Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@10:27:48 GMT

لزوم اعلام تعرفه‌های پزشکی تا پایان فروردین ماه

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۵۹۸۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج، علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در خصوص تعرفه‌های پزشکی در سال جاری گفت: افزایش تعرفه‌ها در حد معقول امری اجتناب‌ناپذیر است و باید تعرفه‌ها به اندازه 5 درصد برای واحدهای دولتی و به اندازه نرخ تورم برای واحدهای خصوصی افزایش یابد.

وی افزود: لازم است بیمه‌ها مقدار زیادی در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنند زیرا مخارج اضافی پاسخگوی تمامی هزینه‌ها نخواهد بود و این امر با اجرای دقیق قانون میسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت حقیقی ادامه داد: قانون به بیمه‌ها می‌گوید که باید پرونده سلامت را الکترونیکی کنید که تنها در این مورد هزاران میلیارد تومان در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهد شد. به عبارت دیگر علاوه بر تأمین سلامت مردم از ولخرجی‌های اضافی جلوگیری خواهد شد و بیمه‌ها از طریق این صرفه‌جویی مقداری از بدهی‌های خود را پرداخت کنند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: ما با مقامات وزارت بهداشت و بیمه‌ها جلساتی داشتیم که بنا شد با هماهنگی، قانون اجرا شود تا از محل بودجه سال جاری و صرفه‌جویی‌ها آبرومندانه کارها انجام شود.

وی افزود: هر زمانی که سازمان آمار نرخ تورم را اعلام کند، شاخص‌ها مشخص می‌شود و بر اساس این نرخ تورم، تعرفه‌های پزشکی نیز اعلام خواهند شد. هیئت دولت باید برمبنای شاخص‌ها نرخ تورم را اعلام کند و ما در مجلس وارد بحث قیمت‌گذاری نمی‌شود.

نوبخت حقیقی گفت: همان‌طور که قانون گفته است شورای عالی بیمه باید در پایان هر سال تعرفه سال بعد را به هیئت وزیران ارسال کند. از هیئت وزیران انتظار می‌رفت تا پایان سال گذشته تعرفه‌ها را تعیین کند، ولی امیدواریم تا پایان فروردین‌ماه این کار عملی شود تا افراد از بلاتکلیفی درآیند و هر شخصی به خود اجازه ندهد هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان داشت: یکی از دلایلی که ما می‌گوییم تعرفه‌ها را باید دولت تعیین کند، تنها از ابعاد مالی نیست، بلکه نظم دادن به امور کشور و رعایت انصاف است.

نوبخت حقیقی در پایان گفت: انتظار ما از هیئت دولت این است که به بخش خصوصی از دولتی توجه بیشتری کند، تعرفه بخش دولتی حداکثر باید 5 درصد و بخش خصوصی نیز با نرخ تورم افزایش یابد.

منبع: فارس

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید

امتداد - با اجرا و پیگیری دقیق سیاست‌های پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال 1402 روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال 1402 که 45 درصد بود با 16.9 واحد درصد کاهش، در پايان اسفندماه 1402 به 28.1 درصد رسید. رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص های پولی اثرگذار بر تورم  انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی می‌باشد. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷٫۰ هزار میلیارد ریال رسید.

 
تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده
بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰٫۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲٫۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱٫۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده می‌باشد.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸٫۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳٫۱ درصد) محقق شده بود.

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد نمود. 
 


کاهش قابل توجه شاخص های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‎های آتی
مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵٫۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷٫۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.
در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.  
 
لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفند‌ماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲٫۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷٫۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید
  • سرگیجه با آمار تورم
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • افشاگری ترسناک همتی از نرخ تورم بانک مرکزی در فروردین ۱۴۰۲!
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟