Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@03:02:59 GMT

این 4سم خطرناک برای باغات پسته

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۸۲۶۱

این 4سم خطرناک برای باغات پسته

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانبنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، محمدرضا طاهری مدیر حفظ نباتات این سازمان گفت: ارزان بودن یک سم دلیل موجهی برای کاربرد آن در باغ‌های پسته نمی‌باشد و برای استفاده از سموم حتما با کارشناسان کلینیک‌های گیاهپزشکی مشورت نمایید

وی افزود: مصرف سموم فن والریت (سومیسیدین)، دلتامترین (دسیس)، پرمترین (آمبوش) و فن پروپاترین (دانیتول) در باغ‌های پسته موجب از بین رفتن گسترده حشرات مفید شده و طغیان غیر قابل کنترل آفات را به دنبال خواهد داشت و مصرف این سموم به هیچ وجه در باغ‌های پسته برای هیچ نوع آفتی توصیه و ثبت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتهای پیام/ح

سموم خطرناک باغات پسته را بشناسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخباراقتصادی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، سعید اسدی گفت: تله‌های فرمونی به منظور جلب آفات برای تعیین زمان مناسب مبارزه با آفاتی مانند کرم سیب، سرشاخه خوار هلو، کرم آلو و کرم خراط گردو و همچنین ردیابی مگس مدیترانه‌ای توسط کارشناسان حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن در سطح باغات شهرستان نصب شدند.
مدیر جهاد کشاورزی بن افزود: این اقدام منجر به صدور اطلاعیه‌های پیش آگاهی در خصوص کنترل آفات می‌شود.
وی گفت: با توجه به سطح چشمگیر باغات شهرستان تعیین زمان دقیق مبارزه با آفات و اطلاع رسانی به بهره برداران یکی از رسالت‌های مهم جهاد کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند