Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:32:54 GMT

قانون رفع موانع تولید الزام‌آور نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۹۹۱۸

قانون رفع موانع تولید الزام‌آور نیست

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان این‌که قانون رفع موانع تولید یک قانون الزام‌آور نیست، گفت: باید برای اجرای این قانون الزاماتی در نظر گرفته شود تا اگر این قانون اجرایی نشود، اهرمی وجود داشته باشد و ادارات و ارگان‌ها را وادار به اجرای آن کند.

بیژن پناهی زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استانداری خوزستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای حل مشکلات واحدهای تولیدی در سال 96 وقت ویژه‌ای گذاشتند و تلاش بسیاری را انجام دادند اما مشکلات تولیدکنندگان به قوانین و مقررات باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قوانین و مقرراتی که وجود دارد دچار تناقض هستند و بعضا قوانین یکدیگر را نقض می‌کنند. قانون رفع موانع تولید از یکسو در نظر گرفته می‌شود اما از سوی دیگر بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و تامین اجتماعی قوانین خود را دارند و به قانون رفع موانع تولید توجه خاصی ندارند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان با بیان این‌که قانون رفع موانع تولید یک قانون الزام‌آور نیست، تصریح کرد: باید برای اجرای این قانون الزاماتی در نظر گرفته شود تا اگر این قانون اجرایی نشود، اهرمی وجود داشته باشد و ادارات و ارگان‌ها را وادار به اجرای آن کند.

پناهی زاده بیان کرد: به مجلس پیشنهاد داده‌ایم تا برای قانون رفع موانع تولید الزاماتی در نظر گرفته شود و مجلس نیز این مساله را تایید و تصویب کرده است تا اجرای قوانین رفع موانع تولید الزاماتی داشته باشد و ستادهای تسهیل نیز قانونی‌تر شوند.

وی ادامه داد: اکنون قوه قضاییه نیز وارد عمل شده و در این زمینه در حمایت از واحدهای تولیدی کارگروهی تحت عنوان کارگروه صیانت و حمایت قضایی از تولید را راه‌اندازی کرده است. در این زمینه بر اساس گزارش‌های ارائه شده در بحث حمایت قوه قضاییه از واحدهای تولیدی، استان خوزستان دومین استان کشور است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار کرد: این حمایت‌ها به تنهایی از سوی قوه قضاییه کافی نیست و در این زمینه ثبات قوانین و سیاست‌ها هستند که می‌توانند مشکلات واحدهای تولیدی را حل کنند و باید به این مسایل توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی دهقانی بیان کرد: نام سال با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و همه باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای تحقق این شعار و راهبرد مهم تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در رونق اشتغال در خوزستان اظهار کرد: حمایت از تولید همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و از سیاست‌های کلان قوه قضائیه است، لذا بر همین مبنا، دادگستری استان همچون سنوات گذشته با عزم جدی برای حمایت قضائی از تولید در فرایند‌های قانونی ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: ارتباط و تعامل بین ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید همچنان اولویت کار مسؤولان خوزستان در سال جاری قرار گرفته به نحوی که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحد‌های تولیدی استان باشیم.

دهقانی با بیان اینکه خوزستان ظرفیت بالایی در زمینه تولید و اشتغال دارد و نباید اجازه داد مشکلات مانع شکوفایی اقتصادی در این استان شود، نشان کرد: انتظار ما این است که دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال از تمام ظرفیت خود برای حمایت از تولید استفاده کنند.

وی گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مهار تورم، رشد تولید، با ورود به موقع دادگستری و حمایت‌های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزار و ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آنها جلوگیری شد.

دیگر خبرها

  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • حمایت جمعی از بانوان اصفهانی از طرح نور
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه