Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@18:33:17 GMT

ارائه طرح برای رفع محرومیت ساختاری در دهستان زیلایی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۲۶۰۲

ارائه طرح برای رفع محرومیت ساختاری در دهستان زیلایی

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد از رفع محرومیت ساختاری در منطقه محروم زیلایی با مشارکت دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری در قالب یک طرح خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در نشست بررسی مصوبات توسعه دهستان زیلایی افزود: در جلسه ای با حضور مسئولان کشوری، مقرر شد با هدف رفع محرومیت ساختاری پروژه هایی با تخصیص ۵۰ درصد توسط دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری و ۵۰ درصد آورده استانی در مناطق هدف تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی از حضور معاون مناطق محروم ریاست جمهوری در استان و اجرای موافقت نامه طی هفته آینده خبر داد و افزود: امید است با تحقق این موافقت نامه شاهد رفع مشکلات و پیشرفت دهستان زیلایی باشیم.

وی با اشاره به لزوم جلوگیری از ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی، بر برنامه ریزی مناسب برای ایجاد زیرساخت های تحصیلی در دهستان زیلایی تاکید کرد.

احمدی همچنین توسعه و بهبود وضعیت جاده ای دهستان زیلایی را ضروری دانست و برجمع بندی مناسب در حوزه احداث راه ها در دهستان زیلایی تاکید کرد.

استاندار با تاکید بر ارائه آمار صحیح در جلسات، ابراز داشت: ارائه آمار صحیح و عملیاتی در جلسات مورد تاکید است و مدیران وقت بیشتری برای برنامه ریزی و تهیه آمار بگذارند.

احمدی بر ایجاد کارگاه های تولیدی با محوریت شرکت شهرک های صنعتی و جذب سرمایه گذار در منطقه زیلایی تاکید کرد و گفت: بهره گیری از جوانان فارغ التحصیل این مناطق در این کارگاه ها اولویت دارد.

احمدی گفت: دستگاه های متولی یک طرح مشترک برای ایجاد ظرفیت های اشتغالزایی در دهستان زیلایی ارائه دهند.

وی فعالیت جزیره ای را یک ایراد دانست و اظهار کرد: با توجه به فعالیت دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری لازم است که با هم افزایی یک پکیج در راستای ارتقای شاخص های توسعه در منطقه زیلایی اجرایی شود.

وی افزود: باید دستگاه های متولی همکاری و هم افزایی مناسبی برای دستیابی به خروجی بهتر در این طرح داشته باشند.

احمدی ایجاد مراکز و ساختمان ها در مناطق هدف را منوط به نیاز سنجی صحیح دانست.

وی با بیان اینکه میزان پوشش زیرساخت های ورزشی در منطقه زیلایی صفر است، اظهار کرد: تا ۱۵ اردیبهشت وضعیت پیمان سپاری دو سالن ورزشی موشمی و بردپهن زیلایی انجام شود.

احمدی استفاده از ظرفیت به وجود آمده در منطقه زیلایی را ضروری دانست و ابراز کرد: همچنین تسهیلات اشتغال روستایی نیز کمک فراوانی به توسعه اشتغال پایدار و تولید روستایی می کند.

استاندار با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات ملی، گفت: مدیران دستگاه ها پیگیری لازم برای جذب اعتبارات در سطوح و بندهای مختلف از جمله اعتبارات ملی را داشته باشند و بررسی نحوه جذب ردیف های ملی توسط دستگاه ها انجام خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳

طبق گفته مسئولان، مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته و تعرفه ترجیحی برای نخستین‌بار مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از سال ۱۳۸۶ مصوب شد و حدود ۱۵ سال به طول انجامید تا بعد از همه‌گیری کرونا، با توجه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری در این خصوص، در دولت سیزدهم این قانون اجرایی شد.

طبق اظهارات مسئولان مربوطه، این تعرفه‌ها مانند سایر تعرفه‌های حوزه پزشکی وارد سرانه سلامت شده است و با توجه به لزوم در نظر گرفتن تدابیری به منظور ماندگاری پرستاران در مناطق محروم، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم نیز مد نظر قرار گرفت.

محمدتقی جهان‌پور، رئیس کل سازمان نظام پرستاری‌، درباره تعرفه‌های خدمات پرستاری اظهار کرد: سازمان نظام پرستاری جلسات مشترکی را با «معاون پرستاری وزارت بهداشت» و «شورای عالی بیمه سلامت» به منظور تعرفه‌های خدمات پرستاری برگزار کرد، البته اقدامات سازمان نظام پرستاری به منظور افزایش تعرفه‌های خدمات پرستاری به برگزاری جلسات مشترک محدود نمی‌شود، بلکه کارگروه تخصصی تعرفه‌های خدمات پرستاری در سازمان نیز تشکیل شد.

وی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: به این ترتیب مبلغ ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت، همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ارزیابی نرخ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: بررسی نرخ تعرفه‌های خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد کرده است.

جهان‌پور با بیان اینکه تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای نخستین‌بار تصویب شد، اظهار کرد: برای امسال وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری موضوع تعرفه‌های ترجیحی در مناطق کمتر توسعه‌یافته را در کانون توجه قرار دادند؛ چراکه این مؤلفه را حائز اهمیت می‌دانند، تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای بیمارستان‌هایی است که ضریب K کمتری دارند، هدف از تصویب و اجرای تعرفه‌های ترجیحی، ماندگاری پرستاران برای ارائه خدمات در مناطق محروم است.

وی درباره اثرگذاری اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم گفت: به طور قطع، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم می‌تواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و ارائه خدمات پرستاری اثرگذار باشد، بسیاری از کارشناسان مسائل پرستاری با در نظر گرفتن مسائل معیشتی بر اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم تاکید داشتند و پیش از تصویب اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم، میزان دریافتی پرستاران ناچیز بود.

تصویب تعرفه ترجیحی برای اولین بار

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت نیز پیش از این با اشاره به دستاوردهای ارزشمند وزارت بهداشت در اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار کرد: سال جاری برای نخستین بار تعرفه ترجیحی برای مناطق کمتر برخوردار تصویب شد که گامی در جهت دسترسی عادلانه مردم به خدمات پرستاری و انگیزه همکاران جهت ماندگاری در این مناطق است.

وی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی ضریب ریالی k پایه کارشناسان پروانه‌دار و پرستاری افزود: این افزایش نسبت به سال گذشته از ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: ۱۵ درصد به ارزش نسبی خدمات پرستاری(k) نسبت به سال قبل اضافه شده است که این مصوبات منجر به رشد مناسبی در میزان تعرفه پرستاران در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.

عبادی با اشاره به مزایای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تصریح کرد: با اجرای این قانون، استقلال مالی و ارتقای هویت سازمانی گروه پرستاری بهبود یافته است.

وی ادامه داد: این قانون منابع جدید مالی را برای بیمارستان‌ها فراهم کره است، دانشگاه‌های علوم پزشکی موظفند در توزیع این منابع وفق دستورالعمل‌های ابلاغی نقش فعالانه‌ای داشته باشند تا منافع آن به طور عادلانه به تمام پرستاران برسد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم و وزارت بهداشت برای حل مشکلات پرستاری اضافه کرد: این دستاوردها حاصل تلاش‌های یک ساله و اصلاحات انجام شده در قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که بدون شک، این اقدامات گامی کوچک در جهت ارتقای جایگاه پرستاران در نظام سلامت کشور و افزایش انگیزه آنها برای ارائه خدمات بهتر به مردم شریف ایران خواهد بود.

کد خبر 746589

دیگر خبرها

  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد
  • محرومیت و جریمه نقدی کمیته انضباطی برای رحمان احمدی
  • محرومیت ۶داور کشتی جهان بخاطر رشوه آذربایجان!
  • پرسپولیس خواهان تغییر رای دانیال
  • حسینی از بازی با فولاد محروم شد
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • حسینی و مربی استقلال از بازی با تراکتور محروم شدند/ محرومیت اسماعیلی فر از بازی با سپاهان
  • حسینی و مربی استقلال از بازی با تراکتور محروم شدند/ محرومیت یک جلسه‌ای مدافع پرسپولیس
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • ادعای سپاهان؛ رامین رضاییان مقابل پرسپولیس محروم نیست