Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@14:39:56 GMT

بوشهر در نوروز ۵ برابر جمعیت خود گردشگر جذب کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۱۲۱۴

بوشهر در نوروز ۵ برابر جمعیت خود گردشگر جذب کرد

در نوروز امسال بار دیگر مردم خونگرم استان بوشهر رسم میهمان نوازی را آن طور که باید به‌جای آوردند، تا جایی که این استان توانست بعد از مازندران و گیلان سومین استان گردشگر پذیر کشوردر تعطیلات نوروز 97 شود. شیما جهان بخش خبرنگار

ایران آنلاین / درست است که همچنان استان‌های شمالی در صدر سفرهای نوروزی قرار دارند، اما افزایش ورود بیش از یک میلیون نفری مسافر به این استان جنوبی نشان داد که تلاش‌ها برای آنکه مردم به این باور برسند که تنها شمال ایران جاذبه گردشگری ندارد و همه جای ایران زیباست و می‌شود هر سال تجربه‌ای جدید را در شهرهای مختلف کسب کرد، به ثمر نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شوق دیدن شهرهای کمتر شناخته شده
گویا شوق مسافران برای دیدن شهرهای کمتر شناخته شده بیشتر شده و می‌توان امیدوار بود که در سال‌های نه چندان دور مقصد‌های گردشگری تنها به شهرهای شمالی منتهی نمی‌شود و هر نقطه از ایران می‌تواند مقصدی جدید و پر از جاذبه برای گردشگران باشد.
همه اینها در شرایطی است که آمارها نشان می‌دهد، ایرانی‌ها امسال در تعطیلات نوروز بیش از سال‌های قبل به سفر رفته‌اند. آن‌طور که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گزارش داده، از 27 اسفند تا 11 فروردین، 58میلیون و 433هزار و 818 نفرشب اقامت در کشور ثبت شده که در این مدت 90میلیون و 230هزار و 320 بازدید از جاذبه‌های گردشگری کشور با رشد 32 درصدی نسبت به سال قبل ثبت شده است. استان‌های چهارمحال‌ و بختیاری، همدان، آذربایجان شرقی، کرمان، گلستان و آذربایجان غربی به‌عنوان برترین‌های گردشگری کشور در استان‌های کمترشناخته‌ شده هستند.
بوشهر جزو 3 استان پرتردد
بر اساس اعلام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون بیش از 7 میلیون و 350 هزار نفر به استان بوشهر سفر کرده‌اند. این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش داشته و این استان را جزو 3 استان پرتردد کشور مطرح کرده است.
کاهش 42 درصدی حوادث رانندگی در جاده‌های بوشهر
با وجود آنکه میزان ورود گردشگران و تردد در جاده‌های استان بوشهر حدود 11.5 درصد رشد داشته، اما به گفته «ناصر امیرزاده» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، میزان تصادف و حوادث جاده‌ای کاهش 42درصدی داشته است.
رشد 100 درصدی فروش صنایع دستی
امیرزاده در پاسخ به این پرسش که بیشترین گردشگران نوروزی استان در کدام شهرستان‌ها اقامت داشته‌اند، گفت: شهر بوشهر در تعطیلات نوروز پذیرای بیش از 5 برابر جمعیت خود بود. در این میان، شهرستان‌های گناوه، دیلم، بوشهر، دشتستان و کنگان بیشترین مسافران نوروزی را داشته‌اند که این موضوع سبب رشد 100 درصدی فروش صنایع دستی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است. فروش یک میلیارد تومانی هنر دستان مردمان این خطه، رونقی دوباره به جان صنایع دستی این استان بخشیده است. از سوی دیگر، هنرمندان نیز به آینده این صنعت دلگرم شده‌اند و می‌توان امیدوار بود که در سال‌های آینده بخش قابل توجهی از اشتغال مربوط به این حوزه باشد.
برگزاری جشن‌های مختلف در‌سراسر استان
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف صنایع دستی، مجسمه‌های شنی، غذاهای دریایی، رنگینک و... نیز در معرفی جاذبه‌های این استان حق مطلب را ادا کردند. این جشنواره‌ها با استقبال پر شور گردشگران مواجه شد، به طوری که تنها در شهر بوشهر هر شب 45 مراسم شاد اجرا شد.
همچنین کمیته‌های ارزیابی و بازرسی همواره بازارهای کالا و خدمات استان را رصد و به تخلفات صورت گرفته رسیدگی کردند. از این‌رو می‌توان اعلام کرد که با توجه به امکانات استان خدمات دهی مناسب بوده، اما در سال‌های آینده به‌طور حتم کاستی‌ها را جبران خواهیم کرد.
نصب اسکله تفریحی در بندر بوشهر
این مقام مسئول در خصوص اقدامات انجام شده در این بخش دریایی، افزود: اسکله‌ای با هزینه 500 میلیون تومان خریداری و در «جفره» بندر بوشهر نصب شده است. همچنین با مشخص کردن محدوده‌های مجاز برای قایق‌سواری، شنا و جت‌اسکی زمینه را برای استفاده از تفریحات آبی با کمترین خطر برای گردشگران مهیا کردیم. لنج‌ها نیزامسال ظرفیت مناسبی را برای استفاده از دریا فراهم کرده بودند.
موزه‌ها مورد استقبال قرار گرفت
وی خاطرنشان کرد:  این استان ظرفیت‌های بسیاری دارد که باعث شده گردشگران تنها جذب دریا نشوند. امسال بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی از جاذبه‌های بوشهر از جمله موزه‌ها، ابنیه و محوطه‌های تاریخی و باستانی، جاذبه‌های طبیعی و سواحل این استان دیدن کردند. بیشترین بازدیدها از محوطه‌های تاریخی در شهرهای بوشهر، گناوه، دیلم و دشتستان به‌ دلیل ساحل و طبیعت و نخلستان‌ها و کنگان نیز به‌ دلیل وجود بندر باستانی و تاریخی سیراف انجام شده است.بازدید از موزه‌ها نیز 30 درصد افزایش داشته که در این میان موزه‌های شهید «رئیسعلی دلواری»، «مردم شناسی»، «تجارت دریایی» و «تاریخ پزشکی» بیشترین بازدید‌کننده را داشته‌اند.
واحد‌های بومگردی به کمک هتل‌ها آمدند
امیر‌زاده با اشاره به کمبود هتل‌های استان، افزود: این کمبود سبب شده ظرفیت هتل‌ها در روزهای اوج سفرهای نوروزی تکمیل باشد، اما خوشبختانه امسال توانستیم با افزایش واحدهای بومگردی از یک واحد به 11واحد، تا حدی کمبود را جبران کنیم. در این میان، نباید نقش رسانه‌ها بخصوص شبکه‌های محلی استان را نادیده گرفت، زیرا این شبکه‌ها با معرفی جاذبه‌های گردشگری استان توانستند مسافران را جذب کنند،البته هدف ما قبل از جذب مسافر توسعه همه جانبه استان بوشهر است.

افزایش چشمگیر گردشگران دریایی

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر : مهم‌ترین بخش گردشگری استان را بخش دریایی تشکیل می‌دهد. بنابر اعلام سازمان بنادر و کشتیرانی استان بوشهر، مسافران امسال استقبال کم نظیری از این بخش داشته‌اند، به گونه‌ای که تا 13 فروردین 324 هزار گردشگر دریایی از ظرفیت‌های دریایی استان استفاده کرده‌اند. با وجود توسعه زیر ساخت‌های این بخش، امکانات فعلی پاسخگوی این حجم از مسافر نیست و باید در سال‌های آینده نگاه ویژه‌ای به آن شود.
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس