Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@09:30:44 GMT

ذخایر ارزی خارجی چین افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۵۳۰۹

در ماه مارچ با ادامه تضعیف دلار آمریکا و با افزایش تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، ذخایر ارزی خارجی چشم‌بادامی‌ها، اندکی افزایش یافت.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، در ماه مارچ با ادامه تضعیف دلار آمریکا و درحالی‌که با افزایش تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین ذخایر ارزی خارجی چین اندکی افزایش یافت.

روز یکشنبه داده‌های بانک مرکزی چین نشان داد، تنها در ماه مارچ میزان این ذخایر ۹ میلیارد دلار افزایش یافت و به ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۴۳ تریلیون دلار رسید. این درحالیست که میزان این ذخایر در ماه فوریه ۲۷ میلیارد دلار افت کرده بود.

اقتصاددانانی که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده بودند، پیش‌بینی کرده بودند که میزان این ذخایر تا حدود ۶ میلیارد دلار در ماه مارچ افزایش یابد و به ۳.۱۴ تریلیون دلار برسد.

در آغاز ۲۰۱۷ جنگ سرمایه به عنوان ریسک مهمی برای چین به حساب می‌آمد، اما ترکیبی از نظارت سفت‌وسخت‌تر بر سرمایه و افت ارزش دلار، به یوآن کمک کرد که بازگشت قدرتمندی داشته باشد و باعث ایجاد اعتماد به نفس در اقتصاد شود.

سال گذشته ذخایر چین برای اولین بار بعد از سال ۲۰۱۴ افزایش یافت و جریان سرمایه میان‌مرزی چین از خروجی کامل به پایدار تبدیل شد.

ارز چینی در ماه مارس ۰.۸ درصد در برابر دلار تقویت شد و در دوره ژانویه تا مارچ بیشترین سود ربع‌سالانه خود را در دهه اخیر ثبت کرد.

در سال ۲۰۱۷ یوآن در برابر دلار ۶.۸ درصد رشد کرد و به روند نزولی خود که سه سال پیاپی ادامه داشت خاتمه داد.

میزان ذخایر طلای چین هم از ۷۸.۰۶۴ میلیارد دلار در پایاین فوریه، به ۷۸.۴۱۹ میلیارد دلار در پایان مارچ، افزایش یافت.

چشم‌انداز جنگ تجاری قریب‌الوقوع بین چین و آمریکا به این انتظار دامن زده است که پکن در این مرحله برای خنثی کردن تنش‌ها با واشنگتن، ممکن است از تقویت یوآن خرسند باشد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی