Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف پیرو حملات سایبری مورخ ۱۳۹۷/۱/۱۷ و توضیحات جامع وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات جناب آقای مهندس آذری جهرمی در خبر ساعت ۱۴:۰۰ مورخ ۹۷/۱/۱۸ شبکه یک صدا و سیما، توضیحاتی در خصوص تاثیرپذیری شبکه رسپینا از حملات مذکور به حضور مردم شریف ایران ارائه می گردد:

۱- صرفا تعداد ۴۱ عدد از تجهیزات Cisco در شبکه گسترده شرکت رسپینا در کل کشور از این حمله تاثیر پذیرفتند و سایر تعداد اشاره شده در شبکه مشتریان شرکت رسپینا قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- نوع حمله از نوع منع سرویس بوده و صرفا تنظیمات تجهیزات به تنظیمات کارخانه ای برگشته و هیچگونه سرقت از اطلاعات صورت نگرفته است.

۳- با توجه به گستردگی و سطح پوشش شبکه رسپینا در کشور در مقایسه با سایر شرکت‌های سرویس دهنده در ایران که در آمار اعلامی توسط وزیر محترم ارتباطات و قرار گرفتن رسپینا بین ۱۰ شرکت بزرگ جهان در تاثیرپذیری نیز کاملا مشهود است، این حجم از حملات به شبکه رسپینا غیرقابل اجتناب است. در گزارش سایت Hurricane Electric به آدرس https://bgp.he.net/country/IR گستردگی شبکه رسپینا در مقایسه با سایر شرکت های ایرانی قابل مشاهده و مقایسه می باشد که با توجه به تعداد رابطه همسایگی BGP adjacencies ، رسپینا در رتبه یک کشور و حتی بالاتر از شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران قرار دارد.

۴- با توجه به پایبندی رسپینا به ارائه سرویس با کیفیت در سطح استاندارهای جهانی به مردم عزیز و مشتریان بزرگ، کل شبکه رسپینا با تجهیزات با کیفیت و مطرح جهانی Cisco، تجهیز و بستر سازی گردیده است و از آن جا که حمله مذکور صرفا بر روی تجهیزات Cisco بوده، شاهد بیشترین تاثیر پذیری در این شرکت در کشور بوده‌ایم.

۵- شرکت رسپینا موفق شد ظرف مدت کمتر از 2 ساعت با کمک نیروهای متعهد و متخصص خود، شبکه خود و مشتریان را که در سراسر کشور قرار داشته و جهت رفع مشکل نیاز به حضور فیزیکی پای تجهیزات دارد، به حالت عادی بازگرداند.

شرکت داده پردازی رسپینا به عنوان بزرگ ترین توزیع کننده پهنای باند اینترنت اختصاصی در ایران، این اطمینان را به مردم عزیزمان می دهد که به صورت مداوم در حال پایش و رفع مشکلات احتمالی شبکه به جهت ارائه بهترین کیفیت در سطح استانداردهای جهانی می باشد.

در نهایت از صبر و شکیبایی و همیاری خانواده بزرگ مشتریان رسپینا در جهت رفع مشکلات به وجود آمده در حمله سایبری مذکور ، کمال سپاسگزاری را داریم./

با تشکر

روابط عمومی شرکت داده پردازی رسپینا

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است

معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حسن منصوری اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، فعال نکردن رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز آسان و قابل حدس است.

وی با بیان اینکه فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است، افزود: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از آگاهی نداشتن و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری افراد، تصریح کرد: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و محرمانه افراد فریب خورده، زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

منصوری گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) ،گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 751709

دیگر خبرها

  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • جزئیات مراسم چهلم شهدای حمله به کنسولگری ایران در دمشق
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد