Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@14:00:16 GMT

155 هزار دانش‌آموز استان تحت پوشش طرح «شهاب» قرار دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۷۰۵۶

155 هزار دانش‌آموز استان تحت پوشش طرح «شهاب» قرار دارند

رییس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش خراسان ضوی گفت: حدود 155 هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی  تحت پوشش طرح «شهاب» قرار دارند.

محمدمهدی مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح شهاب که به برنامه‌ای ملی تبدیل شده‌، یکی از کامل‌ترین و جامع‌ترین طرح‌هایی است که امروزه اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال، چهارمین سالی است که این طرح در بدنه آموزش و پرورش خراسان رضوی وارد شده است. طرح شهاب در 12 منطقه آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود و حدود 155 هزار دانش‌آموز را تحت پوشش قرار می‌دهد. 55 درصد این دانش‌آموزان را دختران تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های مثبت طرح ملی شهاب این است که در تمامی مدارس اجرا می‌شود و تنها مخصوص مدارس سمپاد و نمونه دولتی نیست. هدف از اجرای این طرح همان‌طور که از نام آن پیدا است، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است. این طرح دانش‌آموزان را در هشت نوع استعداد مورد ارزیابی قرار می‌دهد.  طرح شهاب نخستین بار در پایه چهارم ابتدایی اجرا شد. اجرای آن در طول این چهار سال در دیگر پایه‌های تحصیلی نیز گسترش یافته و اکنون در پایه هفتم نیز اجرا می‌شود.

رییس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره کل آموزش و پرورش خراسان ضوی بیان کرد: این طرح با همکاری بنیاد ملی نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش اجرا می‌شود. دو دیدگاه تفکیک و تلفیق در پرورش نخبگان وجود دارد که در اجرای طرح شهاب به دیدگاه تلفیق توجه می‌شود. دیدگاه تلفیق بیان‌ ‌می‌کند که برای شناسایی استعداد دانش‌آموز، نباید او را از سایرین جدا کرد و ارکان‌ مختلف مدرسه به ویژه معلم باید در هدایت وی نقش خود را به درستی ایفا کنند.

مومنی در خصوص دیدگا‌ه تلفیق افزود: پس از شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان، والدین آن‌ها در جلسات مربوط به خانواده و معلمانشان در ضمن خدمت خود، آموزش‌هایی را برای چگونگی هدایت و تشویق دانش‌آموزان می‌بینند. هنگامی که مدارس استعداد ویژه دانش‌آموزی را شناسایی می‌کند، از استعداد وی در فعالیت‌های مختلف بهره‌ می‌گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هر سال تلاش می‌شود تا میزان آگاهی بخشی در خصوص طرح شهاب افزایش یابد. هدف از آگاهی دادن به خانواده‌ها و معلمان، جداسازی و مشخص کردن یک دانش‌آموز خاص از سایرین نیست. مسئولین باید به فرد کمک کنند تا از استعداد خود در جامعه و خانواده به بهترین نحو استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۷۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به هنرستان‌ها توجه ویژه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز در مراسم گرامیداشت و تکریم مقام معلم در شهرستان فامنین، گفت: اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌وپرورش سرمایه‌گذاری کند تا نسلی همانند ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۴ هزار شهید معلم تربیت شوند که در راه مانایی ایران اسلامی جان خود را هدیه کردند.

وی افزود: معلم اول، خداوند باری‌تعالی است که به پیامبر اکرم (ص) علم و کتاب قرآن عطا فرمود و در قرآن (سوره جمعه) به شایستگی به عظمت مقام معلم اشاره می‌کند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: همچنین جایگاه والای معلمان با روایت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) که فرمودند؛ هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده، قابل تبیین است.

وی اضافه کرد: سطح فرهنگ‌ها، بینش‌ها و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است از همین رو محلی که می‌تواند یک تعادل خاص بین دانش‌آموزان ایجاد کند، آموزش‌وپرورش است تا دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را سرلوحه دروس قرار دهد.

استاندار همدان تصریح کرد: دولت مردمی و انقلابی ایران قوی تمام تلاش و توان خود را برای تقویت آموزش‌وپرورش در زمینه ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است‌.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه نقش و حضور خیرین در ساخت مدارس بی‌بدیل و ارزشمند بوده و قابل تقدیر است گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

کد خبر 6090304

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند