Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@17:06:32 GMT

۴ باور غلطی که پزشکان را کلافه می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۵۸۸۲

۴ باور غلطی که پزشکان را کلافه می‌کند

آب می‌تواند سالم‌ترین نوشیدنی برای سلامتی شما باشد، اما قطعا زیاده‌روی در مصرف هر چیزی پیامد‌های منفی و مخربی خواهد داشت. زیاده‌روی در مصرف آب در بهترین حالت کاری می‌کند که شما هر ۳۰ دقیقه به دفع ادرار نیاز پیدا کنید و در بدترین حالت هم می‌تواند حتی شما را به کشتن بدهد!

سلامتیسم: باور غلطی که پزشکان را کلافه می‌کند را بشناسیم:   ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
هرچه بیشتر آب بنوشید، برای سلامتی‌تان بهتر است

آب می‌تواند سالم‌ترین نوشیدنی برای سلامتی شما باشد، اما قطعا زیاده‌روی در مصرف هر چیزی پیامد‌های منفی و مخربی خواهد داشت. زیاده‌روی در مصرف آب در بهترین حالت کاری می‌کند که شما هر ۳۰ دقیقه به دفع ادرار نیاز پیدا کنید و در بدترین حالت هم می‌تواند حتی شما را به کشتن بدهد!
با این‌حال، شیوه مناسبی برای نوشیدن آب به مقدار کافی وجود دارد: به پیام‌های بدن خودتان اعتماد کنید. درواقع، بدن شما بهتر از هر عامل دیگری متوجه می‌شود که دقیقا به چه مقدار آب در طول روز نیاز دارید. بنابراین، شما باید به میزانی آب بنوشید که تشنگی خودتان و علائم ناشی از کم‌آبی بدن را برطرف کنید، نه این‌که بدن خودتان را به‌واسطه نوشیدن مداوم آب تحت فشار قرار بدهید.

۲. گلوتن قطعا برای سلامتی مضر است
امروزه استفاده از مواد غذایی بدون گلوتن و پیروی از رژیم‌های غذایی فاقد گلوتن به یکی از تمایلات مد روز در بخش‌های مختلف جهان تبدیل شده است. درواقع، بسیاری از افراد به همین دلیل تصور می‌کنند که گلوتن (نوعی پروتئین در بعضی از انواع غلات) برای سلامتی مضر است یا باعث افزایش وزن می‌شود. با این‌حال، چنین تصوری لزوما درباره همه انسان‌ها درست از آب درنمی‌آید.
به‌گفته متخصصان، فقط درصدی از انسان‌ها به بیماری سلیاک مبتلا هستند که درصد کمی هم به عدم تحمل گلوتن. باقی انسان‌هایی که در هیچ کدام از دو گروه ذکرشده قرار نمی‌گیرند، هیچ ضرورتی ندارد که گلوتن را از رژیم غذایی‌شات حذف کنند. انواع غلات سبوس‌دار در گروه بهترین منابع برای دریافت فیبر و ویتامین قرار دارند، درحالی که بسیاری از انواع محصولات بدون گلوتن حاوی مقادیر بالاتری از قند‌ها و نگهدارنده‌های مختلف هستند. به‌علاوه، میزان پروتئین و فیبر هم در این محصولات کم است و درنتیجه بیشتر محصولات فاقد گلوتن به گزینه‌هایی نسبتا ناسالم تبدیل می‌شوند.

۳. اگر لاغر باشید، می‌توانید هر خوراکی یا غذایی را بخورید
متخصصان تاکید می‌کنند که مصرف خوراکی‌های قندی و انواع هله‌هوله‌ها به سلامتی همه انسان‌ها آسیب می‌رساند، حتی اگر افراد لاغر به چنین کاری دست بزنند. بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که رشد سرطان می‌تواند با نوع مواد غذایی مصرفی مرتبط باشد و این ارتباط خصوصا با مصرف مواد غذایی سرشار از ترکیبات قندی بالاتر می‌رود. شما می‌توانید در حد اعتدال از خوراکی‌های شیرین هم استفاده کنید، اما درنهایت برای حفظ سلامتی خودتان باید کیفیت محصولات غذایی را جدی بگیرید.

۴. سرطان سینه، قاتل شماره یک زنان است
سرطان سینه در یکی‌دو دهه اخیر شدیدا مورد توجه زنان بوده است، اما واقعیت‌های آماری نشان می‌دهند که سرطان سینه در بسیاری از کشور‌های جهان (مانند آمریکا)، قاتل شماره یک زنان نیست. درواقع، چنین عنوانی به بیماری‌های قلبی اختصاص دارد، نه سرطان سینه. حتی اولین علت در مرگ‌های سرطانی (در میان زنان) نیز به سرطان ریه اختصاص پیدا می‌کند.
به‌گفته متخصصان، همین تصورات نادرست باعث شده‌اند که زنان، نگرش‌های شدیدا افراطی‌ای را نسبت به قضیه سرطان سینه اتخاذ کنند. با این‌که نمی‌توان به‌طور کامل و قطعی از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری کرد، اما همچنان می‌توان کار‌های زیادی برای کاهش خطر ابتلا به این سرطان انجام داد. تغذیه براساس رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، حفظ وزن در محدوده سالم و صحبت کردن با پزشک درباره سوابق خانوادگی، از مهم‌ترین قواعد برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه هستند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Lcr

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی