Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: اصلاح ساختار نحوه اداره صندوق هاي بازنشستگي و افزايش نظارت کارگران، بازنشستگان و کارفرمايان به عنوان صاحبان صندوق ها از اهداف مهم سازمان تامين اجتماعي در سال 1397 است.

به گزارش روز يکشنبه ايرنا از وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعي، «علي ربيعي» در ديدار نوروزي با مديران عالي شرکت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا) افزود: راهبرد ما همان اهدافي است که طبق آن ايجاد شده ايم و بايد استراتژي افزايش سرمايه و حفظ دارايي هاي بين نسلي را انجام دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه وظيفه ما افزايش سرمايه آيندگان است، گفت: روزي که توازن ميان نيروي شاغل و بازنشسته به هم مي خورد، اين سرمايه گذاري ها مي تواند نجات بخش باشد؛ ما تنها براي امروز فکر نمي کنيم و وظيفه اخلاقي ما فکر کردن بين النسلي است.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اظهارداشت: درباره صندوق فولاد نيز بين النسلي رفتار کرديم در حالي که مي توانستيم با فروش صندوق ها يک نوع رضايت عمومي ايجاد کنيم اما به اين کار اشتباه و ايجاد رضايت هاي مقطعي تن نداديم.
وي توضيح داد: بايد اصلاح ساختار داشته باشيم و منظور از ساختار، سازمان کار، شيوه کار، شيوه مديريت و هدف هاي فرعي است.
ربيعي با تاکيد بر اينکه در سازمان کار قطعاً بايد شيوه «هلدينگ داري» خود را تغيير دهيم، افزود: نماي سازماني هلدينگ ها را نيز بايد تغيير و به سمت جمع و جور شدن حرکت دهيم؛ در سازمان کار بايد حرکت به سمت فضاي بين الملل پيش بيني شود.
وزير تعاون، با بيان اينکه مديريت بايد غيرسياسي باشد، گفت: در شيوه کار بايد شفافيت، تخصص گرايي و کارآمدي و بهترين شکل دنبال شود. در شيوه مديريت بايد همواره اداره به شکلي باشد که گويي خصوصي است و عملکرد آن به نحوي باشد که شکل عمومي داشته باشد، يعني فکر کنيم بخش خصوصي هستيم و اين گونه بنگاه را اداره کنيم اما در برداشت، نگاه اجتماعي داشته باشيم.
به گزارش ايرنا، بحران در صندوق هاي بازنشستگي موضوع جديدي نيست و نخستين بار علي ربيعي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي نسبت به آن هشدار داد و خواستار همفکري دولت و مجلس براي حل اين بحران شد.
هم اکنون در صندوق تامين اجتماعي از هر 6.37 نفري کار مي کنند و حق بيمه مي پردازند، يک نفر بازنشسته است در حالي که اين نسبت در سال 1354 معادل 25.2 نفر بود؛ يعني 25.2 نفر کار مي کردند و يک نفر بازنشسته بود.
کارشناسان حوزه بيمه و رفاه اجتماعي بر اين باورند که بخش قابل توجهي از به هم خوردن تعادل در ترکيب صندوق هاي بازنشستگي به اجراي قانون بازنشستگي پيش از موعد در دولت هاي نهم و دهم باز مي گردد که وزن بازنشستگان را در صندوق ها بيشتر کرد اما به تعداد نيروي کار که حق بيمه مي پردازند، اضافه نکرد.
وزير کار معتقد است، صندوق هاي بازنشستگي بر پايه سرمايه گذاري بنا شده اند و در اقتصادي که قيمت ارز همواره در نوسان است و به يکباره کاهش مي يابد نرخ سهام شرکت هاي مختلف نيز کاهش مي يابد. در چنين شرايطي مشکلاتي ايجاد مي شود بنابراين صندوق ها بايد به شرکت هايي واگذار شود که اتفاق خوبي در اقتصاد کشور شکل گيرد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**9132*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، گفت: تلاش ما بر این بوده است که گروه‌های مختلف جامعه را تحت پوشش آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدنورالله هدایت، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در برنامه ابلاغی سال ۱۴۰۲، شامل ۱۰ برنامه و ۱۴۷ شاخص حوزه‌های آموزشی در بخش‌های دولتی و خصوصی، پژوهش، سنجش و تعیین صلاحیت حرفه‌ای، مشاوره و رهگیری، کاربینی، درآمدهای اختصاصی، فرهنگی و سایر حوزه‌ها موفق به کسب رتبه برتر شد.

وی با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، افزود: تلاش ما این بوده است که در همه جای استان، هم‌راستا با طرح ملی نهضت مهارت‌افزایی در گام دوم انقلاب با مشارکت بخش‌های دولتی، خصوصی و خیران مهارتی، گروه‌های مختلف جامعه را در گروه‌های هدف شامل شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، سربازان وظیفه، ساکنان مناطق روستایی و عشایری، ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، زنان سرپرست خانوار، زنان خانه‌دار، دانش‌آموزان، دانشجویان، افراد دارای معلولیت، آسیب‌دیدگان اجتماعی و خانواده‌های آنان، کودکان کار و خیابانی و مشمولان بیمه بیکاری ضمن ارائه آموزش‌های مبتنی بر نیاز بازار کار، تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم که خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ این اتفاق بر اساس سند تحول دولت مردمی در حوزه اشتغال و کارآفرینی به واقعیت پیوست.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این موفقیت حاصل تلاش همه همکاران در اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان، مراکز آموزشی مستقر در شهرستان‌ها، مؤسسان آموزشگاه‌های آزاد، شرکای اجتماعی و از همه مهم‌تر همراهی و همکاری مسئولان استانی و ستادی در رٲس استاندار استان به جهت حمایت از برنامه‌ها و موضوعات محوری این اداره کل بوده و بدون شک کسب این عنوان متعلق به خانواده بزرگ مهارتی استان است.

وی تصریح کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان هم‌گام با برنامه‌های سند تحولی دولت مردمی و ظرفیت‌های اشتغال ایجاد شده، بستر لازم را فراهم کرده‌اند تا از همه ظرفیت‌ها و منابع در جهت اثربخشی آموزش‌های مهارتی و توسعه همه‌جانبه استان استفاده کنند.

هدایت با بیان اینکه الگوهای هدف‌گذاری شده در جهت اثربخشی و بهره‌وری بیشتر در مباحث آموزش‌های مهارتی در سال‌جاری مورد تأکید است، خاطرنشان کرد: فعالیت و مأموریت ما بر مبنای اثربخشی آموزش‌های مهارتی در توانمندسازی نیروی انسانی به‌ویژه در مناطق محروم، کاهش بیکاری و بسترسازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای شاخص امید به زندگی، کاهش بزهکاری و سایر آسیب‌های اجتماعی، تأمین نیروی انسانی ماهر و مورد نیاز بازار کار، کاهش حاشیه‌نشینی در حومه شهرها، توسعه اقتصادی، توسعه آموزش‌های مهارتی متناسب با قابلیت‌ها، مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان، اجرای حرفه‌های تولیدمحور و دانش بنیان و توسعه مدل‌های کارآفرینی در آموزش‌ها است.

وی افزود: با ابتکار، نوآوری و خلاقیتی که در همکاران سراغ دارم و از همه مهم‌تر همکاری و همراهی شرکای اجتماعی و مسئولان استانی، می‌توانیم در جهت جامه عمل پوشاندن به منویات مقام عظمای ولایت و سند ابلاغی دولت مردمی و روی آوردن به روش‌ها و مدل‌های جهشی و تحولی در خدمت به مردم به عنوان ولی‌نعمتان انقلاب و به‌ویژه جوانان برومند خطه پایتخت طبیعت ایران زمین گام‌های مؤثر و مفیدی را برداریم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی‌شک موفقیت این اداره کل در عرصه مهارت‌آموزی گامی در جهت توسعه آموزش منطبق بر نیاز بازار کار به جوانان علاقمند به فن و حرفه است که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و رفع بیکاری، تأمین امنیت روانی و اجتماعی را در پی خواهد داشت.

کد خبر 750793

دیگر خبرها

  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک