Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا-وزير نفت کشورمان در مصاحبه با روزنامه آمريکايي وال استريت ژورنال گفت ترامپ دليل اصلي از دست رفتن فرصت براي شرکت هاي آمريکايي در ايران است.

به گزارش روز شنبه ايرنا، اين روزنامه آمريکايي در گزارشي نوشت: شرکت هاي آمريکايي اميدوار بودند که طبق توافق هسته اي مبادلات شان با ايران صورت بگيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تهديد ترامپ براي خروج از توافق هسته اي باعث شده اين شرکت ها که طبق معافيت هاي وزارت خزانه داري آمريکا در ايران تجارت مي کردند، دچار ترديد شوند.
وال استريت ژورنال ادامه داد: ترامپ گفته که(در صورت عدم اصلاح) از توافق هسته اي خارج خواهد شد. در هفته هاي اخير نيز دو منتقد سرسخت توافق هسته اي يعني مايک پمپئو را به عنوان وزير خارجه و جان بولتون را به عنوان مشاور امنيت ملي به دولت خود اضافه کرده است.
اين روزنامه نوشت : تاکنون معافيت هاي وزارت خزانه داري آمريکا که شامل حال برخي از شرکت هاي کوچک تجاري آمريکا بوده، در معرض تهديد واقع نشده است. اما بسياري از مالکان اين شرکت ها به دنبال راهکارهايي هستند.
وزير نفت ايران با اشاره مستقيم به ترامپ، به روزنامه وال استريت ژورنال گفت:`دليل اصلي ازدست دادن فرصت شرکت هاي آمريکايي در اين بازار شما هستيد. اگر براي آمدن شرکت هاي آمريکايي به ايران آن ها را تحت فشار قرار ندهيد، آمريکا مي تواند با آمدن به ايران سود کند.`
مدير شرکت آمريکايي «پيمنت وال» که در اقدامي ابتکاري سعي داشت در پسابرجام در سال 2016 به شبکه پرداخت بانکي ايران بپيوندد،گفت: فکر مي کنم پتانسيل خوبي آنجاست و فکر مي کنم ريسک بسيار بالايي نيز وجود دارد. نمي خواهم زنداني شوم، نمي خواهم شرکت من دچار مشکل شود.
روزنامه آمريکايي يادآور شد که ترس از تحريم ها و بررسي هاي موشکافانه مکرر در آينده، بسياري از شرکت هاي بزرگ آمريکايي را به حاشيه برد در زمانيکه شرکت خودروسازي رنو و پژو و شرکت بزرگ توتال فرانسه در ايران سرمايه گذاري کردند.
اين روزنامه در پايان نوشت: مبادلات مستقيم بين ايران و آمريکا اندک بوده است. مجموع صادرات و واردات در سال گذشته 200 ميليون دلار بوده که با لغو ممنوعيت صادرات فرش ايراني به آمريکا به دنبال توافق هسته اي، ميزان مبادلات مقداري افزايش يافت. اين ارقام شامل ارزش کل توافق هاي امضا شده پس از توافق هسته اي نيست.
آژانس بين المللي انرژي اتمي تاکنون در 10 گزارش خود پايبندي ايران به برجام را تاييد کرده است و رئيس جمهوري آمريکا نيز براي آخرين بار روز 22 دي ماه سال گذشته تعليق تحريم هاي ايران را امضا کرد و مدعي شد در صورتي که اصلاحات مد نظر او در خصوص بند غروب، تشديد نظارت ها و الحاق مسائل موشکي به برجام لحاظ نشود، از اين توافق خارج مي شود.
آژانس بين المللي انرژي اتمي در متن برجام به عنوان تنها مرجع صالح براي نظارت برعملکرد ايران شناسايي شده است.
اروپام**3234**1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است

به گزارش قدس آنلاین، ان بی سی نوشت که کاخ سفید ماه‌هاست که به دنبال توافق آتش‌بس برای آزادی اسیران دربند حماس است، اما دور کنونی مذاکرات در یک برهه حساس جنگی و انتخاباتی انجام می‌شود.

مقام های آمریکایی پیش نویس توافق فعلی را آخرین و بهترین نسخه می ‌دانند، چرا که به عقیده آنها اسرائیلی‌ها در این دور از مذاکرات با شروط کلیدی موافقت کرده‌ و در مورد آنها سازش کرده‌اند.

یکی از مقام های آمریکایی در این خصوص گفت: "رئیس جمهوری بدان روی بسیار نگران میزان حساسیت برهه کنونی است که دیگر برگی برای بازی برایش باقی نمانده است.

به نوشته ان بی سی، در ماه‌های اخیر مذاکرات بر سر توافقی که شامل آتش‌ بس موقت و آزادی برخی از اسیران می‌شود به مرحله حساسی رسیده و سپس فروپاشیده است. اما به گفته مقام ها، اکنون که اسرائیل مصر است به‌رغم مخالفت‌ های آمریکا، حمله نظامی به شهر رفح را انجام دهد، شکست مذاکرات آتش‌ بس فرصتی برای احیای آن‌ باقی نمی گذارد. به گفته این مقام ها، این بار شکست در حصول توافق می تواند به تشدید جنگ و تهدید بیشتر جان اسیران منجر شود.

این بزنگاه تاریخی با اعتراض های فزاینده دانشگاهی و تهدید به تظاهرات در برنامه های انتخاباتی بایدن و سایر مقام های ارشد دولت در تابستان پیش رو همزمان شده است. برخی از مقام های دولتی به طور خصوصی گفته اند که یکی از مزیت های مهم در گشایش دیپلماتیک جنگ غزه می تواند تأثیر آن بر این اعتراضاتی باشد که در برخی از موارد به خشونت کشیده شده است.

برخی از مقام های آمریکایی نسبت به دستیابی به توافق آتش بس ابراز خوش بینی کرده و گفته اند که هدف آمریکا آن است که آتش بس موقت طولانی تر شده و راه را برای پایان جنگ هموار کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ستون سرکوب
  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل