایسپا ادامه داد: حاصل این تجربه جمع و در انتخابات گذشته ایسپا با خطای کمتر از یک درصد نرخ مشارکت و میزان ارای کاندیدا ها را جمع آوری کند.

رفیعی یادآور شد: بحث امنیت اطلاعات برای ایسپا بسیار مهم است و این مرکز به سمتی میرود که  گواهینامه بین‌المللی را در بحث امنیت اطلاعات را نیز دریافت کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طی 16 سال فعالیت ایسپا مشکلی نداشته‌ایم و هر کارفرمایی که با ایسپا کار کرده به امانت‌داری این مرکز اذعان دارد و مشکلی نداشته است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم