Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر معصومه امینی خو در برنامه گفت و گوی اجتماعی شبکه رادیو گفت و گو با موضوع بررسی آرامش در جامعه شهری تحلیل و آسیب شناسی اجتماعی آرامش در کلانشهر تهران افزود : اقتصاد و شرایط اقتصادی می تواند یکی از مولفه های آرامش در کلانشهرها باشد چرا که از نظر روانشناسی بر آورده نشدن بسیاری از نیازهای ابتدایی افراد می تواند تجربه نیازهای بالاتری مانند احساس آسایش و آرامش محقق نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که کلانشهر تهران همچنان در روندد توسعه قرار دارد ، گفت : بدون شک میزان آرامش در کلانشهر تهران که شهری در حال توسعه است، از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار نمی شود؛ چرا که مردم به جای استفاده از امکانات کلانشهری با عوارض زندگی در کلانشهرها دست و پنجه نرم می کنند.
این استاد دانشگاه افزود : استرس زیاد ، تراکم بالای جمعیت، آلودگی هوا، دوری محل کار با محل سکونت، زد و خوردهای متعدد و غیره از عواملی است که مردم ساکن در کلانشهرها به صورت روزانه با آن دست و پنجه نرم می کنند.
وی با بیان اینکه آرامش در کلانشهرها برای مردم تجربه ای گمشده است ، گفت : بسیاری از مردم ساکن در کلانشهرها به خاطر تکاپوی بیش از حد و نداشتن آرامش کافی رضایت و سلامت روان خود را از دست می دهند.
دکتر امینی خو با اشاره به این که موضوع آرامش یکی از مولفه های رضایت در زندگی به شمار می آید ، تصریح کرد : یک فرد ساکن در محیط روستایی در کنار عدم رضایت اقتصادی از زندگی خود می تواند تجربه آرامش خوبی را از زندگی خود داشته باشد ، در حالی که موضوع رضایت افراد ساکن در کلانشهرها می تواند با عوامل متعددی سنجیده شود.
همچنین میثم شهبازی از دیگر کارشناسان برنامه گفت و گوی اجتماعی شبکه رادیویی با اشاره به اینکه محیط همواره بر رفتار انسان ها تاثیر می گذارد گفت: آرامش یک موضوع ذهنی است به طوری که در نقطه ی مقابل آسایش قرار دارد که به معنای رفاه و شرایط عینی آرامش بخشی است.
وی افزود : هر کدام از عینیت های شهر تهران امروزه به نوبه تاثیر منفی خود را بر آرامش شهر دارد؛ برای مثال ترافیک موجود در بسیاری از بخش های شهر تهران آرامش و ذهنیت مردم را در طول روز بر هم می زند.
این کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به این که متاسفانه امروزه مدیریت شهری در کشور سیاسی شده و دچار سیاست زدگی است ، تاکید کرد: در تمام دنیا هیچ کدام از شهرهای دنیا با روند سیاسی مدیریت نمی شوند، در حالی که متاسفانه مدیریت شهری در ایران دچار روندهای سیاسی شده است.
وی افزود : مدیریت جناحی شهر همواره باعث می شود تا مدیر از عملکرد مدیریتی خود بیرون آمده و آرمان های جناح منتصب به خود را در اولویت قرار دهد.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است
  • قیمت مهمترین ارزها در بازار تهران/ لیر ترکیه تحت تأثیر چه اتفاقی است؟
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین