Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت گفت: شورای عالی بیمه در سال گذشته به صورت فعالانه به بحث تصویب تعرفه‌های پزشکی سال ۹۷ ورود کرد و در دو جلسه و با حضور تمامی اعضای شورا، در آبان و دی ماه ۹۶ به اتفاق آرا مصوب شد که تعرفه‌های پزشکی سال ۹۷ به اندازه میزان رشد تورم اعلام شده از سوی سازمان برنامه و بودجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا اولیایی منش با بیان این مطلب، اظهار داشت: شورای عالی بیمه در جلسه ۳۰ آبان ماه تصمیم گرفت که رشد تعرفه های پزشکی سال ۹۷ مطابق با رشد تورم اعلام شده از سوی سازمان برنامه و بودجه باشد و در نامه‌ای در تاریخ ۵ آذرماه، این موضوع را به این سازمان اعلام کرد.

وی افزود: بر اساس قانون، پیشنهاد تعرفه‌های پزشکی باید ابتدا در شورای عالی بیمه تصویب و پس از ارائه به سازمان برنامه و بودجه و تایید این سازمان، به هیات دولت ارسال شود، اما متاسفانه رسیدگی به نامه شورای عالی بیمه با تاخیر چندماهه روبرو شده است و در دی ماه نیز شورای عالی بیمه تاکید کرد که مصوبه قبلی باید اجرایی و به هیات دولت ارسال شود و وزیر بهداشت نیز در چندین مکاتبه با سازمان برنامه و بودجه، درخواست تسریع در بررسی پیشنهاد شورای عالی بیمه و تصویب آن در هیات دولت را داشت، اما این اقدام تا روزهای پایانی سال ۹۶ انجام نشده بود و پیگیری‌های دبیرخانه شورای عالی بیمه به جایی نرسید.

دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت اظهار داشت: امیدواریم در اوایل سال جاری تکلیف تعرفه‌های پزشکی سال ۹۷ در بخش خصوصی، دولتی، خیریه و عمومی غیردولتی مشخص و توسط هیات دولت اعلام شود تا مراکز ارائه خدمات از سردرگمی نجات پیدا کنند و خدمات خود را بر اساس تعرفه ۹۷ ارائه دهند.

بنابر اعلام وبدا، اولیایی منش تاکید کرد: با توجه به تورم موجود و رشد هزینه‌ها و قیمت ارز، باید برای هزینه‌های مراکز درمانی فکری اساسی شود تا هزینه‌های آنها جبران شود و در تصویب تعرفه‌های پزشکی امسال حتی روز هم مهم است؛ چراکه تصویب و ابلاغ تعرفه‌ها هر قدر که با تاخیر انجام شود، به مراکز درمانی آسیب خواهد رساند.

وی در پایان با تاکید بر این که شورای عالی بیمه هیچ تعللی در تصویب تعرفه‌های پزشکی ۹۷ نداشته است، یادآور شد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، پیشنهاد رشد تعرفه‌ها، هر سال باید پیش از تصویب بودجه، توسط شورای عالی بیمه انجام و به سازمان برنامه و بودجه ارسال شود تا در محاسبات بودجه سال آینده محاسبه شود و شورای عالی بیمه در سال ۹۶، برای اولین بار چندماه پیش از تصویب بودجه، پیشنهاد رشد تعرفه‌ها را به سازمان برنامه و بودجه ارائه داد، اما تاخیر این سازمان موجب شد این قانون عملیاتی نشود و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه به سرعت نظر خود را به هیات دولت اعلام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!