Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت: شرکت های آمریکایی امیدوار بودند که طبق توافق هسته ای مبادلات شان با ایران صورت بگیرد. اما تهدید ترامپ برای خروج از توافق هسته ای باعث شده این شرکت ها که طبق معافیت های وزارت خزانه داری آمریکا در ایران تجارت می کردند، دچار تردید شوند.
وال استریت ژورنال ادامه داد: ترامپ گفته که(در صورت عدم اصلاح) از توافق هسته ای خارج خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته های اخیر نیز دو منتقد سرسخت توافق هسته ای یعنی مایک پمپئو را به عنوان وزیر خارجه و جان بولتون را به عنوان مشاور امنیت ملی به دولت خود اضافه کرده است.
این روزنامه نوشت : تاکنون معافیت های وزارت خزانه داری آمریکا که شامل حال برخی از شرکت های کوچک تجاری آمریکا بوده، در معرض تهدید واقع نشده است. اما بسیاری از مالکان این شرکت ها به دنبال راهکارهایی هستند.
وزیر نفت ایران با اشاره مستقیم به ترامپ، به روزنامه وال استریت ژورنال گفت:'دلیل اصلی ازدست دادن فرصت شرکت های آمریکایی در این بازار شما هستید. اگر برای آمدن شرکت های آمریکایی به ایران آن ها را تحت فشار قرار ندهید، آمریکا می تواند با آمدن به ایران سود کند.'
مدیر شرکت آمریکایی «پیمنت وال» که در اقدامی ابتکاری سعی داشت در پسابرجام در سال 2016 به شبکه پرداخت بانکی ایران بپیوندد،گفت: فکر می کنم پتانسیل خوبی آنجاست و فکر می کنم ریسک بسیار بالایی نیز وجود دارد. نمی خواهم زندانی شوم، نمی خواهم شرکت من دچار مشکل شود.
روزنامه آمریکایی یادآور شد که ترس از تحریم ها و بررسی های موشکافانه مکرر در آینده، بسیاری از شرکت های بزرگ آمریکایی را به حاشیه برد در زمانیکه شرکت خودروسازی رنو و پژو و شرکت بزرگ توتال فرانسه در ایران سرمایه گذاری کردند.
این روزنامه در پایان نوشت: مبادلات مستقیم بین ایران و آمریکا اندک بوده است. مجموع صادرات و واردات در سال گذشته 200 میلیون دلار بوده که با لغو ممنوعیت صادرات فرش ایرانی به آمریکا به دنبال توافق هسته ای، میزان مبادلات مقداری افزایش یافت. این ارقام شامل ارزش کل توافق های امضا شده پس از توافق هسته ای نیست.
آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون در 10 گزارش خود پایبندی ایران به برجام را تایید کرده است و رئیس جمهوری آمریکا نیز برای آخرین بار روز 22 دی ماه سال گذشته تعلیق تحریم های ایران را امضا کرد و مدعی شد در صورتی که اصلاحات مد نظر او در خصوص بند غروب، تشدید نظارت ها و الحاق مسائل موشکی به برجام لحاظ نشود، از این توافق خارج می شود.
آژانس بین المللی انرژی اتمی در متن برجام به عنوان تنها مرجع صالح برای نظارت برعملکرد ایران شناسایی شده است.

منبع: ایرنا

402

ترامپ تولید نفت توافق هسته ای تجارت خودرو صنعت نفت زنگنه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از آژانس فرانس پرس، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) روز سه شنبه پس از بازگشت از ایران در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت: همکاری با ایران کاملاً رضایت بخش نیست.

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی بدون اشاره به خروج آمریکا از توافق برجام در سال ۲۰۱۸ و انفعال آشکار تروئیکای اروپایی در قبال تعهدات مصرح خود در این توافق تنها از ایران خواست تا برای رفع نگرانی‌ های ادعایی در مورد برنامه هسته‌ای‌، تهران تدابیر «ملموسی» را اتخاذ کند.

«رافائل گروسی» در این خصوص گفت: ما باید ادامه دهیم… وضعیت فعلی برای من کاملاً رضایت بخش نیست. ما تقریباً در یک بن بست قرار داریم... و این باید تغییر کند.

این در حالیست که وی بعدازظهر امروز (سه شنبه) در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان گفته بود: در سال‌های گذشته با چالش‌های جدی در حوزه‌های سلامت، انرژی و موارد دیگری مواجه شدیم.

وی با بیان اینکه انرژی هسته‌ای می‌تواند به بسیاری از چالش‌های حال حاضر پاسخ دهد، گفت: سیل‌ها و افزایش دمای هوا می‌تواند بر همه چیز اثر منفی بگذارد. چند ماه پیش در اجلاس COP تاکید شد که باید مصرف کربن به صفر برسد. بیماری‌هایی مانند سرطان یکی از جدی ترین چالش‌های جهان است و سالانه با بیش از ۴ میلیون کیس سرطان مواجه هستیم.

گروسی افزود: به علت چالش‌های سیاسی، از همکاری دانشمندان هسته‌ای ایران و جهان محروم شده‌ایم.

دیگر خبرها

  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای