Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@02:13:27 GMT

از تولید کالای باکیفیت تا مصرف کالای داخلی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۹۵۱۰

از تولید کالای باکیفیت تا مصرف کالای داخلی

این‌که حمایت از کالای ایرانی را تنها وظیفه مصرف‌ کننده قلمداد کرده و فقط از مردم انتظار داشته باشیم کالای ایرانی مصرف کنند یک برخورد سطحی است، حمایت از تولید داخلی یک چرخه مستحکم است که به صورت زنجیروار باعث حرکت بخش های مختلف اقتصادی نیز می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، انتخاب عنوان «حمایت از کالای ایرانی» که به عنوان شعار سال مطرح‌ می‌شود از زوایای مختلف قابل بحث بوده و لازم است نگاه جامعی به موضوع داشته باشیم تا دچار برداشت‌های سطحی و یا انحرافی نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در نگاه جامع‌تر باید ببینیم تولیدکنندگان ایرانی چه کالایی را باید تولید کنند و برای تولید این کالای مورد انتظار چه الزامات و حمایت‌هایی نیاز دارند تا دولت این شرایط و الزامات را فراهم آورد و در نهایت سراغ مصرف‌کنندگان برویم و از آن‌ها بخواهیم این کالا را مصرف کنند.

ما از تولیدکننده ایرانی انتظار داریم کالایی تولید کند که بر حسب کیفیت، قیمت، خدمات پس از فروش و سایر مشخصات قابل رقابت با کالای مشابه خارجی باشد؛ در این ارتباط یکی از ارکان مهم توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است که ایجاب می‌کند کالای تولیدی دارای خلاقیت و نوآوری رو به رشد باشد.

حمایت از تولید داخلی تحرکت بخش های مختلف اقتصادی را به دنبال دارد

به عقیده بیشتر کارشناسان اقتصادی، حمایت از تولید داخلی یک چرخه مستحکم است که به صورت زنجیروار باعث حرکت بخش های مختلف اقتصادی نیز می شود.

با حمایت از کالای ایرانی و هماهنگ شدن تولید و عرضه و تقاضا، چرخ های صنعت مولد در کشور به سرعت می چرخد و از خروج ارز و واردات کالای غیرضروری و بیکاری جلوگیری می کند.

ارائه بسته‌های حمایتی در خصوص مصرف کالای داخلی و حمایت از کالای ایرانی می تواند نقش مهمی در ایجاد یک جنبش همگانی در خرید و مصرف کالای ایرانی ایجاد کرد.

میزان سرمایه گذاری کارگاه های صنعتی براساس پروانه بهره برداری هم اکنون به ۲ هزار و ۸۹۹ میلیارد ریال رسیده است و با حمایت از کالای ایرانی و داخلی این میزان تا تابستان امسال به ۳ هزار میلیارد ریال قابل افزایش است.

بسیاری از کالاهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری از کیفیت بالایی برخوردار است، به گونه ای که در کشورهای بازار هدف از این کالاها به نیکی یاد می کنند و حمایت از مصرف داخلی آن و توسعه صادرات این کالا می تواند نقش مهمی در حفظ بازار اشتغال این واحدها داشته باشد.

کالاهای صادراتی  استان شامل لوازم خانگی، مصنوعات پلاستیکی، مغز بادام، ماشین آلات و دستگاه های برقی و مصنوعات فلزی است به کشورهای عراق، هندوستان، امارات، افغانستان و پاکستان صادر می شود و لوازم خانگی و موکت این استان شهرت جهانی دارد.

حمایت از کالای ایرانی باعث رونق اقتصادی در سطوح تولید تا مصرف می شود. حمایت از کالای ایرانی نه تنها بخش تولید را پویا و سرزنده نگه می دارد بلکه بازار مصرف را نیز به سمت ثبات و امنیت اقتصادی می کشاند. یکی از چالش های مهم اقتصاد کشور موانع رونق اقتصادی است که این چالش با تاکید بر خرید کالای ایرانی و توسعه رونق اقتصادی رفع می شود.

یکی از نیازهای بازار، استانداردسازی کالای تولیدی است و با حمایت از کالای ایرانی، برند و استانداردسازی باید از سوی تولیدکننده محقق شود. رقابت پذیری در بازار و استانداردسازی باعث می شود کالای ایرانی در بازارهای بین المللی نیز مورد استقبال قرار گیرد و حتی باعث توسعه صادرات و ورود کالای ایرانی به بازارهای بزرگ شود.

حمایت از کالای ایرانی، باعث افزایش رقابت بین تولید کنندگان و در نتیجه افزایش ایجاد اشتغال می شود.

اقتصاد کشور با حمایت از کالای ایرانی تقویت می شود/ مسئولان باید در مسیر تحقق شعار سال جاری حرکت کنند

حجت الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی فیقه در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به اینکه اقتصاد کشور با حمایت از کالای ایرانی تقویت می شود، اظهار کرد: مسئولان باید در مسیر تحقق شعار سال حرکت و تلاش کنند که خرید کالای ایران در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به اینکه حمایت از کالای ایرانی زمینه‌ساز توسعه کشور است، بیان کرد: باید فرهنگ خرید کالای ایرانی در کشور نهادینه شود.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: خرید کالای ایرانی زمینه ساز رونق بخش تولید در چهارمحال و بختیاری است.

به گزارش جهانبین نیوز؛ همانطور که در تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی همکاری مردم بسیار تاثیرگذار است اما این نکته را نباید از یاد برد که تولیدکنندگان نیز در تحقق این مهم نقش به سزایی دارد چون تولیدکنندگان می‌توانند با تولید کالای باکیفیت مردم را ترغیب به خرید کنند.

اما در این بین نباید نقش مسئولان را از یاد برد، چون مسئولان به عنوان الگوی مردم با استفاده از کالای ایرانی می‌توانند در حمایت از محصولات تولید داخلی موثر باشند و مردم را نیز به سمت استفاده از کالای ایرانی سوق دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد

وزیر نفت گفت: وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد و سال گذشته از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.

به گزارش ایسنا، جواد اوجی در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وی افزود: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.‌

وزیر نفت با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد، گفت: اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم