Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از امروز ۱۸ فروردین ماه در کشور آغاز شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، مهدی شفیعی در خصوص عملکرد اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال گفت: خوشبختانه با توجه به پوشش بالای واکسیناسیون و انجام طرح‌های واکسیناسیون تکمیلی، سال هاست که در ایران بیماری فلج اطفال مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای حفظ ایمنی کودکان و جلوگیری از بازگشت بیماری با توجه به وجود بیماری در دو کشور همسایه یعنی پاکستان و افغانستان، همه ساله کلیه کودکان اتباع خارجی و کودکان مناطق سیاری در دو مرحله تحت پوشش واکسیناسیون تکمیلی و واکسن فلج اطفال خوراکی قرار می‌گیرند.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطر نشان کرد: مرحله اول این طرح در تاریخ ۵ تا ۸ اسفند سال ۹۶ اجرا شده و مرحله دوم نیز در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ فروردین سال جاری انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: کودکانی که تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند متولدین ۵ اسفند ۹۱ تا ۲۱ فروردین ۹۷ هستند.

شفیعی اذعان داشت: کل کودکان واکسینه شده در مرحله اول ۱۷ هزار و ۸۵۱ نفر بوده اند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۲۶۳ نفر را کودکان اتباع خارجی شامل می‌شوند.

وی در پایان اظهار داشت: بیماری فلج اطفال از جمله بیماری‌هایی است که بیشتر افراد مصون نشده را مبتلا می‌کند و عوارض این بیماری می‌تواند فلج اندام‌ها (معمولا در یک عضو دست یا پا) و حتی مرگ در کودکان باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور