Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايلام - ايرنا - مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي ايلام از افزايش پنج برابري صادرات صنايع کوچک و متوسط اين استان در سال گذشته خبر داد و گفت: هفت ميليون و 835 هزار دلار کالاهاي مرتبط با اين بخش پارسال از اين استان صادر شد.

مرتضي دارايي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: مهم ترين محصولاتي که سال گذشته در حوزه صنايع کوچک و متوسط از اين استان صادر شامل نخ هاي استرج، نايلون و نايلکس عريض کشاورزي، اسيد سولفوريک ، سولفات پتاسيم سولفوريک و اسيد کلريدريک، قند و شکر، آرد و ترشي جات، آب معدني و نوشابه و دلستر و آبميوه بوده که براي نخستين بار توانسته اند با توجه به کيفيت مناسب آنرا بويژه به بازار عراق صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي وزن کالاهاي صادر شده را 16 هزار و 356 تن به ارزش هفت ميليون و 835 هزار دلار عنوان کرد و افزود: ميزان صادرات محصولات صنايع کوچک و متوسط اين استان در سال ماقبل (95) به وزن سه هزار و 500 تن و ارزش يک ميليون و 745 هزار دلار بوده است که افزايش پنج برابري را در سال 96 به نسبت سال 95 نشان مي دهد.
مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي ايلام با اشاره به اجراي برنامه هاي حمايتي اين سازمان براي تقويت صادرات يادآور شد: توجه به خواسته و رفع موانع پيش روي صادرات غير نفتي از اولويت هاي دولت است و هدفگذاري 2 ميليارد دلاري صادرات صنايع کوچک و متوسط در کشور انجام شده است.
دارايي تاکيد کرد: امکان توليد، صادرات و دسترسي به بازارهاي داخلي و خارجي به صورت همزمان در استان ايلام فراهم است و وضعيت صادرات در مرز مهران روند صعودي دارد.
وي اضافه کرد: مشکلي در زمينه صادرات کالاها از اين مرز به کشور عراق نداريم ضمن اينکه تلاش شده که با ايجاد امکانات لازم براي تجار و بازرگانان، امر صادرات در اين مرز تسهيل شود.
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان ايلام با اشاره به تشکيل و فعاليت کنسرسيوم هاي صادراتي فرش دستباف ، گليم نقش برجسته و صنايع پلاستيک استان و نيز نقش اين کنسرسيوم‌ها در افزايش و تسهيل امور صادراتي، تصريح کرد: اين مراکز در زمينه شناسايي چالش ها و مشکلات واحدهاي صنعتي به تفکيک رشته و گروه و ارائه راهکارهاي لازم به منظور بهبود صادرات فعاليت مي کنند.
553 واحد صنعتي داراي پروانه بهره برداري با سرمايه گذاري حدود 265 ميليارد ريال و ظرفيت اشتغال 9 هزار و 171 نفر در استان ايلام وجود دارد.
7180/6119
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی