Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@22:01:21 GMT

کاهش50درصدی واردات‌بنزین‌درتابستان

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۶۶۲۹۴

موسوی‌خواه، گفت: پیش‌بینی شده برای ۳ ماه نخست سال جاری،۹میلیون لیتر واردات بنزین داشته باشیم که این میزان در سه ماه دوم سال به نصف این رقم می‌رسد. ناطقان: به نقل از وزارت نفت، سیدمحمدرضا موسوی‌خواه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش ۱۳.۳ درصدی مصرف سوخت در نوروز امسال، گفت: با توجه به اینکه امسال قیمت سوخت تغییر نکرده بود پیش‌بینی می‌شد که مسافرت‌های نوروزی به نحو چشم‌گیری افزایش یابد و طبق پیش‌بینی‌ها رکورد مصرف بنزین در یک روز شکسته شد و از مرز ۱۱۶ میلیون لیتر عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که توزیع روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر سوخت با نفتکش آن‌هم در شرایطی که حجم سفرها به شکل قابل توجهی افزایش و تردد در محورهای مواصلاتی در بالاترین سطح جریان داشت، کار بسیار سختی بود که با اقدام‌های انجام شده، توزیع سوخت بدون هیچ مشکلی انجام شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: در نوروز ۹۷ هیچ گزارشی مبنی بر تعطیلی جایگاه‌های عرضه سوخت وجود نداشت و همه جایگاه‌ها فعال بودند و همچنین کمترین گزارش‌ها از رفتار بد کارکنان جایگاه‌ها با مسافران نوروزی وجود داشت.

موسوی‌خواه با بیان این که در ایام نوروز به منظور سوخت‌رسانی مطلوب به مسافران اقدام‌های متعددی انجام شد، تصریح کرد: از جمله این اقدام‌ها می‌توان به نظارت بر تمام جایگاه‌های عرضه سوخت اشاره کرد؛ به طوری که هر جایگاه در طول روز چهار بار بازدید و نظارت می‌شد تا در صورت بروز مشکل در کمترین زمان برطرف شود.

وی با بیان این‌که باوجود مصرف بالای ۱۰۰ میلیون لیتر در روز در ایام نوروز خوشبختانه مشکلی در زمینه سوخت‌رسانی وجود نداشت، گفت: با توجه به این که مصرف سوخت در نیمه نخست سال به واسطه سفرهای نوروزی و سفرهای تابستانی بیشتر از نیمه دوم سال است هم اکنون سوخت ذخیره به اندازه کافی داریم.

این مقام مسئول با بیان این که حجم ذخایر سوختی کشور بسیار مطلوب است و کمبودی از نظر ذخایر نداریم، افزود: در نیروگاه‌ها ۲.۷ برابر بیشتر از پارسال ذخیره‌سازی شده است و در انبارها نیز بیش از ۲ برابر سال گذشته ذخیره‌ نفت‌گاز داریم. افزون بر این، موجودی بنزین کشور تقریبا ۱.۵ برابر افزایش یافته است.

موسوی‌خواه افزود: در شرایطی حجم ذخایر سوختی کشور در وضع مطلوب قرار دارد که اگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در مدار تولید قرار نمی‌گرفت برای تامین نیاز کشور باید روزانه حداقل ۲۸ میلیون لیتر بنزین وارد کشور می‌شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره واردات بنزین، گفت: برای سه ماه نخست امسال میانگین ۹ میلیون لیتر اعلام شده که البته نیازی به آن نیست و در صورت مصرف نشدن، بنزین وارداتی ذخیره خواهد شد، افزون بر این، به‌طور حتم مقدار واردات بنزین در سه ماه دوم امسال به نصف این رقم می‌رسد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: واردات ، بنزین ، تابستان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واردات بنزین تابستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه نفت تصریح کرد: ما طی مدت ۴ روز برگزاری نمایشگاه ضمن مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم؛ به قرارداد تبدیل می‌شوند و چه بسا تفاهم نامه‌های جدیدی با بانک‌ها و بیمه به امضا برسانیم.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۳ پنل با موضوعات برنامه ریزی برای تولید با کیفیت، تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه و تهدید کاهش نیروی انسانی و نیروی متخصص برنامه ریزی کردیم.

یه گفته دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گذشته تنها متخصصان این حوزه مهاجرت می‌کردند و اکنون نیروی فنی در حال مهاجرت هستند که این مسأله تهدیدی برای ما است.

وی ادامه داد: حداقل پیشنهاد دستمزد خارج از مرزهای ما ۶۰۰ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۵۰ میلیون تومان است.

عاشوری با اشاره به اینکه ناترازی یکی از مسائل است که در همه عرصه‌ها وجود دارد، اضافه کرد: برای ناترازی گازوئیل و بنزین دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی ظرفیت افزایش تولید و دیگری دوگانه سوز کردن خودروها و مصرف بهینه با همین میزان تولید ادامه دهیم.

وی ادامه داد: من با افزایش ظرفیت تولید مخالفتی ندارم اما با پالایشگاه‌های فعلی افزایش ظرفیت امکان پذیر نیست. چرا که اگر تحریم‌ها وجود نداشت و سرمایه‌گذاری کافی صورت می‌گرفت ساخت پالایشگاه مادر دست کم به ۶ سال زمان نیاز دارد.

عاشوری اضافه کرد: در ۱۵ سال اخیر مصوبات ساخت پالایشگاه‌هایی وجود دارد که هیچ کدام به ثمر نرسیدند.

دبیر کل انجمن پالایش نفت کشور تاکید کرد: با اطمینان خاطر می‌گویم ناترازی به علت مصرف بی‌رویه است. زیرا در مصرف رشدی داریم که نقشی در اقتصاد ما ندارد.

چی با اشاره به اینکه هدر رفت انرژی بسیار بالاست خاطر نشان کرد: متأسفانه خودروهایی استفاده می‌شود که تولید آنها مربوط به قبل از انقلاب است و آنطور که کارشناسان می‌گویند میزان هدر رفت بنزین در سال ۲۵ میلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اضافه کرد: اگر دولت تدبیری در نظر نگیرد بدون شک تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی ناترازی خواهیم داشت اعم از آب، گاز و بنزین با مشکل روبرو خواهیم شد.

ادامه دارد

کد خبر 6097587 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران