Web Analytics Made Easy - Statcounter

نکا - مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه عملیات فاو با اعتماد به شهید طوسی ها و حفظ وحدت در شرایط سخت به پیروزی رسید بر لزوم وحدت در جبهه اقتصادی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار مرتضی قربانی عصر یکشنبه در یازدهمین یادواره سرداران و ۴۳۳ شهید شهرستان نکا و همچنین گرامیداشت شهدای مدافع حرم با محوریت سردار سرلشگر شهید محمد حسن طوسی که در مصلای امام خمینی (ره) شهرستان نکا برگزار شد، از سردار طوسی به عنوان فرمانده حماسه آفرین و اسوه ایثار و پایمردی در جبهه های نبرد یاد کرد که بعد از گذشت ۳۵ سال همچنان این فرمانده حماسه آفرین می درخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فداکاری، ایثار، راز و نیازهای شبانه و همچنین جوانمردی سرداری طوسی به اثرگذاری در عملیات ها کمک شایانی کرد.

به گفته مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ۲۲ هزار شهید در شمال کشور پیرو امام حسین (ع) و در دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی و ولایت فقیه گام برداشتند که در این میان ۷ هزار نیروی رزمنده اعزام و ۴۳۲ شهید ، ۴۰۰ جانباز و ۴۰ آزاده از شهرستان نکا تقدیم این خاک مقدس شدند.

به گفته سردار قربانی مقامی که خدا به شهدا، ایثارگران و رزمنده ها می دهد بسیار حائز اهمیت است چرا که بعد از گذشت سالیان سال زنده و تا ابد ماندگار می ماند.

این فرمانده عملیاتی در جبهه های نبرد ادامه داد: در طی جنگ تحمیلی با وجود اینکه سربازان و رزمندگان این نظام با کمترین تجهیزات و امکانات در مقابل دشمنان بعثی قرار گرفتند بیشترین کشته را از نیروهای بعثی به جای گذاشتند به طوری که یک میلیون کشته بعثی و در مقابل آن ۲۰۰ هزار تن از رزمنده های این خاک مقدس به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به تهاجمات فرهنگی دشمنان در این برهه از زمان گفت : در طول تاریخ جنگ انقلاب اسلامی هر روزه با تهاجمات سیاسی نظامی فرهنگی و اقتصادی علیه این نظام برای براندازی انقلاب اسلامی مواجه می شدیم و خوشبختانه با فرماندهی و خرد ولایت فقیه زمان تمامی این ترفند ها و تهاجمات در نطفه خفه شد.

سردار قربانی افزود: در شرایط سخت جنگی در عملیات فاو با اعتماد به شهید طوسی توانستیم پیروز میدان شویم و در شرایطی که تمامی شبکه های اطلاعاتی و ماهواره ها جمعیت ، استقلال و جاسوس هایی که در خوزستان حضور داشتند ما را رصد می کردند شهید طوسی با طرح ها ، برنامه ها و جابه جایی تجهیزات توانسته چشم جاسوسان و شبکه های اطلاعاتی دشمن را کور کرد.

مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تکریم از خانواده های شهدا تصریح کرد: یادواره های شهدا در واقع انتقال آرمان های شهدا و انقلاب اسلامی به نسل های جوان است باید به این فرهنگ عاشورایی عمق بخشیده شود.

سردار قربانی با تاکید بر حمایت از کالای ایرانی و تولیدات داخلی متذکر شد: حمایت از کالای ایرانی یک فرض است لذا باید با راه اندازی تولیدات داخلی از کالاهای ایرانی حمایت ویژه صورت گیرد.

به گفته سردار قربانی حمایت از کالای ایرانی یک جبهه فرهنگی اقتصادی است که باید از این جبهه پاسداری شود.

وی در پایان با اشاره به وحدت و برادری در جبهه اقتصادی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس جبهه نظامی  و سیاسی  اگر وحدت و برادری رزمندگان نبود قطعا پیروز میدان نبودیم لذا در این برهه از زمان در جبهه ی اقتصادی نیز باید وحدت را به معنای واقعی به کار بست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟

سید روح اله لطیفی، همزمان با دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، لطیفی افزود: ایران می‌تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فنّاوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایه‌گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راه‌سازی و پروژه‌های عمرانی، اورهال کردن پالایشگاه‌ها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت‌ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشور‌های آفریقایی حضور پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم بودند.

لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشور‌های الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم.
وی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف‌پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب‌بازی از دیگر کالا‌های صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

لطیفی در خصوص واردات از قاره آفریقا، توضیح داد: در سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشور‌های قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتاً روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابه‌جایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت‌ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد