Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از راشا تودی، پیتر شف، تاجر و سرمایه‌گذار آمریکایی، پیش‌بینی کرده است بحران مالی آینده، از «رکود بزرگ» دهه 1930 میلادی نیز شدیدتر خواهد بود.

وی در مصاحبه با یک مجله گفت: «خبر بد این است که ما باید با یک رکود بزرگ دیگر دست و پنجه نرم کنیم که البته تفاوت بسیاری با رکود پیشین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بحران مالی بسیار بدتر از آنچه خواهد بود که طی رکود بزرگ شاهد آن بودیم. این بحران دامن دلار را خواهد گرفت.»

بر اساس پیش‌بینی‌های شف، بانک مرکزی آمریکا بازارها را وادار می‌کند مردم را به پرداخت هزینه‌های بیشتر تشویق کنند؛ اما در حقیقت این سرمایه‌ها، حبابی اقتصادی تشکیل می‌دهد.

وی افزود: «این مسئله بسیار زیان‌بار است. اگر شما سرمایه‌های جعلی درست کنید و مردم نیز هزینه‌های بیشتری پرداخت کنند، به این ترتیب رشد اقتصادی را بسیار کُند کرده اید.»

شف در ماه ژانویه پیش‌بینی کرده بود سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا موجب خواهد شد اقتصاد این کشور «مانند یک بمب» منفجر شود، اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در نهایت مقصر شناخته خواهد شد.

وی در این‌باره گفته بود: «متاسفانه این میراثی است که اوباما (رئیس جمهور پیشین آمریکا) برای ترامپ به جای گذاشته است. اما مقصر حتی اوباما هم نیست؛ مقصر اصلی بانک مرکزی آمریکاست. این سیاست‌های پولی از دولت کلینتون به بوش و اوباما و اکنون به ترامپ رسیده است. اما ترامپ قربانی نهایی خواهد بود. در زمان ریاست جمهوری وی اقتصاد آمریکا دچار فروپاشی خواهد شد.»

این سرمایه‌گذار افزود برنامه دولت کنونی آمریکا برای کاهش مالیات بهانه‌ای به دست دموکرات‌ها خواهد داد تا فروپاشی اقتصاد آمریکا را پیامد سیاست‌های ترامپ و جمهوری‌خواهان اعلام کنند.

پیش از آغاز جنگ جهانی دوم، جهان دچار بحران مالی شدیدی شد که سال‌ها به طول انجامید. این بحران مالی، «رکود بزرگ» نام گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد جهان آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود