Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خانه مطبوعات استان گلستان گفت: در اعتبارات فرهنگی استان، تشکل‌های حامی رسانه‌ها دیده نمی‌شوند و جایگاه رسانه در اسناد بالادستی و توسعه‌ای استان دیده نشده است. ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۵ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی علمدار ظهر امروز در جلسه کمیسیون اجتماعی شورای شهر گرگان که با رویکرد تقویت ارتباط شهرداری و شورای شهر با رسانه‌ها برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه اهالی رسانه مظلوم هستند و دوستان مسئول به رسانه‌ها صرفا به عنوان یک ابزار برای پیشبرد اهداف خود نگاه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه جایگاه رسانه در استان گلستان مغفول مانده و دوستان مسئول می‌خواهند رسانه صرفا به عنوان ابزاری برای آنها باشد، اما زمانی که باید حق رسانه‌ها داده شود کسی را نمی‌توان یافت.

وی افزود: در اعتبارات فرهنگی استان، تشکل‌های حامی رسانه ها دیده نمی‌شوند و جایگاه رسانه در اسناد بالادستی و توسعه‌ای استان دیده نمی‌شود و این در حالی است که اگر رسانه نباشد هیچ کدام از فعالیت‌های دستگاه‌ها به چشم نمی‌آید، در واقع رسانه‌های استان سبب دیده شدن دستگاه‌ها شده اما خودشان دیده نمی‌شوند.

علمدار تصریح کرد: باید از جایگاه رسانه‌ها تجلیل شود، بودجه‌ها و هزینه‌های زیادی در شهر می‌شود اما با وجود اینکه قول حمایت از رسانه‌ها داده می‌شود، در عمل حمایت چندانی به چشم نمی‌خورد.

مدیر خانه مطبوعات استان گلستان با بیان اینکه اهالی رسانه مظلوم هستند، خاطرنشان کرد: حق رسانه این نیست که به عنوان ابزار دیده شوند.

وی تأکید کرد: برای توسعه شهر نیاز به رسانه‌ها و خبرنگاران تخصصی در زمینه مدیریت شهری داریم لذا برگزاری یک دوره آموزشی شهروند خبرنگار به شدت احساس می شود تا مشکلات شهر به صورت جامع تر انعکاس داده شود.

علمدار خطاب به اعضای شورای شهر گرگان، اظهار کرد: لازم است تا مکانی در شهر برای قدردانی از زحمات خبرنگاران به نام خبرنگار نامگذاری شود، اسامی زیادی بر روی برخی مکان‌ها به چشم می‌خورد که شاید سنخیتی با شهر نداشته باشند، نیاز است با دید بهتری به تقویت جایگاه خبرنگاران کمک کرد.

جشنواره رسانه و شهروند در گرگان برگزار می شود

نائب رئیس خانه مطبوعات استان گلستان هم در این جلسه از برگزاری جشنواره رسانه – شهروند خبر داد و گفت: برای معرفی شهر گرگان یکی از بهترین ابزارها حضور موثر رسانه‌ها و برگزاری "جشنواره رسانه – شهروند" است تا بتوانیم ظرفیت‌های شهر را به رخ بکشیم .

جواد عموزاد اظهار کرد: به صورت جدی رسانه‌ها از سال‌های 89 به این طرف در بحث مدیریت شهری و شورای اسلامی ورودی انتقادی و موشکافانه داشتند و هر چه جلوتر آمدیم این فضا با آمدن سایت‌ها و فضای مجازی پررنگ‌تر شد .

عموزاد افزود : متاسفانه در این سالها شورای شهر گرگان و شهرداری نتوانستند به صورت قاعده‌مند و هدفمند با رسانه‌ها ارتباط برقرار کنند و عمده اخبارهای تولیدی از این حوزه توسط ارتباطات فردی هر کدام از اعضای شورا با رسانه‌های خاص بود .

وی با انتقاد از عدم گنجاندن رسانه‌ها در بودجه سال 97 شهرداری گرگان گفت: از 8 میلیارد بودجه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان 2.5 میلیارد تومان به بحث بسکتبال اختصاص پیدا کرد اما نقش رسانه‌ها و تاثیری که بر فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندان دارند، مغفول مانده است .

عموزاد به مقدمات ساخت پارک پسماند در کوی هزارپیچ گرگان اشاره کرد و گفت: امید است شهرداری گرگان با ارائه یک طرح گردشگری مناسب بتواند از ظرفیت بالای ورودی غربی شهر گرگان استفاده کند .

وی اظهار داشت: با هماهنگی خانم عبداللهی رئیس شورای شهر گرگان قرار شد در 6 ماه ابتدایی سال یک دوره کارگاه آموزشی شهروند – رسانه و همچنین جشنواره رسانه و شهروند با محوریت خانه مطبوعات و حمایت شورای اسلامی شهر گرگان برگزار شود .

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی بی سی و اعتراف به جعل سند

بی‌بی‌سی پس از انتقاد‌های گسترده به اسناد ادعایی که امروز درباره نیکا شاکرمی از جانباختگان فتنه ۱۴۰۱ منتشر کرده بود، ساعتی پیش در توئیتی نوشت که بی‌بی‌سی خودش این اسناد را «بازسازی» کرده است!

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اخیرا بی‌بی‌سی جهانی گزارشی مغرضانه و سراسر کذب با ادعای تجاوز و قتل «نیکاشاکرمی» که همزمان با حوادث سال ۱۴۰۱ اقدام به خودکشی کرده بود، منتشر کرده است که با نگاهی سطحی می‌توان به بی اساس بودن این گزارش پی برد. در نگاه اول، هدف از این گزارش را می‌توان تحریک عواطف و احساسات عمومی یا به انحراف کشیدن فضای رسانه‌ای حاصل از بیداری دانشجویی که در دانشگاه‌‎های آمریکا برعلیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه شکل گرفته، ارزیابی کرد.

مستند این گزارش بی بی سی فارسی یک نامه است که فاقد ابتدائی‌ترین نکات مثل فونت رایج نامه‌های اداری است. جالب است که این موضوع نشان می‌دهد سازندگان این نامه از حداقل‌ها بی اطلاع بوده‌اند چرا که این نامه، مهر خیلی محرمانه ندارد، اما در بالای نامه، مهر «خیلی محرمانه» تایپ شده است؛ نکته مهم‌تر اینکه نامه‌ای با موضوع خیلی محرمانه، نمی‌تواند فاقد تاریخ باشد. از طرف دیگر، به کار بردن عباراتی مثل فلانی «اشعار داشته است» که ظاهرا به جای عبارت اظهار داشته است به کار گرفته شده و یا به کار بردن واژه «متهمه» که احتمالا برای متهمان زن به کار برده، اما در نامه‌های قضایی به کار بردن آن رایج نیست، مشخص می‌کند سازندگان این نامه، هیچ آشنایی با اصول نامه‌نگاری در نظام اداری و قضایی ایران ندارند. نکته جالب‌تر اینکه در بالای نامه، نام سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» ذکر شده که نام سال ۱۴۰۱ است؛ این درحالی است که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده و در همه سربرگ‌ها و مکاتبات رسمی، اسم فراجا استفاده می‌شود.


بی بی سی در این گزارش خود، هیچ ادعای جدیدی را مطرح نکرده است و همان ادعا‌های گذشته در زمینه فوت نیکاشاکرمی تکرار کرده است؛ تنها ادعای جدید این گزارش آن است که نیکا توسط ماشین یخچال دار، حمل و مورد تجاوز قرار گرفته که این موضوع در نهایت منجر به مرگ وی شده است. این درحالی است که با مرور مصاحبه‌های خانواده و اطرافیان نیکا، متوجه می‌شویم که وی در واپسین ساعات ۲۹ شهریور حدود ساعت ۲۳:۳۰  با نیکا حرف زده و نیکا به او گفته است که بعد از ظهر در تجمع حضور داشته، اما از دست ماموران فرار کرده است.
اما با یک نگاه منطقی و عقلانی باید به این سوال پاسخ دهیم که چطور می‌شود فردی ساعت ۴ الی ۵ بعد از ظهر در یک تجمع بازداشت شود و بعد از چندین ساعت در یک ماشین یخچال دار کشته شود، اما به ناگاه حدود ساعت ۲۳:۳۰ با موبایل با مادرش تماس بگیرد و از فرار از دست نیرو‌های انتظامی خبر دهد.


پر واضح است که شبکه وابسته به ملکه انگلیس به دنبال تحریک احساسات و عواطف عمومی بوده و سعی کرده با جعل سند و افشای اطلاعات کذب و ناقص، افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داده و زمینه را برای ملتهب سازی فضای داخلی کشور فراهم کند. ناگفته نماند که در طول حوادث و ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱، از این دست گزارش‌ها و اخبار دروغ از سوی رسانه‌های غربی و ضدانقلاب با هدف کشته سازی و ملتهب نگه‌داشتن فضا، به وفور شاهد بودیم. مهم‌ترین مصداق این دروغ‌سازی‌ها از سوی رسانه‌های به اصطلاح معتبر غربی، گزارش نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال مبنی بر فوت رهبر انقلاب بود که حاضر شد اعتبار رسانه‌ای خود را برای اهداف سیاسی دولت‌های غربی زیر سوال ببرد.

پس از چند ساعت تمسخر این اسناد توسط تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی، بی‌بی‌سی نهایتاً نوشت که اسناد را خودش بازسازی کرده است! و البته این نکته باز هم با تمسخر مضاعف روبرو شد؛ چه آنکه همچنانکه بسیاری نوشته‌اند، اگر قرار باشد چنین ادعایی را باور کنیم، به نحو بسیار ساده‌ای هر  کسی می‌تواند اسنادی را با فوتوشاپ، و البته حرفه‌ای‌تر از بی‌بی‌سی، جعل کند و بگوید که برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است!


دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • آسمان نیمه ابری در گلستان/ بارش پراکنده در ارتفاعات
  • بی بی سی و اعتراف به جعل سند
  • اعزام بالگرد از فرودگاه گرگان برای پیدا کردن کودک مفقود شده در روستای یلی بدراق کلاله + فیلم
  • اعزام بالگرد از فرودگاه گرگان برای پیدا کردن کودک مفقود شده در روستای یلی بدراق کلاله
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان