Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس‌جمهور تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند در دولت یازدهم و دوازدهم حرکت هسته‌ای ما کند شده است و سانتیریفیوژهای ما نمی‌چرخد یا کند می‌چرخد. به ملت ایران با صراحت و شفافیت می‌گویم صنعت هسته‌ای ما با توان و دقت بیشتر و محاسبه دقیق‌تر امروز نسبت به دیروز سرعت بیشتری دارد.
حجت‌‌‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای عنوان کرد: روز ملی فناوری هسته‌ای برای حضار محترم، اندیشمندان و دانشمندان جوان هسته‌ای ما و همه ملت ایران مبارک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از هر چیز باید سپاسگذاری کنیم از همه آنهایی که در طول سالیان گذشته در زمینه این فناوری گام برداشتند.
وی افزود: در دولت‌های مختلف حداقل من از سال ۱۳۶۰ در کنار مسئولان و محققان این رشته به تناسب مسئولیت‌هایی که داشتم، بودم و کاملا آشنا و آگاه هستم که چه گام‌های مهم و استوار و سختی در این مسیر برداشته شده است.
برخی فکر می‌کنند در دولت یازدهم و دوازدهم حرکت هسته‌ای ما کند شده است
رئیس شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: باید درودمان را تقدیم شهدای هسته‌ای کنیم؛ آنهایی که در راه افتخار ملی جان خود را نثار کردند و برای خانواده‌های آنها از خدا تقاضای صبر بیشتر و اجر وافر داشته باشیم. گزارش امروز توسط رئیس سازمان انرژی اتمی داده شد و در نمایشگاهی از ۳۸ دستاورد یکسال گذشته بازدید کردم و پروژه‌هایی به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد و برخی دستاوردها امروز رونمایی شد که پیام روشنی دارد برای برخی از دوستانی که گاهی بی‌دقت حرف می‌زنند.
روحانی با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند در دولت یازدهم و دوازدهم حرکت هسته‌ای ما کند شده است و سانتیریفیوژهای ما نمی‌چرخد یا کند می‌چرخد، اظهار داشت: به ملت ایران با صراحت و شفافیت می‌گویم صنعت هسته‌ای ما با توان و دقت بیشتر و محاسبه دقیق‌تر امروز نسبت به دیروز سرعت بیشتری دارد. پارسال ۴۰ پروژه افتتاح کردیم و دستاوردهای آن را مشاهده کردیم امسال افتتاح ۸۳ پروژه نشانگر آن است که در مسیر فناوری علمی راه خود را ادامه خواهیم داد.
به قدرت نرم و سخت برای اقتدار ملی نیاز داریم 
وی با بیان اینکه یکی از وظایف مهم دولت و مسئولان این است که فضا را برای اندیشمندان و دانشمندان در رشته‌های مختلف علمی فراهم کنند، تصریح کرد: اقتصاد ما امروز دانش‌بنیان است و زندگی ما هم امروز دانش بنیان است. کسب و کار ما هم به تدریج دانش‌بنیان خواهد شد، بیش از سه هزار شرکت دانش‌بنیان در طول چند سال اخیر مشغول فعالیت شدند و دارای درآمدهای فراوانی هستند. مراکز تحقیقاتی ما و پردیس‌های ما و شرکت‌های دانش‌بنیان ما امروز با سرعت بسیار تحسین‌برانگیز در مسیر علم و توانایی کشور تلاش می‌کنند
رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه ما باید توجه کنیم، یکی از اهداف مهم ما اقتدار ملی است، خاطرنشان کرد: ما نیاز به قدرت و توان داریم. البته از تعبیر قدرت بهتر، اقتدار است. اقتدار به معنای قدرت مشروع و مفید برای کشور و جامعه است؛ قدرتی که مبنای آن تهدید و زورگویی و تجاوز نیست. این قدرتی است مشروع برای منافع ملی و ثبات و امنیت منطقه و صلح جهانی. در این قدرت و اقتدار ملی ما نیاز به قدرت نرم و سخت داریم که ترکیب صحیح این دو قدرت، قدرت هوشمند را برای ما می‌سازد.
دیپلماسی نشان می‌دهد ملت ایران تنها ملتی نیست که در دفاع مقدس پیشتاز باشد
روحانی اضافه کرد: دیپلماسی و فعالیت اندیشمندان هسته‌ای ما دو روی یک سکه است. در یک سمت تلاش می‌کنیم تا به یک فناوری روز که برای انرژی کشور و برای بهداشت و سلامت کشور و برای کشاورزی کشور و معادن ما و صنعت ما و مواد غذایی و امنیت غذایی ما لازم است، برسیم و تلاش‌های خود را به صورت مستمر ادامه دهیم. در این تلاش‌های مستمر قدرت علمی و فناوری برای ما ساخته می‌شود. در کنار آن به قدرت دیپلماسی نیاز داریم.
وی با باین اینکنه قدرت دیپلماسی همان هنری هست که حق ما را تثبیت می‌کند، ابراز داشت: حقی که بدخواهان می‌خواهند از ما بگیرند یا متزلزل کنند یا در برخی مراجع بین‌المللی نامشروع جلوه دهند. دیپلماسی این حق را پایدار و تثبیت می‌کند. دیپلماسی نشان می‌دهد ملت ایران تنها ملتی نیست که در دفاع مقدس پیشتاز باشد یا در صحنه اقتصادی قدم‌های مهمی بردارد بلکه منطق کافی و استدلال کافی برای حرف زدن پای میز مذاکره را هم دارد و می‌تواند با بزرگترین قدرت‌های دنیا از لحاظ فنی، حقوقی و سیاسی حرف بزنند و حق ملت ایران را تثبیت کند و به توافقی برسد که بار را بر دوش مردم کم کند و مسیر پیشرفت را برای مردم فراهم کند. دیپلماسی به راه ما سرعت می‌دهد و هزینه ما را کم می‌کند.
دیپلماسی موانع را برمی‌دارد و هزینه‌ها را می‌کاهد
رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه بدون دیپلماسی هم می‌شود کار کرد ولی با هزینه بسیار بالا و به خاطر موانعی که البته غیر قانونی است و با مصوباتی می‌خواهند آنها را قانونی کنند و حرکت ما را کند می‌کند، عنوان کرد: دیپلماسی موانع را برمی‌دارد و هزینه‌ها را می‌کاهد. برای دستیابی به منافع ملی مسیر را کوتاه‌تر می‌کند. ما نیاز به همه قدرت‌ها داریم. ما قدرت نظامی و دفاعی و اقتصادی و فرهنگی می‌خواهیم و قدرت سیاسی در سیاست داخلی و خارجی نیاز داریم. ما قدرت سخت و نرم را نیاز داریم. ما یک اقتدار مشروع را در منطقه و جهان نیازمندیم.
روحانی افزود: بعضی‌ها فقط یک روی سکه را نگاه می‌کنند. اگر سکه را یکم بلند کنند، پشت آن معلوم است حوصله آن را ندارند فکر می‌کنند پشت آن خبری نیست و روی آن را نگاه می‌کنند ما ملت بزرگی هستیم ما در روزهای سخت روی پای خود ایستاده‌ایم می‌دانیم بدخواهان از ما خشنود نیستند و نخواهند شد. 
برای همه ملت‌های جهان آرزوی خوشبختی داریم
وی با بیان اینکه عده‌ای می‌خواهند ما تسلیم و تابع باشیم، یادآور شد: عده‌ای می‌خواهند قدرت‌های بزرگ در دنیا باشند و ما از منافع خودمان چشم‌‌‌پوشی کنیم. ما هیچ وقت به فکر رضایت و خشنودی بدخواهان و دشمنان و دیگران نیستیم. ما اول رضای خدا را می‌خواهیم، بعد خشنودی ملت خودمان و البته برای همه ملت‌های جهان هم آرزوی خوشبختی داریم و اگر کمکی هم از ما برآید به ملت‌های دیگر کمک می‌کنیم. همان طور که در یکی دو سال گذشته دنیا شاهد بود ما برای کمک به ملت‌های منطقه در برابر تروریست‌ها ایستادگی کردیم و پشت تروریست‌ها و آنهایی که تروریست‌ها را پرورش داده بودند و می‌خواستند در منطقه استفاده کنند، شکستیم از ما ناراحت و ناراضی‌اند.
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه اگر در جامعه ما مشکل کوچکی باشد آن مشکل را چند برابر می‌کنند، بیان کرد: اگر در جامعه ما مشکلی ایجاد شود فکر می‌کنند ما راه حل نداریم ما برای تمام مشکلات دیروز و امروز و فردایمان هر مشکلی باشد هر چقدر بزرگ باشد راه‌حل داریم. ملت ما از مشکلات بزرگ‌تر عبور می‌کند و خدای قادر ما توان و قدرتش بی‌نهایت است اتکای ما به خدای بزرگ است و به ملت یکپارچه و متحد خود اطمینان داریم.
ادامه دارد...

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

اقدام بی‌سابقه مقاومت اسلامی بحرین در هدف قرار دادن ساختمان شرکت حمل‌ونقل «تراک نت» و نیز اهداف حیاتی دیگر در بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی نشان می‌دهد معادلات منطقه غرب آسیا پس از گذشت ۲۱۰روز از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به سمت قطب‌بندی‌های اجتماعی و انقلابی جدیدی پیش می‌رود؛ مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

به گزارش ایسنا، حسن هانی‌زاده، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در یادداشتی با این مقدمه نوشت: بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 
این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.
امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 
هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.
شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.
نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 
این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 
امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو ۳۵‌ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • قیمت افغانی به تومان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قیمت لیر ترکیه امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد