Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@23:39:22 GMT

تکميل آزادراه تبريز- سهند جزو اولويت ها است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۲۵۲۳

تکميل آزادراه تبريز- سهند جزو اولويت ها است

خبرگزاري آريا - تبريز-ايرنا- معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت عمران شهرهاي جديد ايران با تاکيد بر ضرورت تامين خدمات روبنايي شهر سهند جهت رفاه ساکنين آن، گفت: تکميل و اتمام آزادراه تبريز- سهند جزو اولويت هاي اصلي اين وزارتخانه است.

به گزارش ايرنا، حبيب الله طاهرخاني روز يکشنبه در نشست مشترک با معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي و فرماندار شهرستان اسکو، افزود: بخش اعظم پروژه فوق به پايان رسيده و براي بقيه عمليات هم مصوبه اي از طرف هيات وزيران براي عقد قرارداد مشارکت با سرمايه گذار اخذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به تامين اعتبار لازم براي ادامه تکميل اتوبان تبريز-سهند اشاره و اظهار کرد: در اين مصوبه قرارداد سرمايه گذاري مبادله شده است، به طوري که 60 درصد هزينه توسط سرمايه گذار تامين شده و 40 درصد بقيه نيز متعلق به دولت و شرکت عمران شهرهاي جديد است که اميدواريم با تجميع اين اعتبارات بتوانيم تا پايان امسال بخشي از اين طرح را به زير بار ترافيک ببريم.
طاهرخاني اضافه کرد: لازم است با احداث خدمات روبنايي از قبيل مدارس، فضاي سبز و پارک ها، کلانتري و ساير امکانات رفاهي شرايط مطلوبي را براي ساکنان سهند فراهم کنيم.
عمليات اجرايي آزادراه تبريز - سهند در سال 1384 کليد خورد و با وجود اينکه 9کيلومتر از مجموع 22 کيلومتر آن اماده است، اتمام کل طرح به حدود يک هزار و 500 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد.
طولاني شدن اين طرح در بيش از يک دهه گذشته به يکي از دغدغه هايي اصلي مردم و مسئولان آذربايجان شرقي در حوزه حمل و نقل تبديل شده است.
به گزارش ايرنا، معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين نشست مهمترين مطالبه اهالي شهر سهند را خدمات حمل و نقل جاده اي بيان و اظهار کرد: با تلاش مسئولين بسياري از مشکلات مسکن مهر در اين شهر مرتفع شده و براي حل بقيه نواقص بايد خدمات روبنايي و زيربنايي به سرعت با همکاري مسئولين کشوري و استاني حل و آزاد راه تبريز - سهند نيز تکميل شود.
محمدصادق پورمهدي گفت: بسياري از مشکلات مسکن مهر که در ديگر شهرهاي جديد کشور وجود دارد با تعامل و همفکري مسئولين در شهر سهند حل شده و لازم است مسائل بهداشتي، امنيتي و فرهنگي اين شهر نيز با حداقل امکانات موجود برطرف شود.
فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به افزايش جمعيت شهر سهند طي سال هاي اخير، گفت: در حال حاضر حدود 100 هزار نفر در اين شهر ساکن هستند که اين ميزان جمعيت نياز به خدمات مختلف رفاهي، آموزشي و بهداشتي را دوچندان مي کند.
به گفته مرتضي محمدزاده ، هم اکنون شهر سهند سومين شهر پرجمعيت آذربايجان شرقي است و در آينده اي نزديک به دومين شهر پرجمعيت استان تبديل خواهد شد و اين افق ما را براي تامين زيرساخت هاي مختلف در سهند ملزم مي کند.
شهر سهند در 20 کيلومتري جنوب غربي تبريز و بر سر راه جاده تبريز- آذرشهر واقع شده و از توابع شهرستان اسکو مي باشد.
3038
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس از اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی در استان خبر داد و گفت: سال گذشته تعداد ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی اظهار داشت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در 17 اردیبهشت ماه 1379 این سازمان در سپاه تشکیل شد.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در‌ کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به 308 روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و‌ گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با 94 پروژه راه‌های روستایی به ارزش 304 میلیارد تومان در سال 1402، ساخت یک‌هزار و 200 مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف 2 سال که تا امروز 557 مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار 467 میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

وی گفت: تکمیل و‌ مرمت 800 مسکن نیازمندان در سال 1402، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن 7 مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث 200 کارگاه اشتغالزایی و اهدای 3 هزار و 383 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال 1492 انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز 5 هزار و 200 گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته وی، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال 764 گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت 500 گروه جهادی 354 هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی 430 عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و 25 برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که 245 عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، 147 عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، 558 عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و 75عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • رییس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد