Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@22:01:02 GMT

ریزش موی سر؛ علامتی هشدار دهنده برای سلامت بدن

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۸۵۱۱

داشتن مو‌هایی زیبا و پرپشت یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در زندگی بانوان است، به همین دلیل در صورت وجود ریزش باید به دنبال علت آن و وجود بیماری احتمالی در بدنشان باشند. آفتاب‌‌نیوز : کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند ریزش موی سر در بانوان زنگ خطری جدی درباره وجود مشکل‌های سلامت در آنهاست. ریزش موی سرطبیعی است و روزانه تا ۱۰۰ رشته تارمو باید از سر بریزد، اما ریزش بیش از این تعداد، کندی رویش دوباره مو یا ایجاد مناطق طاس در سر نشانه‌ای غیر طبیعی است و باید جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وجود مو‌های زیبا و پرپشت برای اعتماد به نفس بانوان بسیار اهمیت دارد و بسیاری از آن‌ها در زمان ریزش موی سر با مشکل‌های روحی و افسردگی مواجه می‌شوند.
ریزش موی سر دلایل مختلفی دارد، برخی مواقع استفاده بیش از حد از رنگ مو‌های شیمیایی، استفاده از خشک کن برقی یا اتوی مو، دکلره و فِر کردن موی سر سبب این بروز این مشکل می‌شود.
اما در بسیاری از موارد عامل‌های درونی سبب ریزش موی سر می‌شود که نشانه‌ای از سوی بدن برای توجه به مشکل‌های سلامت پیش آمده است که امکان دارد فرد متوجه آن نباشد.
از جمله مهم‌ترین دلایل ریزش موی سر دربانوان برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن است که سبب ریزش موی سر می‌شود، کمبود مواد معدنی، آهن و ویتامین‌های ضروری نیز از جمله دیگر دلایل اصلی ریزش شدید موی سر است.

برخی دیگر از دلایل ریزش موی سر شامل ابتلا به آلرژی و بروز واکنش‌های آلرژیک، استرس بیش از اندازه، شوک‌های روحی و عاطفی، توقف استفاده از دارو‌های ضد بارداری، رژیم‌های لاغری سخت و یا رژیم غذایی ناسالم و کم نوشیدن آب است.
درمان فوری برای جلوگیری از ریزش موی سر وجود ندارد و درمان باید با صبر و حوصله در عرض چند ماه انجام شود تا مو‌ها دوباره طراوت خود را به دست آورند.

کارشناسان اعتقاد دارند بانوان به رژیم غذایی متنوع و سرشار از مواد مغذی بیشتر از آقایان نیاز دارند و بیشتر به دلیل فقر آهن، کمبود منیزیم، مس، روی، ویتامین‌های گروه B، D، Eو A دچار ریزش موی سر می‌شوند.

دگرگونی‌های هورمونی در بانوان به دلایلی همچون قاعدگی، بارداری، شیر دهی و یائسگی بیشتر از آقایان است و این دگرگونی‌ها اولین اثر‌های خود را بر فولیکول‌های مو می‌گذارد.
بیشتر بانوان که دچار بیماری هایی همچون کیست تخمدان، نازایی، نامنظم بودن قاعدگی و مواردی از این دست هستند در کنار عارضه‌های ناشی از بیماری از ریزش موی سر و کم پشتی مو‌ها نیز رنج می‌برند.
خوشبختانه روش‌های درمانی و کنترلی فراوانی برای تنظیم هورمون‌های بدن بانوان وجود دارد و با انجام درمان افزون بر سلامت می‌توانند از داشتن مو‌هایی پرپشت و زیبا لذت ببرند.
منبع:Dailymail

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا زرافشان ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای کاهش نرخ بی سوادی، رویداد روستای باسواد اجرا و ۱۰ هزار و ۹۶ نفر در ۸۱۸ کلاس درس تحت پوشش طرح‌های نهضت سوادآموزی قرار گرفتند.

وی بیان داشت: با تشکیل شورای سواد یار روستا این طرح نقش مهمی در کیفیت بخشی به سوادآموزی دارد و اجرای طرح شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا نیز از دیگر طرح‌های مهم برای افزایش نرخ باسوادی در برخی نقاط است.

زرافشان تصریح کرد: دولت در کنار سوادآموزی برنامه‌های دیگری برای افزایش سواد اجتماعی جامعه هدف در دست اجرا دارد که طرح خواندن با خانواده، حلقه‌های کتابخوانی و آموزش عملی نماز از جمله این برنامه‌های تکمیلی دولت برای سوادآموزان است و مسابقات علمی و کار با رایانه نیز برای برای شرکت کنندگان در دوره تحکیم اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: نرخ باسوادی جمعیت استان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله، بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ به ۹۲ درصد رسید و مطابق با برآورد سال ۱۴۰۰ به بالای ۹۵ درصد رسیده است.

زرافشان افزود: نرخ باسوادی در استان با هشت دهم درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۹۸.۸ درصد رسیده است.

کد خبر 6098197

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • اعترافات تکان‌دهنده؛ ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست‌انداز