Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@18:04:09 GMT

تدریس ایران‌شناسی در مؤسسه اسلامی دانشگاه بامبرگ

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۵۴۴۶

تدریس ایران‌شناسی در مؤسسه اسلامی دانشگاه بامبرگ

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ مؤسسه مطالعات اسلامی دانشگاه بامبرگ(Universität Bamberg) دارای هفت گروه زبان‌شناسی عمومی، مطالعات عربی، ایران‌شناسی، تاریخ هنر اسلامی و باستان‌شناسی، مطالعات اسلامی، یهودشناسی و مطالعات ترکی است.

در این مؤسسه بر زبان و فرهنگ ناحیه‌ای از شمال آفریقا تا خاورمیانه و آسیای میانه تأکید می‌شود و تحقیقات در این مؤسسه به دنبال ترکیب تاریخ فرهنگ، الهیات، ادبیات و سیاست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ویژگی‌های درس‌های متعدد ارئه شده به دانشجویان این است که یک موضوع با رویکردهای متفاوت بررسی می‌شود.

در دوره کارشناسی دانشجویان مطالعات اسلامی موظفند در طول 6 تا 8 نیم‌سال تحصیل خود را به پایان برسانند. برنامه پیشنهادی مؤسسه به دانشجویان به این صورت است که دانشجو در نیم‌سال‌های اول، دوم، سوم و ششم باید 5 واحد و در نیم‌سال‌های چهارم و پنجم باید 10 واحد در زمینه مطالعات اسلامی بگذراند.

علاوه بر آن، در نیم‌سال اول و دوم باید از میان سه زبان عربی، فارسی و ترکی یک زبان را به عنوان زبان اول انتخاب کند و در هر نیم‌سال 10 واحد مقدماتی آن زبان را بگذراند.

در نیم‌سال سوم و چهارم علاوه بر زبان اول (هر نیم‌سال 10 واحد)، باید زبان دوم را انتخاب کند و هر نیم‌سال 10 واحد بگذراند. در نیم‌سال‌های پنجم و ششم باید زبان دوم را (هر نیم‌سال 10 واحد) ادامه دهد. بدین ترتیب دانشجو باید در سال اول 30 واحد، در سال دوم 55 واحد و در سال آخر 35 واحد بگذراند.

این مؤسسه در حوزه کارشناسی ارشد ایران‌شناسی نیز فعال بوده و پیش‌نیاز ثبت‌نام در این دوره، داشتن مدرک کارشناسی مطالعات اسلامی است. البته دانش‌آموختگان رشته‌های کارشناسی در حوزه علوم انسانی که دست کم 45 واحد شرق‌شناسی و 30 واحد زبان فارسی یا یکی از گویش‌های آن (تاجیکی یا دری) را گذرانده باشند، نیز می‌توانند در این دوره ثبت نام کنند.

اگر تعداد واحدهای گذرانده شده شرق‌شناسی 25 واحد باشد، نیز امکان ثبت‌نام مشروط به آن که 20 واحد دیگر در دوره کارشناسی ارشد بگذراند، وجود دارد.

در رشته کارشناسی ارشد ایران‌شناسی تمرکز بر شناخت سرزمین‌های فارسی‌زبان از منظرهای مختلف است. همچنین علاوه بر تقویت زبان فارسی نوشتاری و روزمره، دانشجویان بسته به موضوعی که به آن علاقه‌مند هستند می‌توانند یکی از سه زبان اردو، کردی و ازبکی را نیز بیاموزند.

گذشته از گذراندن درس‌های تخصصی درباره تاریخ، فرهنگ و زبان فارسی، دانش‌آموختگان قادر خواهند بود تحقیقاتی در این زمینه‌ها انجام دهند. از آنجا که ساختار آموزشی در این رشته بسیار منعطف است، دانشجویان می‌توانند حوزه تخصصی خودشان را از میان گزینه‌های متعدد انتخاب و علاقه‌مندی‌های شخصی خودشان را دنبال کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • یک آموزگار هدایای دریافتی روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران