Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا؛ در آی تی قیمت تعداد زیادی فروشنده در لحظه به شما قیمت کالاهای بازار IT را اعلام میکنند و خریداران میتوانند با مشاهده تصاویر ، چک کردن مشخصات فنی کالا، مشاهده راهنمای خرید و مقایسه کالاهای IT از نظر دارا بودن گارانتی معتبر کالای خود را فراهم کنند.

موضوع مهمی که در آی تی قیمت itgheymat.com  پیش می آید رقابت بین فروشندگان کالاهاست ،چون در این سایت بر روی هر کالا ، تعداد زیادی فروشنده قیمت خود را اعلام میکنند و دیگر هیچ فروشنده‌ای نمیتواند قیمت کاذب به خریدار اعلام کند و در این شرایط واسطه‌ها حذف شده و خریدار میتواند کالای IT را بدون واسطه و مستقیم از فروشندگان اصلی بازار دیجیتال خریداری کند و البته فروشندگان نیز با فروش بیشتر، سود بیشتری بدست می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آی تی قیمت بسیاری از فروشندگان لپ تاپ و گوشی و یا حتی فروشندگان تجهیزات شبکه و ماشینهای اداری که بیشتر با مدیران آی تی سازمانها و ادارات دولتی مایل به فعالیت هستند قیمت کالا و خدمات خود را اعلام مینمایند و این موضوع باعث شده تا مدیران آی تی دولتی براحتی کالاها و یا خدمات خود را با بهترین قیمت ، خدمات و گارانتی تهیه کنند.

البته تمامی کاربران میتوانند علاوه بر استفاده از سایت، با نصب اپلیکیشن آی تی قیمت بصورت رایگان از روی گوگل پلی و کافه بازار، براحتی بازار قیمت آی تی را رصد کنند.

زمینه های فعالیت و اعلام قیمت سایت آی تی قیمت:

1-    قیمت قطعات کامپیوتر: رم، هارد، سی پی یو،قیمت مینی پی سی mini pc ، مادربرد ،کارت گرافیک، مانیتور، آلین وان، کیس، فلش مموری، هارد اکسترنال و اس اس دی، اسپیکر، کیبورد،موس و...

2-    قیمت گوشی موبایل، لپ تاپ، تبلت و لوازم جانبی

3-    قیمت تجهیزات شبکه: سرور، یو پی اس، مودم،قیمت دوربین مداربسته، رک، کابل شبکه،فیبر نوری،دکل های مخابراتی،تجهیزات پسیو، تجهیزات رادیویی و...

4-    قیمت ماشینهای اداری: پرینتر،قیمت اسکنر، کارتریج ،  دستگاه فتوکپی، فاکس، بارکد خوان ، صندوق فروشگاهی ، کاغذ خردکن، پولشمار، دستگاه حضور و غیاب و...

5-    لوازم صوت وتصویر

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ویرلن قیمت کالاهای بازار IT آی تی قیمت کارتریج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار