Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@00:10:10 GMT

بازدید بن سلمان از "لاکهید مارتین"

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۶۰۶۵

بازدید بن سلمان از 'لاکهید مارتین'

ولیعهد عربستان در بازدید از شرکت آمریکایی "لاکهید مارتین"، چگونگی انتقال و بومی‌سازی تکنولوژی ساخت ماهواره به این کشور را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان که از ۲۰ مارس به آمریکا سفر کرده و در این کشور به سر می‌برد، از مرکز شرکت لاکهید مارتین واقع در شهر سان‌فرانسیسکو آمریکا و تکنولوی‌های پیشرفته آن در بخش‌های پرواز، دفاع هوایی، تکنولوژی‌های موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای در این شرکت بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین بن سلمان از سامانه دفاع هوایی بسیار پیشرفته "تاد" که عربستان این روز‌ها در حال مذاکره برای خرید آن و بومی‌سازی تکنولوژی آن است، بازدید کرد.

در این بازدید طرح‌های شرکت لاکهید مارتین برای برپایی یک مرکز پژوهشی و توسعه‌ای در عربستان با همکاری با دانشگاه علوم و تکنولوژی "ملک عبد العزیز" و سیستم فرماندهی، کنترل و ارتباطی که قرار است تکنولوژی آن به عربستان منتقل شده و به شکل کامل بومی‌سازی شود، ارائه شدند.

ولیعهد عربستان در این مرکز از ماهواره‌های بسیار با کیفیت و نوآورانه‌ایی که در شهرک علوم و فناوری ملک عبد العزیز ساخته شده بودند و عرب ست بازدید کرد که از نظر دقت و کیفیت در نوع خود اول است و توانمندی‌های عربستان در زمینه فناوری‌های فضایی را ارتقا خواهد داد.

همچنین بن سلمان در این مرکز با مهندسان جوان عربستانی که برای انتقال و بومی‌سازی تکنولوژی ساخت ماهواره، اجرای آزمایش‌های عملکردی و زیست محیطی آن، ساخت ماهواره‌ای در آینده در عربستان، افزایش فرصت‌های اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی در سراسر این کشور با مهندسان مرکز لاکهید مارتین همکاری دارند، دیدار کرد.

ساخت ماهواره‌ای ارتباطی در عربستان با فراهم کردن امنیت در بخش‌های نظامی، امنیتی و شهری به شکلی گسترده توانمندی بالا و پیشرفته‌ای را در زمینه ارتباطات تصویری ماهواره‌ای، اینترنت و تلفن در منطقه خاورمیانه، آفریقا و اروپا برای عربستان فراهم خواهد کرد و قرار است که این ماهواره‌ها اواخر سال جاری میلادی به عربستان تحویل داده شوند.

در همین راستا بن سلمان برنامه‌های شرکت لاکهید مارتین برای بومی‌سازی صنایع دفاعی و انتقال تکنولوژی به عربستان و نیز پایبندی این شرکت به اجرای این طرح را مورد بحث و بررسی قرار داد.

ماریلین هیوسن، رئیس شرکت لاکهید مارتین نیز در این بازدید بر حمایت از تحقق رویکرد‌های عربستان برای بومی‌سازی صنایع دفاعی و پایبندی این شرکت به تعهداتش تاکید کرد.

در پایان این دیدار نیز ولیعهد عربستان قطعه آخری که روی ماهواره عربستانی پیش از پرتاب به فضا نصب خواهد شد، امضا کرد.

طبق گفته‌های قبلی بن سلمان، عربستان سالانه ۷۰ میلیارد دلار برای واردات اسلحه هزینه می‌کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نفت،  مهدی حیدری با همراهی مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار چشمه‌خوش، کارخانه گاز و گاز مایع ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ از این پروژه‌ها بازدید کرد.

وی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای غرب کشور از نزدیک به بررسی مشکلات و موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها پرداخت و بر آمادگی این شرکت برای راه‌اندازی و افتتاح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ایستگاه تقویت فشار تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید با تأکید بر رفع موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها و توجه به ضرورت‌های اقتصادی و محیط زیستی آنها به همکاری همه مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف شرکت‌های نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب برای تسریع در راه‌اندازی آنها تا سفر رییس‌جمهور به استان ایلام اشاره کرد.

کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت میدان‌های چشمه‌خوش، پایدار غرب، دهلران، دانان و آذر همچنین جلوگیری از سوزاندن گاز‌های همراه نفت احداث شده است و افزون بر سودآوری قابل توجه، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود