Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-29@14:37:40 GMT

شریک محمد بن سلمان در محیط زیست ایران چه می‌کند؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۹۰۰۰

شریک محمد بن سلمان در محیط زیست ایران چه می‌کند؟ +عکس

مؤسسه حیات وحش پارسیان که مدیریت آن را کاووس سیدامامی، متهم امنیتی انتخار کرده به عهده داشت، در گزارش عملکرد این مؤسسه برای سال ۹۴، اعلام کرده بود که جرج شالر معاون مؤسسه پنترا به ایران سفر داشته و دو هفته در شهر‌های مختلف کشورمان تردد داشته است. جرج شالر در پروژه‌ای که تحت عنوان حفاظت از یوزپلنگ آسیایی توسط مؤسسه کاووس سیدامامی راه‌اندازی شده بود، “مشاور خارجی و همکار پروژه” معرفی شده است و در جریان سفرش به ایران، به استان‌های یزد، سمنان و … سفر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جرج شالر در سفر به ایران

مؤسسه‌ای که شالر معاون آن است، تحت مدیریت شخصی است به‌نام «فردریک لونای» قرار دارد. این فرد، علاوه بر این مؤسسه، ریاست مؤسسه‌ای را که تحت پوشش محیط زیست توسط محمد بن زاید ولیعهد امارات متحده عربی تشکیل شده، عهده‌دار است.

هیات مدیره «صندوق حفاظت از گونه‌های محمد بن زاید آل نهیان» که نام فردریک لونای در ردیف چهارم دیده می‌شود.

اما در جستجو‌ها در پروژه‌های حفاظتی محیط زیست کشور که عمدتا بر عهده موسسات غیردولتی (NGO) است هم به نام «محمد بن زاید آل نهیان» به عنوان حامی برمی خوریم.

موسسه «نجوای زمین»، یکی از همان NGO هاست که در چند سال اخیر به شدت در حوزه حساس محیط زیست فعال شده‌اند و ظاهرا نظارت چندانی روی آن‌ها نبوده است. طبق اطلاعات سایت این موسسه، «نجوای زمین» یک ” موسسه آموزشی است که با استفاده از روش‌های کاربردی علمی-فرهنگی و برای حل چالش‌های پیشروی محیط زیست گام برمیدارد. در این موسسه تلاش می‌شود تا به کمک روش‌های نوین آموزشی کشف طبیعت و برقراری ارتباط با آن به زندگی انسان‌ها بازگردانده شود.

در نگاه به وبسایت این مجموعه، در قسمت «پروژه‌های حفاظتی»، به دو پروژه برمی خوریم: «پروژه بررسی اولیه وضعیت گربه پالاس در البرز مرکزی» و «پروژه حفاظت خرس سیاه آسیایی در استان هرمزگان»

جالب این جاست که در بخش «حامیان پروژه» در هر دوی این دو پروژه به نام «محمد بن زاید» و موسسه او به نام «صندوق حفاظت از گونه‌های محمد بن زاید» برمی خوریم!

همین باعث می‌شود که نگاهی به وبسایت این صندوق بیاندازیم تا با فعالیت‌های آن در ایران بیشتر آشنا شویم. این جاست که در می‌یابیم چه اندازه نفوذ این اماراتی در پروژه‌های محیط زیستی ما بالاست. دست‌کم ۱۰ پروژه محیط زیستی و حفاظتی توسط این صندوق در ایران مورد حمایت قرار گرفته است:


صندوق محمد بن زاید برای حفاظت از گونه‌ها.

اما «محمد بن زیاد آل نهیان» کیست؟

او ولیعهد ابوظبی و نایب فرمانده کل قوای مسلح امارات متحده عربی است، کسی که نیروی اصلی پیشران سیاست خارجی فعال امارات و «حاکم دو فاکتوی امارات» محسوب می‌شود.

محمد بن زاید آل نهیان

وی فرزند زاید بن سلطان آل نهیان (بنیانگذار امارات متحده عربی) و همچنین برادر خلیفه بن زاید آل نهیان (حاکم ابوظبی) است.

به مفهوم دیگر، محمد بن زاید، بدیل محمد بن سلمان سعودی در امارات متحده عربی و حاکم حقیقی امارات است و در مقام فرمانده نیرو‌های مسلح و مسوول سیاست خارجی این شیخ‌نشین، نقش اصلی را در «شورای همکاری خلیج فارس» و «ائتلاف عربی» به رهبری عربستان سعودی بازی می‌کند که ۴ سال است، یمن مظلوم را زیر بمباران وحشیانه و تحریم جنایتکارانه قرار داده‌اند. به واقع، امارات امروز یکی از اضلاع مربع ضدیت با ایران است که اضلاع دیگر آن ترامپ، بن سلمان و نتانیاهو هستند. طبق اخبار متعددی که در دو سال گذشته منتشر شد، بن زاید شریک اصلی بن سلمان برای گسترش نفوذ و تبدیل شدن به حاکم عملی عربستان بوده است.

روابط این دو آن اندازه صمیمی است که به گفته «مجتهد»، فعال رسانه‌ای معروف سعودی که خبر از پشت پرده‌های این کشور می‌دهد، بسیاری از تفریحات بن سلمان در کشتی تفریحی محمد بن زاید انجام می‌گیرد و محمد بن زاید یک مشاور اصلی برای طرح‌های بن سلمان است.

از سوی دیگر، بن زاید از دوستان صمیمی و شرکای «جرد کوشنر»، داماد یهودی صهیونیست ترامپ است که نقش پررنگی در جهت گیری ضدایران ترامپ و همچنین سیاست‌هایی، چون انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی داشته است.

منبع:مشرق

منبع: ساتین

کلیدواژه: ابزار جاسوسی اخبار بدون سانسور سیاسی ایران و عربستان بیوگرافی کاووس سیدامامی جاسوس محیط زیست جاسوسان آمریکا جنگ ایران و عربستان محمد بن زاید آل نهیان محمد بن سلمان محیط زیست ایران محیط زیست چیست موسسه نجوای زمین نفوذ آمریکا نفوذ استعمار در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • خون شریک ۲ + فیلم