Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@15:05:17 GMT

مددجویان نهادهای حمایتی در خلخال تابلو فرش تولید می کنند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۴۲۳۳

مددجویان نهادهای حمایتی در خلخال تابلو فرش تولید می کنند

اردبیل - ایرنا - فرماندار خلخال گفت: تولید تابلو فرش دستباف در خلخال برای 500 نفر از مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام و بهزیستی این شهرستان زمینه اشتغال ایجاد می کند.

به گزارش ایرنا ، فریدون بابایی روز دوشنبه در جلسه هماهنگی اجرای طرح استانی تولید تابلو فرش های دستباف افزود: این طرح با سرمایه گذاری بخش خصوصی شرکت فرش دستباف سردرود و با آموزش مددجویان ،تامین امکانات ، تجهیزات و مواد اولیه تولید و بافت انواع فرش های دستباف از سوی این شرکت و عقد قرارداد با کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: سرمایه گذار طرح متعهد به صدور کارت مهارت فنی برای افراد آموزش دیده ، خرید فرش از بافندگان و یا پرداخت دستمزد تابلو فرش های بافته شده از سوی مددجویان پس از تکمیل و پایان کار تابلوها بر اساس نرخ اعلام شده در قرارداد با نهادهای حمایتی شهرستان شده است.
او اظهار کرد: افراد شاغل در این طرح نباید هیچ دغدغه خاطری نسبت به فروش فرش های تولیدی و یا دستمزد انجام کار خود داشته باشند.
فرماندار خلخال افزود: در مقابل تعهدات سرمایه گذار طرح ، نهادهای حمایتی نیز در صورت بیمه نبودن افراد مشغول در کار تولید تابلو فرش اقدام لازم را در خصوص پوشش بیمه ای این افراد انجام خواهند داد.
او با بیان اینکه خلخال از شهرستان های پیشرو استان اردبیل در اجرای طرح های بزرگ فرشبافی با توجه به ظرفیت های موجود و علاقه مردم به صنعت فرش دستباف در منطقه است اظهار کرد: اجرای موفق طرح اشتغال یک هزار بافنده فرش در طرح چابک بافی فرش رسام عرب زاده در سال گذشته تجربه خوبی برای اجرای سایر طرح های تولید فرش های دستباف در این شهرستان است.
او اظهار کرد: با توجه به انجام تعهدات قید شده در قرارداد شرکت رسام عرب زاده مبنی بر خرید فرش های دستبافت از فرشبافان طرف قرارداد با این شرکت و پرداخت کامل دستمزد دست اندرکاران اجرای این طرح، فرمانداری خلخال نیز با معرفی این شرکت برای دریافت 40 میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل تسهیلات اعتباری اشتغال فراگیر به تعهدات خود در اجرای این طرح عمل کرده که در زمینه طرح تولید تابلوهای فرش شرکت سردرود نیز همینطور خواهد شد.
شهرستان خلخال در جنوب اردبیل یکی از قطب های مهم تولید فرش های نفیس ابریشمی دستبافت کشور است و هم اکنون بیش از سه هزار نفر در تولید فرش های ابریشمی نفیس در این شهرستان فعالیت دارند.
7119/6018

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اجراي طرح تابلو فرش در خلخال بابايي فرماندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • پلیس در «طرح نور» به سمت هوشمندسازی پیش می‌رود
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • ۳هزار زندانی ندامتگاه قزلحصار کرج از تسهیلات حمایتی بهره مند شدند
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل
  • مهلت شرکت در المپیاد فرش دستباف گلستان تا ۱۵ اردیبهشت
  • زنجیره ارزش فرش دستباف در کردستان ایجاد می‌شود