Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گیزمودو محبوب ترین هتل های «سیلیکون ولی» طی هفته های گذشته به شاهزاده سعودی و هیئت همراهش اختصاص یافته بود . شاهزاده ای که به نظر می رسد خواب هایی برای کشورش دیده است.

بن سلمان در تلاش برای ملاقات با برخی از بزرگ ترین چهره های «سیلیکون ولی» موفق عمل کرد . از تلاش برای دیدار با بیل گیتس، و ساتیا نادلا مدیرعامل مایکروسافت تا دیدار با جف بزوس، مدیر آمازون و تیم کوک مدیرعامل اپل .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حضور پررنگ در سیلیکون ولی درواقع حکایت از تلاش های این مقام عربستانی برای تغییر مواضع کشورش دارد .

 

اما این تصوری اشتباه است که ملاقات های جدید و پیش روی بن سلمان را تنها تلاش های وی برای رسیدن به اقتصاد دیجیتال دانست.وی پیش از این نیز با امضای قراردادی با سافت بانک، یکی از مهم ترین اقدامات خود ، یعنی هزینه کردن 200 میلیارد دلار برای توسعه انرژی خورشیدی در عربستان را رقم زد .

 

بن سلمان از مدت ها پیش خود را به عنوان فردی که قصد دارد اقتصاد عربستان را متحول کند نشان داده است. یکی از تلاش های جدید و مورد توجه وی را نیز می توان هزینه 500 میلیارد دلاری برای ساخت نخستین شهر هوشمند و نیمه خودمختار عربستان موسوم به نئوم در شمال غربی این کشور دانست . شهری که قرار است بیش از مردم عادی، میزبان ربات ها باشد و به نوعی شهر ربات ها لقب بگیرد .

اگرچه پیش از بن سلمان نیز تلاش هایی در این حوزه در عربستان انجام شده، اما تلاش های اخیر را می توان چشمگیر دانست . اما مشکلی که در این میان وجود دارد تضاد رفتارهای روشنفکرانه و سرکوبگرانه بن سلمان است . از یک سو، وی برای اصلاحات دیجیتالی و اقتصادی تلاش می کند و از سوی دیکر در راستای تحقق اهداف بلندپروازانه اش دست به سرکوب جدی بسیاری از مخالفانش در منطقه و حتی خاک عربستان می زند .

بر اساس شواهد موجود هدف بن سلمان از صمیمیت و نزدیکی با چهره های سرشناس «سیلیکون ولی» نه تنها توسعه اقتصادی و کاهش مشکلات اجتماعی و رفاهی، بلکه افزایش فرصت های شغلی و بالابردن سطح سواد تکنولوژیک اجتماع است . به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، بن سلمان از وابستگی به اقتصاد نفتی خسته شده و به دنبال آن است که از منبع درامدهای نفتی زیرساخت های درامدهای دیجیتال را توسعه دهد.

شاهزاده عربستانی در چشم انداز توسعه اقتصادی 2030 عربستان سعودی بخشی را به عنوان برنامه ای برای بازسازی اقتصاد که شامل تمرکز بیشتر بر فن آوری است اختصاص داده است و انتظار می رود دیدارهای جدید وی با سران فناوری ایالات متحده بخشی از همین رویکرد باشد .چشم انداز 2030 قصد دارد عربستان سعودی را از یک اقتصاد وابسته به نفت تبدیل به مرکز تجارت و تجارت بین المللی در تقاطع آسیا، اروپا و آفریقا تبدیل کند.

گیزمودو در ادامه نوشت: پیش از سفر بن سلمان به آمریکا و تور اقتصادی اش در «سیلیکون ولی»، مجله ای 97 صفحه ای تحت عنوان «پادشاهی نوین» در بیش از 100 هزار کیوسک مطبوعاتی در آمریکا قرار گرفت، مجله ای که مملو از مقالات در تمجید از عربستانِ بن سلمان و البته بدون نام نویسنده بود. اما انچه این مجله کم داشت، بمباران یمن از سوی سعودی یا ربایش نخست وزیر لبنان است.

به نظر می آید بن سلمان تصمیم گرفته خود را چهره ای علاقمند به «سیلیکون ولی» و تکنولوژی در آمریکا جا بزند تا علاوه بر اینکه حملات رسانه ها و روابط عمومی ها به او کم شود، فضا و فرصتی برای کمک به اقتصاد سعودی فراهم شود. عبدالرحمان طربزونی مدیرعامل سعودی تلکام اخیرا در سی ان بی سی نوشت که بن سلمان قصد دارد که وابستگی ریاض به نفت را کاهش دهد و در عوض فضای دیجیتال تکنولوژی را در کشورش توسعه داد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خواب مایکروسافت سیلیکون اقتصاد دلار انرژی خورشیدی عربستان خاک مشکلات عربستان سعودی ایالات متحده نفت تجارت یمن لبنان رسانه روابط عمومی عربستان یمن بن سلمان دنیای تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده قهرمانی‌های اینتر: این چهره!

به گزارش "ورزش سه"، به ماروتا معمارِ یوونتوس مدرن می‌گویند اما او برای رسیدن به موفقیت تنها نبوده است. با این حال، تصمیمات شخص ماروتا در نهایت چیزی بود که بیانکونری را از بدترین سال‌هایش در سری آ، به یکی از بزرگترین تیم‌های جهان رسانده است و از طرفی حالا به عنوان یکی از ارکان مدیریتی باشگاه اینتر دومین قهرمانی خود در سری آ با این تیم را تجربه کرد.

در هر دو فصل درایت مدیریتی ماروتا امضای قهرمانی اینتر بوده و با نگاه به این فصل، متوجه می‌شوید که جذب یان سومر به‌عنوان جانشین آندره اونانا، به خدمت گرفتن تورام و فراتسی آن هم با توجه به علاقه میلان و یوونتوس و همچنین پر کردن جای خالی میلان اشکرینیار و روملو لوکاکو کاری است که اثر هم‌فکری او و خاویر زانتی بوده است.

حالا ماروتا پس از ۸ قهرمانی با یوونتوس، ۲ قهرمانی دیگر هم با اینتر تجربه کرده تا به نوعی با چشیدن طعم ده قهرمانی، به قول ایتالیایی‌ها به یک ستاره باشگاهی که اشاره به ده قهرمانی در لیگ دارد برسد.

مدیر کنونی باشگاه اینتر، در ۸ سالگی کفش بازیکنان باشگاه وارسه را واکس می‌کرد. بیست سال بعد و در ۲۸ سالگی، ماروتا رئیس باشگاه وارسه بود. تحت مدیریت بپه، وارسه به سری بی‌صعود کرد و چند سال هم از بازی کردن در سطح دوم ایتالیا لذت برد. ماروتا بعدها به مونتزا، تیمی دیگر در سری سی رفت و این تیم را به سری بی‌ آورد. پس از چند سال کار کردن در باشگاه‌هایی مثل کومو و راونا، در سال ۱۹۹۵، مائوریتزیو زامپارینی، ماروتا را مدیر باشگاه ونیز کرد. این زوج موفق شدند ونیز را بعد از ۳۰ سال به سری آ بیاورند.

دستاوردهای ماروتا در فوتبال ایتالیا بی‌شمار است و بسیاری از افتخاراتی که به دست آورده از مجموع افتخارات خیلی از تیم‌های سری آ بیشتر است.

ماروتا صرفا به‌عنوان یک مدیر توانسته از مجموع رم، ناپولی، فیورنتینا و لاتزیو قهرمانی بیشتری تجربه کند و حضورش در هر تیمی ضمانت موفقیت آن تیم است.

قطعا حضور او تا سال ۲۰۲۶ یک اتفاق بزرگ برای نراتزوری است و مدیریت یا مالکیت جدید باشگاه اینتر می‌داند که ماروتا شخصیتی نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت.

دیگر خبرها

  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • پشت پرده قهرمانی‌های اینتر: این چهره!
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور