Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آقازاده استاندار مرکزي در جريان بازديد از رسانه هاي استان، گفت: توسعه اين استان نيازمند جريان سازي خبري پويا و همراهي تمامي بخش ها و امکانات در راستاي محرک هاي رشد دهنده است.
به گزارش خبرگزاري آريا ؛ آقازاده استاندار مرکزي با اشاره به نامگذاري امسال با عنوان حمايت از کالاي ايراني،اظهار کرد: نامگذاري هاي صورت گرفته از سوي مقام معظم رهبري در سال هاي اخير در راستاي تقويت اقتصاد و اشتغال کشور بوده است، با حمايت از کالاي ايراني مي توانيم در جهت رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال گام هاي اساسي برداريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مرکزي با بيان اينکه ارتقا و بهبود کيفيت در توليد امري است که بايد مورد توجه قرار گيرد، افزود: توليدکنندگان داخلي بايد با افزايش کيفيت محصولاتشان اعتماد مردم را براي خريد کالاي ايراني جلب کنند چرا که افزايش اعتماد مردم نسبت به کالاي ايراني مي تواند در جهت ايجاد اشتغال پايدار نقش موثري ايفا نمايد.
آقازاده بيان کرد: استان مرکزي در حوزه صنعت سومين و در حوزه کشاورزي دهمين استان برتر کشور است لذا بايد کيفي سازي توليدات صنعتي و محصولات کشاورزي در اين استان با جديت دنبال شود .
استاندار مرکزي نوسازي ناوگان فرسوده سنگين و بازآفريني بافت هاي فرسوده را رويکرد دولت دانست و گفت: با اين اقدام ضمن تجهيز و نوسازي ناوگان فرسوده سنگين و بازآفريني بافت هاي فرسوده در رونق واحدهاي توليدي و ايجاد اشتغال نيز اقدامات موثري انجام مي شود.
وي درخصوص صنايع استان نيز اظهار کرد: در صنايع دولتي بزرگ استان به جز شرکت هپکو شرايط بحراني نداريم و درخصوص هپکو نيز با اعتمادسازي و اقدامات و پيگيري هايي که در سطح ملي انجام و حساسيت هايي که ايجاد شد در پايان سال 96 نسبت به ابتداي سال شرايط بحراني کمتري را شاهد بوديم و کارگران نيز به اين نتيجه رسيدند که مديريت ارشد استان در رفع مشکلات هپکو اهتمام جدي دارد.
استاندار مرکزي ادامه داد: در خصوص اين شرکت نتوانستيم به هدف خود در احياي توليد دست يابيم ولي در ماه هاي پاياني سال 96 اين شرکت توليداتي داشت و بخشهايي از اين شرکت فعال بود و سعي شد حقوق کارگران اين شرکت با دو ماه تاخير به آنها پرداخت شود.
آقازاده گفت: مشکلات شرکت هپکو پيچيده است و حل برخي از اين مشکلات در عهده استان نسيت ولي تلاش براي احياي اين شرکت از اولويت هاي استان در سال 97 است.
وي ادامه داد: حمايت از بخش خصوصي که با مشکلات بيشتري روبرو هستند از برنامه هاي سالجاري استانداري است و در سال 96 نيز براي حل مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتي استان اقدامات بسياري انجام شد.
آقازاده با اشاره به اولويت هاي مهم استان در سال 97 گفت: تلاش براي تحقق شعار سال، استمرار اقدامات اقتصادي استان در سال 97، ايجاد اشتغال و بکارگيري از ظرفيت جوانان در تمام عرصه ها، نگاه ويژه به جايگاه بانوان و استفاده از بانوان توانمند در پست هاي مديريتي و در راس همه تلاش براي رفع مشکلات اقتصادي و ارتقاي کيفيت توليدات استان در بخش صنعت و کشاورزي اولويت هاي استان در سال جاري است.
استاندار مرکزي ابراز کرد: پروژه راه آهن قم- اراک که در اواخر سال 96 به نتيجه رسيد، احداث آزاد راه 120 کيلومتري در استان، اصلاح معابر و رفع نواقص جاده ها و راه اندازي فاز يک بيمارستان وليعصر (عج) از برنامه هاي مهم استان در سال 97 است.
وي درخصوص پروژه 55 متري اراک نيز گفت: کارگروهي با مسئوليت معاون هماهنگي امور عمراني استانداري با حضور شهردار و شوراي شهر اراک ، نمايندگاني از مردم و ... تشکيل شده است و آنچه مهم است تعيين تکليف اجراي اين پروژه است.
وي ادامه داد: تا پايان خرداد ماه اگر نتوانستيم به نتايجي دست يابيم پايان اين پروژه و خاتمه کار را اعلام خواهيم کرد و اگر توانستيم به نتايجي دست يابيم که رضايت مردم را در پي داشته باشد و فرمولي کاملا اجرايي و عملياتي در اين زمينه داشته باشيم با همه سختي ها، اين پروژه را اجرايي خواهيم کرد.
استاندار مرکزي گفت: اجراي اين پروژه مي تواند براي شهر اراک با قدمت حدود 200 سال بعنوان يک المان شهري که بيانگر ماهيت ، قدمت و شناسنامه اين شهر است تبديل شود و استفاده از معماري مناسب در احداث آن بايد مورد توجه قرار گيرد.
آقازاده درخصوص خصوصي سازي شرکت پالايش نفت امام خميني (ره)شازند نيز گفت: اين واگذاري طبق اصل 44 امري قانوني است و همه موظف به اجراي مر قانون هستيم آنچه بايد در مورد واگذاري ها مورد توجه قرار گيرد سپردن صنايع به گروهي است که اهليت دارد و در مقابل عملکرد خود پاسخگو است لذا از نظر ما بايد به اين موضوع توجه شود چرا که در واگذاري هايي که در طول 12 سال گذشته انجام شد صنايعي که در اوج سود دهي واگذار شدند بعد از مدتي با آسيب هاي جدي مواجه گشتند.
استاندار مرکزي در بخش ديگري از سخنانش حمايت و تعامل با رسانه را تکليف مهم مديران استان دانست و گفت: در شوراي اداري استان نيز اين مهم مورد تاکيد قرار گرفت البته اين تعامل بايد دوسويه باشد، ما از انتقاد سازنده از هر رسانه با هر گرايشي استقبال مي کنيم.
وي گفت: امسال مصادف با چهلمين بهار پيروزي انقلاب اسلامي است و اميد مي رود در استان مرکزي با تقويت همگرايي، اتحاد، سختکوشي و برنامه محوري يکي از بهترين سال هاي انقلاب رقم بخورد.
استاندار مرکزي اظهار کرد: انتظار است که حوزه رسانه اي استان مرکزي در سال جاري صداي رساي بخش هاي مختلف جامعه باشند و محورهاي توسعه استان با مشارکت هدفمند رسانه ها و در سايه همراهي مردم و تضارب آرا تقويت و تثبيت شود.
گفتني است استاندار مرکزي با حضور در خبرگزاري هاي ايرنا و فارس و دفتر روزنامه هاي وقايع و عطر ياس از نزديک در جريان فعاليت اين رسانه ها قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مناسبی در حوزه پسماند در نظر گرفته شده است

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توزیع عادلانه منابع پیش‌بینی شده در بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: در بودجه امسال، اعتبارات خوبی در حوزه مدیریت پسماند، بهبود ظرفیت‌های تولیدی واشتغال‌زا و نیز حمایت از شهرداری‌ها برای اجرای طرح‌های مهمی، چون طرح تفکیک زباله از مبدا و ساماندهی پسماند مناطق روستایی در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزای دانشجو، اسدالله عباسی استاندار گیلان ظهر امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی گیلان در سالن الغدیر استانداری با تأکید بر لزوم توزیع عادلانه منابع پیش‌بینی شده در بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در بودجه امسال، اعتبارات خوبی در حوزه مدیریت پسماند، بهبود ظرفیت‌های تولیدی واشتغال‌زا و نیز حمایت از شهرداری‌ها برای اجرای طرح‌های مهمی، چون طرح تفکیک زباله از مبدا و ساماندهی پسماند مناطق روستایی در نظر گرفته شده که با پیگیری نمایندگان می‌تواند به حصول نتایج مطلوب منتهی شود.

وی با اشاره بر لزوم ایجاد زیرساخت‌ها و الزامات ورود مردم در عرصه‌ی اقتصاد وتولید افزود: برای تحقق عینی شعار سال با نام جهش تولید با مشارکت مردم مستلزم ریل گذاری اقتصاد بر محور نقش آفرینی عموم مردم است.

استاندار گیلان خطاب به اخلالگران در روند مشارکت عمومی در حوزه‌ی تولید و اقتصاد بیان کرد: هر مدیر یا مسئولی که در روند مشارکت مردم در عرصه تولید و اقتصاد کارشکنی و یا سرمایه گذار مردمی را مایوس کند، برکنار خواهد شد.

عباسی با تأکید بر لزوم توجه به فرصت‌سازی در حوزه سرمایه‌گذاری در گیلان افزود: چرا باید برای فعال اقتصادی علاقمند به سرمایه‌گذاری در استانی که بستر برای سرمایه‌گذاری در آن فراهم است مانع ایجاد کنیم؛ باتوجه به استعداد‌هایی که در گیلان از نظر استعداد و منابع انسانی هوش برتر وجود دارد باید فرصت سازی کرد.

وی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال در استان دبیرخانه‌ای با حضور صاحبنظران، اندیشمندان و صاحبان ایده و فکر در برش استانی تشکیل می‌شود، تصریح کرد: برای این کار ظرفیت‌های که در استان بویژه در بخش مردمی وجود دارد باید با برگزاری جلسات، مذاکرات مردمی، شعار سال را تبیین کرده و شفاف‌سازیی کنیم.

به گفته استاندار گیلان باید بستر را برای تولید و تجاری‌سازی فراهم کنیم تا صرفا در حد یک ایده باقی نماند و این امر نیازمند به تسهیلات و بستر سازی مناسب است.

عباسی به مزیت‌های نسبی استان در بخش‌های اقتصاد گردشگری، دانش بنیان، کشاورزی و دریا محور اشاره کرد و افزود: این ظرفیت‌ها باید به معنای واقعی تحقق یابد و با رفع موافع موجود و براساس چارچوب و قوانین تعیین شده شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که سرمایه گذاران به سمت سرمایه گذاری در استان جذب شوند.

وی با اشاره به شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم گفت: اجازه هیچ تعلل یا رفتار خارج از چارچوب، اعمال نظر شخصی یا مانع تراشی در موضوع تحقق شعار سال را از سوی دستگاه‌ها نمی‌دهم.

استاندار گیلان از نمایندگان مردم گیلان در مجلس خواست که در تحقق بودجه با دقت نظری که دارند کار‌ها عملیاتی شود، افزود: در کارگروه‌های مختلف شورای برنامه ریزی و توسعه استان؛ برنامه ریزی‌ها براساس آمایش سرزمینی، توزیع عادلانه منابع و شناسایی سرمایه گذاران انجام شود.

دیگر خبرها

  • تعطیلی روز شنبه در راستای تحقق جهش تولید است
  • تدوین برنامه های عملیاتی شرکت آبفا کردستان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • بانک مرکزی چگونه می‌تواند به کمک تحقق شعار سال بیاید؟
  • اعتبارات مناسبی در حوزه پسماند در نظر گرفته شده است
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طرح در کرمان در دست اجرا
  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • تحقق شعار سال نیازمند انسجام دستگاه‌های مربوطه تولید است
  • سند تحقق شعار سال تا یک ماه آینده تدوین شود
  • بسیاری از مشکلات اقتصادی ناشی از ضعف‌های فرهنگی است
  • اهتمام ویژه دستگاه‌ها در تحقق شعار سال