Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-وزیر اطلاعات تاکید کرد که رسانه‌ها باید در ارائه مطالب صحّت را اصل قرار دهند.حجت‌‌‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی در دیداری با اصحاب رسانه که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با تبریک سال نو و اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ابراز امیدواری کرد این سال سالی سرشار از خیر و برکت و سراسر شور و نشاط و سرور برای همه ملت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اطلاعات از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این دعوت و حضور در جمع فعالان رسانه قدردانی کرد و با اشاره به آیات و احادیث مرتبط با هدف خداوند از بعثت انبیاء الهی و بنای کعبه برای مردم گفت: در اسلام حکومت نیز برای مردم شکل می‌‌گیرد و باید به واسطه آن حقوق مردم احقاق شود.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه حقوق الهی قابل بخشش است اما حق‌‌الناس طبق موازین شرع قابل اغماض و گذشت نیست و باید جبران شود، گفت: کرامت مردم که خمیر مایه انسانیت است باید حفظ شود.

علوی قدرت حاصل از مسئولیت و اموال را امانت خداوند دانست و اظهار داشت: امکانات مادی و معنوی باید در راه خدمت به مردم بکارگیری شود تا آخرت انسان تضمین شود.

وی افزود: تمکن رسانه‌‌‌‌ای یک نوع امتحان الهی برای مسئولان و مدیران است و در جامعه ایمانی رسانه نباید لجام گسیخته باشد و اسلام انتظار دارد تا تقوای رسانه‌‌‌ای را رعایت کنیم؛ چراکه با دروغ و اتهام به نتیجه نمی‌‌رسیم.

وزیر اطلاعات دروغ، تهمت، پرده‌‌‌‌دری و افشای سّر دیگران را مخالف موازین شرع مبین اسلام دانست و تصریح کرد: راه موفقیت در دنیا و آخرت رعایت ارزش‌‌‌های اخلاقی است.

علوی پیامبر اعظم (ص) را سمبل اخلاق دانست که در طول 23 سال امت اسلامی را به قدرت برتر جهان تبدیل کرد و خداوند ویژگی برتر آن حضرت را اخلاق نیکو معرفی کرد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌‌های رسانه ای باید در چارچوب اخلاق باشد، خاطرنشان کرد: متأسفانه در سالیان اخیر اخلاق جامعه آسیب دیده است و رسانه‌‌‌‌ها در ترمیم آن باید پیشگام شوند.

وزیر اطلاعات ارائه مسائل نادرست به جامعه را برای مردم سّم مهلک دانست و ابراز داشت: رسانه‌ّ‌‌‌ها باید در ارائه مطالب صحّت را اصل قرار دهند؛ چراکه ارائه خوراک مسموم به جامعه خیانت است.

علوی ادامه داد: مردم از نظر اسلام حق داشتن امنیت جانی، مالی و اقتصادی آبرو و حیثیت دارند و اگر رسانه‌‌‌ای به آبروی شخصی تعدّی کرد باید از او دفاع کنیم و بهشت را بدست آوریم.

وی اضافه کرد: بر اساس آموزه‌‌‌‌های دینی حتی به افراد کافر هم نباید ناسزا گفت؛ چرا که بد زبانی در جامعه گسترش می‌‌‌یابد.

وزیر اطلاعات یادآور شد: اگر در جامعه احساس امنیت نباشد، خیر و برکتی نخواهد دید و این امنیت باید همراه با نشاط و سرور باشد.

علوی افزود: جامعه ما نیازمند آرامشی فراتر از امنیت است و این امر، در محترم شمردن حقوق یکدیگر محقق می‌‌‌شود و رسانه‌‌‌ها باید در جهت توسعه آرامش جامعه قلم بزنند تا فرهنگ ایمانی جامعه رشد یابد.

وی آزار و اذیت از طریق رسانه‌‌‌ها را ممنوع دانست و بیان کرد: عقده‌‌‌گشایی در رسانه‌‌‌ها مضّر است اما بیان عقیده برای جامعه مفید خواهد بود.

علوی ادامه داد: رسانه‌‌‌ها می‌‌‌توانند پرچم‌‌‌دار خیزش الهی در جامعه باشند تا همگان شاهد برکات آن شوند.

در پایان وزیر اطلاعات به سؤالات مدیران و مسئولان رسانه‌‌ها در فضایی صمیمی پاسخ گفت.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند

ایتنا - مطالعه‌ای جدید می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.
پس از آنکه نتایج یک پژوهش نشان داد هوش مصنوعی می‌تواند گرایش سیاسی افراد را از روی چهره‌های بدون حالت و بی‌احساس پیش‌بینی کند، محققان هشدار داد‌‌ند که فناوری‌های تشخیص چهره از آنچه قبلا به نظر می‌رسید، «تهدیدآمیزتر» شده‌‌ و برای حریم خصوصی چالش جدی به وجود آورده‌اند.  

مطالعه‌ای جدید که در مجله «روانشناس آمریکایی» (American Psychologist) منتشر شد، می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.

به گفته مایکل کوزینسکی، نویسنده ارشد این پژوهش، ۵۹۴ شرکت‌کننده قبل از آنکه هوش مصنوعی آنها را چهره‌نگاری (استخراج اطلاعات مخصوص و منحصربه‌فرد یک چهره مانند اندازه و شکل چشم، بینی، لب) کند، پرسشنامه‌‌ای درباره گرایش سیاسی خود پر کردند. سپس داده‌های چهره‌نگاری را با پاسخ‌ پرسشنامه‌های جهت‌گیری سیاسی مقایسه کردند تا با استفاده از اطلاعاتی که از چهره‌ها به دست آورده بود، جهت‌گیری سیاسی هر شخص را پیش‌بینی کند.

کوزینسکی می‌گوید: «فکر می‌کنم مردم متوجه نیستند با انتشار یک تصویر ساده، در واقع چقدر خود و اطلاعات شخصی‌شان را برای دیگران فاش می‌کنند.»

او افزود: «ما می‌دانیم که گرایش جنسی، سیاسی و تفکرات مذهبی افراد باید محفوظ بماند. این موضوع در گذشته متفاوت بود. در گذشته شما می‌توانستید به حساب کاربری فیس‌بوک افراد وارد شوید و به عنوان مثال گرایش‌های سیاسی، آنچه را که پسند می‌کنند (لایک می‌زنند) و صفحاتی را که دنبال کرده‌اند، ببینید. اما فیس‌بوک سال‌ها پیش آن را بست زیرا برای سیاست‌گذاران، فیس‌بوک و روزنامه‌نگاران واضح و مبرهن بود که این موضوع پذیرفتنی نیست و بسیار خطرناک است.»

کوسینسکی افزود: «در حال حاضر نیز هر کس می‌تواند به فیس‌بوک برود و عکس هر فردی را ببیند، حتی اگر آن فرد را هیچ‌وقت ملاقات نکرده و او اجازه دسترسی به عکسش را نداده باشد. این مطالعه نشان می‌دهد اطلاعاتی که در تصویر افراد وجود دارد، ممکن است مشابه افشای جهت‌گیری سیاسی آن‌ها باشد.»

محققان می‌گویند که تصاویر افراد شرکت‌کننده در این پژوهش را در شرایطی بسیار مشخص و کنترل‌شده جمع‌آوری کردند. به این ترتیب که این افراد همگی تی‌شرت‌های مشکی‌ پوشیده و زیور‌آلاتشان را در آورده‌ بودند و در صورت نیاز ریششان را هم اصلاح کرده بودند. همچنین با دستمال مرطوب آرایش صورتشان را پاک کرده و موهایشان را با کش مو، گیره یا تل سر به عقب کشیده بودند تا اطراف صورت پخش نشوند. سپس چهره‌ها را از طریق الگوریتم چهره وی‌جی‌جی فیس۲ (VGGFace2) بررسی کردند.

محققان هشدار می‌دهند که فناوری‌های نظارت بیومتریکی، به ویژه فناوری‌های تشخیص چهره، تهدیدی جدی‌تر از گذشته برای حریم شخصی افرادند. پژوهش‌های پیش‌تر نیز نشان داده بودند که تصاویر طبیعی چهره می‌تواند اطلاعات مهمی را درباره جهت‌گیری سیاسی و ویژگی‌های شخصی دیگر انتقال دهند اما مطمئن نبودیم که این پیش‌بینی‌ها به دلیل نحوه ارائه شخص و ویژگی‌های ثابت چهره (خنثی) فعال شده‌اند یا هر دو این عوامل. محققان می‌گویند، نتایج ما نشان می‌دهند که ویژگی‌های ثابت چهره در انتقال این سیگنال‌ها نقش مهمی دارند و افراد روی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود کمترین کنترل را دارند، زیرا این اطلاعات بدون اجازه و کنترل شخص به دستگاه‌های نظارتی می‌رسد.

به گفته کوزینسکی، این الگوریتم‌ها را می‌توان بسیار سریع و ارزان برای میلیون‌ها نفر اعمال کرد. به عقیده او این مطالعه بیشتر یک هشدار درباره فناوری‌هایی است که در گوشی‌ها وجود دارد و به طور گسترده در همه‌جا استفاده می‌شود. 

دیگر خبرها

  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه