Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@07:08:18 GMT

اشتغال بر اساس نسخه اجتماعی هر شهرستان باید انجام شود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۶۹۴۹۰

اشتغال بر اساس نسخه اجتماعی هر شهرستان باید انجام شود

به گزارش ایرنا از اعلام روز یکشنبه استانداری سیستان و بلوچستان سید دانیال محبی شنبه شب در نشست تخصصی پنج ساعته با فرمانداران این استان اظهار داشت: فرمانداران باید با استفاده از توان و نفوذ افراد مؤثر در شهرستان، نگاه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری جلب کنند و بر اساس نسخه اجتماعی شهرستان برای ایجاد اشتغال پایدار تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اولویت بندی پروژه های عمرانی و اقتصادی در سیستان و بلوچستان را مورد تاکید قرار داد.
وی با اشاره به خشکسالی بیش از 2 دهه در سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه سیستان، گفت: بدلیل کاهش نزولات جوی، عدم مدیریت صحیح منابع آب و دخالت های انسانی، زمینه کشاورزی و دامداری که شغل اصلی مردم سیستان را تشکیل می دهد از بین رفته و معیشت مردم را دچار مشکل کرده است که ضرورت دارد برنامه های کاربردی متناسب با شرایط کنونی اجرایی شود.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: گزارش های مربوط به بحران بی آبی سیستان و میزان خسارات وارده از دستگاه های دست اندرکار اخذ شده و پیگیری های مربوطه در این زمینه از مرکز کشور در حال انجام است.
محبی با اشاره به افزایش چشمگیر مسافرت های نوروزی در تعطیلات نوروز امسال، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با وجود دارا بودن ظرفیت های بی نظیر گردشگری، در بخش زیرساخت ها کمبودهای زیادی دارد که جای خالی سرمایه گذاران در بخش گردشگری استان، بسیار به چشم می خورد.
وی مسائل، مشکلات و کمبودهای شهرستان های سیستان و بلوچستان را بررسی و بر تعامل و همکاری همه ی بخش ها برای رفع مشکلات و توسعه این استان تاکید کرد.
در ابتدای این نشست فرمانداران سیستان و بلوچستان به بیان مسائل، مشکلات و کمبودهای شهرستان و تشریح برنامه ها و اهداف پیش رو پرداختند.
تشریح ابعاد و میزان خسارات خشکسالی در سیستان، تامین اعتبار و تکمیل پروژه های نیمه تمام، ایجاد اشتغال پایدار و تقویت معیشت مردم، فعال شدن بازارچه های مرزی و ایجاد شرایط مطلوب برای بهره برداری حداکثری مرزنشینان از ظرفیت مرز، استقرار ادارات شهرستانی در شهرستان ها، توجه به پتانسیل های صنعتی و معدنی مناطق، رفع مشکل دسترسی برخی روستاها به آب آشامیدنی بهداشتی، ایجاد صنایع بسته بندی و فرآوری محصولات کشاورزی، مدیریت یکپارچه بحران بی آبی و کاهش معضلات حاشیه نشینی در برخی شهرها از جمله مهمترین مطالب مورد بحث در این نشست بود.
3213**6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال حاشیه نشینی سرمایه گذاران سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان کشاورزی موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند

محمدرضا علیمرادی  اظهار کرد: با آبگیری پروژه هامونک در تالاب بین المللی هامون با هدف ایجاد زیستگاه حیات وحش، دسته‌های بزرگ پرندگان فلامینگوی مهاجر مهمان هامون شدند.

وی علت حضور پرندگان مهاجر و عدم وجود گرد وغبار را زیر آب رفتن کانون های گردو غبار با توجه به باد شدید بیان کرد و افزود: با توجه به ورود سیلاب‌ها و روان آب‌های منطقه پرندگان مهاجر به منطقه کشانده شده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان عنوان کرد: برخی از این گونه ها به صورت مهاجر عبوری برای برگشت به منطقه سیبری و برخی برای گذراندن فصل تولید مثل به تالاب هامون رسیده اند که این امر موجب ایجاد تنوع زیستی و چشم اندازی متفاوت در این پهنه اکولوژی می‌شود.

وی افزود: مشاهده پرندگان، لانه ها و تخم گذاری آنها در تالاب بین المللی هامون نوید بخش حیات مجدد گونه های جانوری در این تالاب است.

علیمرادی بیان کرد: گونه‌هایی مانند پرستوی دریایی، چوب پا، چنگر، حواصیل، کاکائی، بوتیمار و فلامینگو در هامون هیرمند و در بخش هایی از هامون سابوری به تالاب هامون زیبایی و زندگی بخشیده است.

حفاظت از گونه های پرندگان مهاجر در اولویت است

وی از ایجاد هامونک‌ها در تالاب بین المللی هامون خبر داد و افزود: این هامونک‌ها با هدف ذخیره آب و ایجاد زیستگاه حیات وحش در محیطی امن از تالاب هامون با تعبیه پنج تختک جزیره ای برای زاد و ولد پرندگان مهاجر و بهره مندی ذینفعان تالاب از آب پایدار ایجاد شده است هامونک‌ها به معیشت مردم بومی نیز کمک بسزایی خواهد کرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در روزهای اخیر ده‌ها گونه از پرندگان مهاجر در حاشیه آبگیرها و تالاب هامون فرود آمده اند، خواستار مشارکت مردم و حفاظت شهروندان از پرندگان مهاجر شد.

وی تصریح کرد: از مردم درخواست می‌کنیم با مشاهده افراد سودجو و شکارچی که قصد شکار و صید پرندگان مهاجر در تالاب بین المللی هامون را دارند بلافاصله با محیط زیست سیستان و بلوچستان تماس بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس