Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@22:20:01 GMT

کشف ۱۰ مورد محموله شامپو تریاک در سال ۹۶

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۱۷۰۰

کشف ۱۰ مورد محموله شامپو تریاک در سال ۹۶

سگهای موادیاب و کالایاب گمرک (سمگا) موفق شدند در سال ۹۶ با انجام ۱۹۰ هزار فقره بازرسی محموله ها در مجموع یک هزار و ۴۸۵ مورد قاچاق مواد مخدر و غیر مخدر انجام دهند که ۱۰ مورد از محموله ها قاچاق شامپو تریاک بود.

خبرگزاری تسنیم: بر اساس گزارش منتشر شده از سوی دفتر مبارزه با جرائم سازمان یافته گمرک، این تیم‌ها که متشکل از مربیان حرفه‌ای و سگ‌های مواد یاب هستند با استقرار در برخی گمرکات هم چنین توانسته اندبه تشریفات سرعت بخشیده و باعث تسهیل بازرسی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آمار ارائه شده در این گزارش نشان میدهد میانگین این سرعت بخشی ۱۰۰ درصد برآورد شده است.

تیم‌های سمگا موفق شدند در سال ۹۶ با روزانه تقریبا ۵ عملیات کشف، تعداد ۱۴۸۵ عملیات کشف مواد مخدر و غیرمخدر به وزن ۵۰۰۰۰ کیلوگرم را به نام خود ثبت کنند. این کشفیات طی ۱۹۰۲۳۶ فقره بازرسی از محموله‌های ورودی، خروجی و پست کشف شده است.

عملیات بازرسی در صادرات ۲۰۴۰۷ فقره و در واردات ۱۷۹۳۴ مورد گزارش شده است.

این گزارش می‌افزاید تعداد کشفیات مواد مخدر ۱۷۰ فقره به وزن ۱۲۰۰ کیلوگرم بوده که در مقایسه با سال گذشته ۱۵۰ درصد رشد را نشان میدهد. مواد کشف شده تریاک، شیره تریاک، هروئین، ماری جوانا، حشیش بذرمخدر گل و انواع قرص‌های روانگردان را شامل میشود.

تیم سمگا موفق شدند در یکسال گذشته ۴۸۸۰۰ کیلو گرم کالای جاسازی شده را در ۱۳۱۵ عملیات کشف کنند. این کالا‌های قاچاق شامل دارو، لوازم آرایشی، لوازم یدکی و پزشکی، چای، تلفن همراه، نوشابه انرژی زا، البسه و پارچه است که در بدنه خودرو سواری و کامیون به شیوه ماهرانه‌ای جاسازی شده بود. در این عملیات‌ها ۱۷۱۴۰۰ نخ سیگار و ۱۰۰۰ بطری مشروبات الکی نیز کشف شده است.

بر اساس این گزارش در مدت یاد شده تعداد ۱۱۷۵۰ خودوری سواری، ۸۲۰۶ اتوبوس و هم چنین ۴۷۳۵۶ مسافر بازرسی شده اند. بازرسی پستی ۳۸۳۸ مورد گزارش شده و ۶۱۸۳۷ فقره بازرسی در سایر موارد بوده است.

انجام ماموریت‌های بازرسی در گمرکات دارای ریسک خطر به مدت ۱۹۰ نفر روز در گمرکات دوغارون، بازرگان و زاهدان و تعداد ساعات بازرسی مربیان در کل گمرکات ۲۳۹۵۰ ساعت گزارش شده است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Lw2

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی و عملیات مختلف

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید «زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور» (زهپاد) شدند.

به گزارش ایسنا، سید میلاد فیاضی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ضمن اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولا برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شوند؛ اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولا تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌ هستند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این‌ مسأله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات را در محیط‌هایی که فضای کمتری دارند، فراهم می‌کند.

فیاضی افزود: این‌دست‌ ربات‌ها علاوه‌ بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد، اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای ربات‌های ما درنظر گرفته می‌شود. بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: ربات‌های مدل‌ بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آنها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند؛ اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه‌ بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به‌ این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آنها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند. در این زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آنها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم، از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی در خصوص عمق کاربری این ربات‌ها گفت: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق ۱۵۰ متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق ۴۰۰ متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم، تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق ۴۰۰ متر مد نظر ماست.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت، آب و ... به اضافه کانال‌های زیرسطحی را که حفاری می‌شوند، شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود. تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده، باید بیاید و آن نقطه را به‌ سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید مدد گرفت.

به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، وی یادآور شد: محصول دیگر ما یکی از این فناوری‌هاست که در واقع نوعی نشانگر الکترونیکی است و  قادر است آن محل به‌خصوص را کدگذاری نقطه‌ای کند تا در آینده بتوان به‌راحتی به آن محل دسترسی داشت. به‌خصوص‌که منبع تغذیه این نشانگر طول عمر بسیار بالایی دارد و می‌تواند حدود ۷۰ سال به‌صورت مدفون در کف دریا قرار گیرد و نشانه‌گذاری را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک در یزد
  • ساخت زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی و عملیات مختلف
  • از چاقوی پسر درون سینه پدر تا توقیف کامیون حامل بیش از ۱۳۲ کیلو تریاک
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • کشف ۲۵ کیلو تریاک در ایستگاه شهید مدنی
  • کشف ۱۸۵ کیلو مواد افیونی در دو عملیات ضربتی پلیس هرمزگان
  • کشف ۱۸۵ کیلوگرم مواد مخدر در هرمزگان
  • از دستگیری قاچاقچی هروئین تا کشف ۳۰ فقره موبایل‌قاپی در مشهد
  • دستگیری قاچاقچی با ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک و حشیش در تفت