Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@14:59:34 GMT

چگونه با آلرژی فصلی کنار بیاییم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۵۸۳۷

یک متخصص گوش، حلق و بینی در خصوص راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به آلرژی های فصلی توضیحاتی داد. ناطقان: پدرام برقعی متخصص گوش، حلق و بینی در خصوص آلرژی‌های فصلی، اظهار کرد: با شروع بهار که فصل گرده افشانی گل‌هاست، ممکن است این گرده افشانی برای فرد حساسیت‌هایی ایجاد کند که باعث آزار آن‌ها شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به اینکه آلرژی‌های فصلی خود را با علائمی متفاوت نشان می‌دهند، گفت: در فصل بهار بسیاری افراد از عطسه، خارش گلو، سرفه‌های مکرر، پوسته شدن دست، خارش چشم و آبریزش بینی رنچ می‌برند که این موارد، علائمی از بروز آلرژی در فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برقعی در خصوص حساسیت‌های فصلی، خاطر نشان کرد: حساسیت فصلی واکنش سیستم ایمنی بدن به موادی مانند گرد و غبار، گرده گیاهان، چمن، درختان و درختچه‌هاست.

وی با بیان به اینکه آلرژی‌ها انواع مختلفی دارند که ممکن است در هر فردی متفاوت باشد، عنوان کرد: آلرژی‌ها ممکن است تنفسی باشند، یعنی بر اثر تنفس مواد محرکه در شخص اتفاق بی‌افتد و فرد با تنفس این مواد حساسیت زا دچار آلرژی شود؛ ممکن است آلرژی‌ها تماسی باشد یعنی بر اثر تماس در سطح پوست به وجود آیند.

این متخصص گوش، حلق و بینی، افزود: ممکن است آلرژی‌ها گوارشی باشند، حتی ممکن است آلرژی‌های چشمی یا همراه با علائم دیگری مثل آبریزش از چشم باشد که این علائم در هر فرد متفاوت است و بستگی به نوع حساسیت دارد.

نقش تغذیه در مقابله با بروز حساسیت

برقعی با اشاره به اینکه آلرژی‌های فصلی با سرماخوردگی تفاوت دارد، مطرح کرد: سرماخوردگی برخلاف آلرژی معمولا دوره کوتاهی دارد؛ سرماخوردگی معمولا یک هفته تا ۱۰ روز طول می‌کشد، علائم در این زمان به صورت مداوم وجود دارد، معمولا در سرماخوردگی علائمی مانند خارش چشم، گوش و بینی نداریم، ولی ممکن است عطسه و آبریزش بینی داشته باشد.

وی با بیان اینکه آلرژی‌های فصلی زمان طولانی‌تری نسبت به سرماخوردگی دارد، گفت: آلرژی‌ها ممکن است از اول ماه شروع شوند و تا ۲ الی سه ماه ادامه داشته باشند.

این متخصص گوش، حلق و بینی با تاکید بر اینکه تغذیه در مقابله با بروز حساسیت نقش قابل توجهی دارد، افزود: توصیه می‌شود افراد از فست فود‌ها استفاده نکنند؛ استفاده از میوه و سبزیجات در پیشگیری از آلرژی‌ها هیج تاثیری ندارد و اگر فرد حساسیت شدید دارد برای درمان آلرژی خود باید به پزشک مراجعه کند و با دارو‌های مناسب خود را درمان کند.

وی در خصوص راه‌های درمان آلرژی، خاطر نشان کرد: باید دانست شخص به چه ماده‌ای حساسیت دارد و سعی کند در معرض آن ماده حساسیت زا قرار نگیرد؛ با درمان‌های موضعی مثل اسپری‌های موضعی و شست و شو می‌توان حساسیت‌های فصلی را در حوزه گوش حلق و بین کنترل کرد.

این متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به اینکه آلرژی‌ها را می‌توان با دارو درمان کرد، یاد آور شد: در موارد خفیف دارو‌های آنتی هیستامین توصیه می‌شود؛ اگر بیمار به این درمان‌ها جواب نداد یا به محض اینکه دارو‌ها را قطع کرد علائم دوباره بروز پیدا کرد، راه سوم درمان ایمونوتراپی یا واکس‌نهای آلرژی است که پزشک با تشخیص مناسب آن را برای بیمار تجویز می‌کند. منبع: میزان برچسب ها: آلرژی فصلی ، بیماری ، حساسیت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آلرژی فصلی بیماری حساسیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات ناگفته درباره دستمال توالت

به گزارش پارس نیوز به نقل از اقتصادنیوز :  دستمال توالت جزء ضروریات بهداشتی محسوب می شود اما در حقیقت در بسیاری از کشور ها از این دستمال ها استفاده نمی کنند.

بسیار مهم است که اول از همه روی برچسب محصولات را مطالعه کنید و بعد آن را خریداری کنید. درست است که دستمال توالت یک محصول بهداشتی است اما مواد موجود در آن مخصوصاً اگر معطر باشد، باعث ایجاد حساسیت به پوست می‌‌ شود. فرمالدهید یکی از آن موادی است که حساسیت زیادی را ایجاد می‌‌ کند و وجود آن در هر محصولی باعث حساسیت آن نقطه خواهد شد.

 

 دستمال توالت های معطر بوی خوبی می دهند و می توانید آن ها را در حمام و توالت استفاده کنید اما گول این عطرهای خوشبو را نخورید، زیرا باعث ایجاد آلرژی می شوند. بعضی از آن ها بوی گل می دهند و شما را وسوسه می کنند اما همه این ها مصنوعی هستند و سطح سالم قلیایی اندام های خصوصی شما را به هم می‌ زنند و باعث ایجاد عفونت مخمری می شوند.

 

معمولاً دستمال توالت ها از موادی تشکیل شده اند که خودشان عامل به هم زدن سطح هورمونی در بدن مخصوصاً استروژن هستند که هورمون ضروری برای باروری و عملکرد مناسب و درست رحم است. این دستمال توالت ها سطح استروژن را پایین می آورند و در روند تولید مثل مشکل ایجاد می کنند. پس بهتر است که خانم ها تا حد ممکن از آن ها استفاده نکنند.

شاید استفاده از دستمال توالت باعث ایجاد حس تمیزی در شما شود و یک راه موثر برای آن محسوب شود اما استفاده از آن عامل ایجاد حساسیت خواهد بود و حتی خطر پراکنده شدن جرم و آلودگی ها را افزایش می دهد و باعث انتقال آن ها به دست و ناخن می شود و در نتیجه عملکرد تمیزی آن هم خیلی خوب نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!
  • حساسیت فصلی کودکان
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • خطرات ناگفته درباره دستمال توالت
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد