Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@19:57:13 GMT

نتایج نهایی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۰۳۱۰

نتایج نهایی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران اعلام شد

سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۸ در حالی به کار خود پایان داد که دانشگاه آزاد قزوین ۷ مقام برتر را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۸ با حضور دکتر مرتضی موسی خانی رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، چهره های برتر علمی، پژوهشگران و مسئولان کشور، سفرای کشورهای خارجی و تیم های شرکت کننده در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزیدگان این دوره از مسابقات به شرح زیر است؛

پیشتازی دانشگاه آزاد قزوین در مسابقات رباتیک

در بخش دانشجویی و در لیگ ربات های فوتبالیست استاندارد سیزدهمین دوره مسابقات رباتیک ایران ۲۰۱۸، تیم« HTWK » آلمان به مقام نخست رسید. در لیگ ربات های فوتبالیست سایز متوسط و در بخش رقابت فنی تیم« MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید.

در لیگ ربات های فوتبالیست انسان نما، سایز کودک تیم« MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به قهرمانی رسید. همچنین در لیگ ربات های فوتبالیست انسان نما سایز نوجوان، باز هم تیم «MRL » دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

در رقابت فنی لیگ ربات های فوتبالیست انسان نما، سایز بزرگسال تیم« IRC » از دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی عنوان بهترین تیم را کسب کرد. از سوی دیگر در لیگ ربات های فوتبالیست سایز کوچک تیم« MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قهرمان شد و تیم ER-Force آلمان دوم شد.

در لیگ فوتبالیست شبیه ساز ۳ بعدی تیم «UT Austin Villa »از دانشگاه تگزاس آستین با حساب ۷ بر صفر از سد تیم« AIUT » از دانشگاه صنعتی اصفهان گذشت و قهرمان شد. تیم« apollo۳d » چین نیز با شکست یک بر صفر تیم دانشگاه فردوسی مشهد، به مقام سوم رسید. در این لیگ و در بخش رقابت فنی تیم «UT Austin Villa » اول شد.

در لیگ فوتبالیست شبیه ساز ۲ بعدی تیم « CYRUS » از مدرسه انرژی اتمی قهرمان شد، تیم« Miracle۲۰۱۸ » از چین به مقام دوم رسید و تیم« Razi » از پژوهش سرای دانش آموزی رازی ناحیه ۲ شیراز عنوان سوم را از آن خود کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ، تیم «KN۲C» از دانشگاه خواجه نصیر طوسی عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ فوتبالیست شبیه ساز ۲ بعدی استارتر تیم «Atomic Energy »از مدرسه انرژی اتمی اول شد و تیم «AE Team »همین مدرسه، عنوان دوم را کسب کرد. در این لیگ تیم« Mouood »مقام سوم را به خود اختصاص داد.

در لیگ ربات امدادگر واقعی و در بخش رقابت اصلی تیم «MRL» دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام قهرمانی رسید و تیم دانشگاه آزاد اسلامی یزد نایب قهرمان شد و تیم «KN۲C» از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد؛به مقام سوم رسید.

همچنین در رقابت فنی این لیگ و در سه بخش قابلیت تحرک، جا به جایی اجسام و جستجو نیز تیم« MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید. از سوی دیگر در رقابت فنی لیگ امدادگر واقعی و در بخش نوآوری تیم« KN۲C »از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد. 

در رقابت فنی ربات کوچک دانش آموزی نیز تیم« TESLA »از مرکز پژوهش شهید فائزی دماوند به مقام نخست رسید.در لیگ شبیه ساز عامل امداد تیم «Auro »از دانشگاه تبریز قهرمان شد، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نایب قهرمان شد و تیم «Apollo-Rescue» چین مقام سوم را کسب کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ تیم« Apollo-Rescue »چین، عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم «SOS VR »از دانشگاه امیرکبیر اول شد، تیم Echoic از مدرسه سلام رسالت نایب قهرمان شد و تیم «Aura-VR »از دانشگاه تبریز به مقام سوم رسید. تیم «M.I.C» از ایران عنوان بهترین تیم را در ارائه فنی لیگ شبیه ساز عامل امداد، کسب کرد.

تیم «MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ ربات های خانگی و در بخش رقابت فنی عنوان بهترین تیم را به خود اختصاص داد. در لیگ ربات های پرنده در بخش فضای باز، تیم« MRL» دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مقام اول را کسب کرد و تیم« IRSE »از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب به مقام دوم رسید.

در لیگ ربات های پرنده در بخش فضای داخل ساختمان تیم« samen-cyrus_uav »اول شد و تیم« KN۲C »از خواجه نصیرالدین طوسی سوم شد. تیم« SIRFPV» در لیگ ربات های پرنده در بخش سرعت، اول شد و تیم« Parnia » نایب قهرمان شد.

در لیگ ربات های صنعتی تیم «MRL »دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام اول را کسب کرد و تیم« ELECT» از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس سوم شد. تیم «ROYAN »از مرکز رویان صنعت طبرستان در لیگ ربات های مین یاب کنترل از راه دور اول شد، تیم« SAMAUAV» از دانشکده سما تهران واحد جنت آباد نایب قهرمان شد، تیم e۴u از مرکز زئوس نیز سوم شد. در این لیگ تیم« Hephaestus » عنوان برتر رقابت فنی را از آن خود کرد.

تیم «DSK »از دانشکده سما کن در لیگ ربات های مین یاب هوشمند اندازه کوچک اول شد و تیم «ZR-positive » مقام سوم را کسب کرد. همچنین در لیگ ربات های مین یاب هوشمند اندازه متوسط تیم Robust مقام سوم را به خود اختصاص داد.

در لیگ ربات های نمایشی بخش دانشجویی، تیم« FaraTavan۳ » از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس به مقام نخست رسید، تیم ویلچر خودران با یادگیری عمیق از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز نایب قهرمان شد و تیم« FUM-BionicHand »از دانشگاه فردوسی مشهد، مقام سوم را کسب کرد.

همچنین در رقابت های بخش کاربردی و در لیگ خودروی هوشمند تیم علامه طباطبایی مقام اول را کسب کرد، در لیگ طراحی خودروی هوشمند نیز تیم «Strom AM» اول شد. در لیگ ربات مبارز سبک وزن نیز تیم «Fast and Smart» عنوان قهرمانی را کسب کرد و در بخش سنگین وزن نیز تیم «Cruel» اول شد. در سوپر تیم لیگ مبارز نیز تیم ابوریحان از مدرسه کوشش صاحب عنوان برتر شد.

در لیگ ربات آتش نشان شناور با محوریت کشتی سانچی نیز تیم اندیشه پویا ۲، مقام اول را به دست آورد. در سوپر لیگ آتش نشان شناور باز هم تیم اندیشه پویا ۲ عنوان برتر را از آن خود کرد.

کسب رتبه ربات آتش نشان ایرانی

در این بخش و در لیگ ربات آتش نشان شهری با محوریت ساختمان پلاسکو تیم «Saveh »به مقام نخست رسید.

در بخش دانش آموزی و در لیگ فوتبالیست وزن آزاد تیم «VCC» اول شد. در سبک وزن مقدماتی تیم« ESLAM GLP »به مقام نخست رسید. در سبک وزن پیشرفته نیز تیم «Rasaa» عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

مقام اول مسابقات ربات های فوتبالیست تیم های ترکیبی وزن آزاد را تیم های« INtelegentF۴»، ققنوس،« Salam Zeynoddin و Ototaps» به خود اختصاص دادند. مقام اول مسابقات ربات های فوتبالیست تیم های ترکیبی سبک وزن را نیز تیم های «Mario، Bright، ARARAT، Farzanegan۷ و Eslam »کسب کردند.

در لیگ امدادگر دانش آموزی در مسابقات امدادگر خط ابتدایی تیم علامه طباطبایی اول شد، در مسابقات امدادگر خط پیشرفته تیم کاوش دانش به مقام اول رسید. در مسابقات امدادگر ماز نیز تیم« Helli ۱ » قهرمان شد.

مقام اول ترکیبی مسابقات امدادگر خط نیز به تیم های« ESLAMRLS »و« SADRAROBOT۳ »رسید. در لیگ امدادگر فضای مشترک دانش آموزی و در بخش فضای مشترک ابتدایی تیم« SADRA ROBOT۵ » اول شد. در بخش فضای مشترک پیشرفته تیم سینا به مقام نخست رسید و در بخش امدادگر فضای مشترک-بخش بین الملل تیم« Raymand_mega »صاحب عنوان اول شد.

همچنین مقام اول تیم ترکیبی در مسابقات امدادگر فضای مشترک پیشرفته به تیم های «Salam Zeynoddin، armistic، FarzPhoenix » و سلام یوسف آباد رسید. در لیگ نمایش دانش آموزی و در بخش موضوع آزاد تیم« FMC-SPG »اول شد، در بخش موضوع مشترک تیم« Ace_UPNOP » به مقام نخست رسید. همچنین در بخش نمایش، طرح و ایده نیز« roborex» مقام اول را کسب کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • درخشش تیراندازان آذربایجان‌غربی در مسابقات آزاد کشور
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • معرفی تنیسور‌های مرحله نیمه نهایی رقابت‌های بین المللی ساحلی کیش