Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال نیز مانند بهار سال 96، اپیدمی بیماری گوارشی جمع زیادی از شهروندان سپیدانی را به مراکز درمانی این شهرستان کشاند، اما مسئولان با گذشت دو روز از آغاز این اپیدمی، هنوز علت اصلی آن را نمی‌دانند. آفتاب‌‌نیوز :  بررسی آرشیو اخبار سال گذشته نشان می‌دهد که مردم سپیدان و مسافرانی که به این شهرستان سفر کرده بودند، با علائم مسمومیت به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه کرده و مداوا شده بودند اما در نهایت علت مسمومیت به شکل دقیق اعلام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی دو روز گذشته نیز شمار زیادی از شهروندان سپیدانی، با علائم مسمومیت به بیمارستان و سایر مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کرده و مداوا شده‌اند و تعداد این افراد همچنان رو به افزایش است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با ایسنا، آخرین آمار افراد مبتلا به بیماری گوارشی در سپیدان را تا زمان این گفت و گو 452 نفر اعلام کرد.
عبدالرسول همتی تصریح کرد: ١٦ نفر از این تعداد علاوه بر مشکلات گوارشی، دچار اسهال شده بودند؛ این شاخص نشان دهنده شدت بیماری است.
وی افزود: بلافاصله پس از حصول گزارش، اکیپ درمانی و بهداشتی دانشگاه به شهرستان سپیدان اعزام شدند و فعالیت خود را به سرعت آغاز کردند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه پس از معاینات اولیه نقشه اپیدمی ترسیم شد و بیشتر مراجعه کنندگان که از شهر سپیدان بودند در همان لحظات اولیه مداوا شدند، گفت: تاکنون هیچ مورد بستری نداشته ایم.
همتی ادامه داد: نیروهای بهداشتی داوطلب دانشگاه با حضور در درب منازل شهروندان سپیدانی آنها را به رعایت بهداشت و مراقبت توصیه کردند.
وی در عین حال روند ابتلا به بیماری را رو به کاهش ارزیابی و اضافه کرد: نمونه کشت آب و اسهال بیماران در حال آزمایش است و تا ٢٤ ساعت دیگر نتیجه مشخص خواهد شد. در حال حاضر آنچه که برای ما حائز اهمیت است، کنترل اپیدمی و درمان مراجعه کنندگان است.
همتی همچنین در پاسخ به این سوال که در مدت مشابه سال گذشته نیز با ابتلا به بیماری تعدادی از شهروندان این شهرستان به دلیل آلودگی آب رو به رو بودیم، آیا بیماری فعلی نیز به دلیل آلودگی آب نیست؟ خاطرنشان کرد: تا اعلام نتیجه آزمایش اظهارنظر نمی‌کنم.
همتی با اشاره به اینکه تمام بیمارستان ها و مراکز درمانی آماده خدمت رسانی هستند، گفت: در ساعات اول هر ساعت ۲۰ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که رفته رفته به ۵ نفر در ساعت رسیده که نشان دهنده این است که مشکل تحت کنترل قرار گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: تنها مرجع دقیق در خصوص  اطلاع رسانی این موضوع علوم پزشکی است و شهروندان اخبار و اطلاعات را فقط از این مجموعه دنبال کنند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری فارس نیز در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: ظاهرا یک اپیدمی فصلی است که توسط کارشناسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حال بررسی است.
حسن فیاض پور با بیان اینکه سال قبل نیز مشابه همین موضوع در این شهرستان رخ داد، گفت: آزمایش بر روی افراد در حال انجام است که پس از اعلام نتیجه مشخص خواهد شد که آیا مشکل از حساسیت فصلی است یا آلودگی آب.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد