Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@00:07:35 GMT

حساب شهروندی را برای ورود به طرح ترافیک چقدر شارژ کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۸۴۹۲

حساب شهروندی را برای ورود به طرح ترافیک چقدر شارژ کنیم؟

محسن پورسید‌آقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران گفت: همه گروه‌هایی که می‌خواهند از مجوز سالانه ورود به طرح ترافیک استفاده کنند باید یک میلیون تومان حساب شهروندی خود را شارژ کنند.

باشگاه خبرنگاران: معاون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران گفت: تمام گروه‌هایی که می‌خواهند مجوز سالانه ورود به طرح ترافیک دریافت کنند باید حساب شهروندی خود را یک میلیون  تومان شارژ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن پورسید‌آقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران گفت: همه گروه‌هایی که می‌خواهند از مجوز سالانه ورود به طرح ترافیک استفاده کنند باید یک میلیون تومان حساب شهروندی خود را شارژ کنند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران با بیان اینکه اگر کسی بخواهد در طول سال مرتباً وارد محدوده طرح ترافیک شود باید هزینه‌ای بیشتر از یک میلیون تومان پرداخت کند، اظهار کرد: ما در این شرایط گفتیم آن‌ها یک میلیون تومان علی‌الحساب در حساب خود شارژ داشته باشند تا برای آن‌ها مجوز سالانه صادر شود و هر گاه که خواستند وارد محدوده شوند اگر شارژشان تمام شده بود دوباره باید پول پرداخت کنند که البته این فقط برای کسانی است که می‌خواهند مجوز سالانه داشته باشند.

وی با بیان اینکه معلولان و خبرنگاران هم باید به ازای ورود به محدودهطرح ترافیک پول بدهند، اظهار کرد: باید یک میلیون تومان از قبل در حسابشان داشته باشند که ما بتوانیم از حساب آن‌ها کم کنیم.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003M2y

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه پابندهای الکترونیکی سارقان ۴۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد، گفت: در صورت تمام شدن شارژ پابند در کمترین زمان فرد سابقه دار دستگیر می‌شود.

به گزارش مشرق، سردار علی ولی‌پور گودرزی افزود: طرح پابند الکترونیکی که برای مجرمان و سارقانی که سابقه دار هستند ممکن است نواقصی داشته باشد اما بسیار کم است.

وی ادامه داد: پابندها ۴۸ ساعت شارژ را نگه می‌دارند و مجرم به صورت مستمر توسط ماموران رصد می‌شود و اگر شارژ به حدود ۵۰ درصد لسد به وی با ارسال پیامک تذکر شارژ مجدد می‌دهیم.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر شارژ پابند الکترونیکی به ۲۰ درصد برسد با فرد سابقه دار تماس گرفته می‌شود و از او می‌خواهیم که آن را شارژ کند.

وی اضافه کرد: اگر فرد سابقه دار پابند را شارژ نکند یعنی از دستور پلیس و دستور قضایی تمکین نکرده و دوباره علیه او اعلام جرم می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم شارژ این پابندها قطع شود، یادآور شد: اگر شارژ این پابند قطع شود بلافاصله به گشت‌های آگاهی و کلانتری محل اطلاع رسانی می‌کنیم البته اتاق مانیتورینگ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و همه رده‌های پلیس در کمترین زمان نسبت به بازداشت فرد اقدام می‌کنند.

وی گفت: نحوه شارژ این پابندها با یک سیم و از طریق برق است و برای شارژ این پابندهای الکترونیکی نیاز به باز کردن آن نیست.

سردار علی ولی‌پور گودرزی تاکید کرد: این پابندهای الکترونیکی ضدآب است و حتی در آب هم از کار نمی‌افتد.

اجرای طرح پابند الکترونیکی مجرمان با بیش از سه سال سابقه در استان‌های تهران و البرز با همکاری قوه قضاییه از امروز ۲۱ اسفند آغاز و در گام نخست این نوع پابند به پای ۱۰۰ مجرم در پایتخت بسته شد.

براساس این طرح، مجرمانی که بیش از سه سال سابقه در پرونده خود دارند به جای زندان، با پابند الکترونیکی کنترل می‌شوند.

رییس پلیس پایتخت پیش تر در خصوص این پابندهای الکترونیکی گفته بود که در سه مرحله این پابندها تست شده است.

سردار عباسعلی محمدیان افزود: مرکز رصد مجرمان را در تهران بزرگ آماده کردیم و تعداد این افراد از ۱۰۰ نفر گذشته که برای روز اول و با دستور فرمانده فراجا این طرح آغاز و پابند برای این افراد نصب شده است.

وی ادامه داد: حوزه‌ها به صورت سرکلانتری و کلانتری ایجاد می‌کنیم تا با آموزش به مجرمان، کنترل آنها آسان تر شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی