Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان گفت: با افتتاح پروژه آبرسانی سِکِن به گُشت ، مشکلات بی آبی در این شهر مرتفع می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود 20 روز از قطعی آب در شهر گُشت (از توابع شهرستان سراوان)، می‌گذرد و مردم این شهر آغازین روزهای سال جدید را در بی آبی سپری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته شهروندان در حال حاضر مردم بسیاری از مناطق گُشت توسط تانکر آبرسانی می‌شوند و در شرایط فعلی که دمای هوای استان بویژه منطقه جنوب استان رو به افزایش است ، کم آبی و بی آبی مشکلات فراوانی را برای شهروندان به وجود می آورد.

مسئول آب و فاضلاب شهری گشت در گفت و گو با خبرنگار ایلنا علت اصلی بی آبی در این منطقه را خشکسالی و خشک شدن سفره های آب زیر زمینی دانست و اظهار داشت: چاه های آب پس از سه ساعت آبگیری 30 دقیقه قابل برداشت است و هرچه گرما شدیدتر شود دسترسی به آب سخت‌تر می‌شود.

گل محمد حسین بُر خاطر نشان کرد: چاه‌های مربوط به آب و فاضلاب شهر گشت در مجموع 3 فقره است که هر 30 ثانیه یک لیتر آبگیری می‌کند و این موضوع ، آبرسانی به شهروندان را روز به روز دشوارتر می‌کند .

حل معضل بی آبی شهر گشت در گرو افتتاح پروژه آبرسانی سکن به گشت

حدود یکسال از کلنگ زنی پروژه آبرسانی سِکِن به گُشت به طول 16 کیلومتر، می‌گذرد و بهره برداری از این پروژه می تواند مشکلات بی آبی در شهر گُشت را مرتفع کند.

به گواه معاونت بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان، حدود یکسال از کلنگ زنی این پروژه می گذرد و عملیات اجرایی این پروژه در دست اقدام است.

محمدصدیق دهواری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایلنا در خصوص معضل بی آبی در شهر گشت، گفت: به دلیل خشکی منابع آبی ، شهر گشت با مشکلات کم آبی مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه جمعیت شهر گشت حدود 5 هزار و 300 نفر است، افزود: طرح آبرسانی و لایروبی از فاصله 16 کیلومتری شهر گشت در دست اقدام است و در تلاشیم تا مشکلات ناشی از کم آبی مدیریت شود .‌

وی افزود: در حال حاضر آب های موجود در چاه ها و سفره های آب زیرزمینی وارد شبکه آبرسانی شهر گشت می شود و نقاط مرتفع که امکان آبرسانی از طریق شبکه وجود ندارد به وسیله تانکر و بصورت سقایی آبرسانی می شود.

دهواری پیشرفت فیزیکی پروژه ابرسانی سکن به گشت را مطلوب ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد: این پروژه از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار است و در آینده ای نزدیک و قبل از فرارسیدن فصل تابستان به بهره برداری خواهد رسید .

وی کاهش نزولات جوی را یکی دیگر از دلایل عمده کم آبی در شهر گشت دانست و عنوان کرد: از تمامی شهروندان تقاضا داریم مانند گذشته با صرفه جویی در مصرف آب و حل مشکل کم آبی کوشا باشند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال آب و فاضلاب خشکسالی سیستان و بلوچستان شرکت آب و فاضلاب صرفه جویی در مصرف موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، توماج وحیدافشار در دیدار با استاندار آذربایجان غربی به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: امیدوارم مشکل جمعیتی و آماری شهر ارومیه در زمان مدیریت آقای استاندار حل شود.

وی ضمن تبریک نهم اردیبهشت روز شوراها افزود: امروز یکی از بزرگترین مشکلات شهر ارومیه در تلقی کردن شهر ارومیه به عنوان کلان‌شهر مشکل آماری و جمعیتی است که امیدوارم در جهت بهره‌مندی شهر ارومیه از امکانات و تسهیلات دولتی و اعتبارات ملی این مشکل حل شود.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

وحیدافشار در ادامه با بیان اینکه برای رهایی از مشکلات شهری نیاز به نگاه مثبت و ویژه مقام عالی استان است، تصریح کرد: قطعاً بدون همکاری و هم‌فکری و نیز همیاری دستگاه‌های اجرایی نمی‌توان به توسعه و آبادانی شهر و رهایی از مناطق محروم فکر کرد.

وی ضمن تشکر از نگاه ویژه و حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی از مدیریت شهری عنوان کرد: شورا در جهت پیشبرد اهداف و سیاست‌های اصلی خود که خدمت به مردم و توسعه شهر ارومیه بوده و با تمام توان در کنار و هم‌پای دولت است و در جذب منابع ملی و توسعه مناطق محروم نگاه و دستورات مقام عالی استان می‌تواند قطعاً برای مدیریت شهری مؤثر باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی شهر ارومیه موضوع ترافیک شهر ارومیه است و امید است با تمرکززدایی نهادها و ادارات داخل شهر ارومیه تعیین تکلیف و با دستورات شخص آقای استاندار این مشکل حل شود.

کد خبر 749061

دیگر خبرها

  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه