Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:00:36 GMT

باید ابعاد نظامی و مدیریتی شهید صیادشیرازی تبیین شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۷۱۲۰

باید ابعاد نظامی و مدیریتی شهید صیادشیرازی تبیین شود

همرزم شهید صیاد شیرازی با تأکید بر اینکه ما باید ابعاد نظامی و مدیریتی شهید صیادشیرازی را مطرح کنیم تا علاوه بر ابعاد اخلاقی، عبادی و خانوادگی، ایشان به عنوان الگویی برای جوانان و نظامیان قرار گیرد، گفت: متأسفانه هرگاه حرفی از شهید صیادشیرازی به میان می‌آید افراد معمولا تنها به ابعاد عبادی این شهید می‌پردازند در حالیکه ایشان به جز این موارد محسنات بسیار دیگری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ مسعود بختیاری، از طراحان عملیات بیت‌المقدس در زمان جنگ تحمیلی و از همرزمان شهید صیادشیرازی دوشنبه 20 فروردین در نوزدهمین بزرگداشت شهادت امیر سرافراز شهید علی صیادشیرازی در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان،با بیان اینکه نباید شخصیت ایشان را تنها به ابعاد فردی منحصر کنیم، افزود: نخستین‌بار صیادشیرازی را در مهرماه سال 60 دیدم، زمانی‌که هواپیمای فرماندهان سقوط کرده و قرار بود فرمانده جدیدی برای نیروی زمینی منصوب شود.

وی ادامه داد: در سال اول جنگ در توپخانه لشگر 21 عهده‌دار مسئولیت بودم که خبر دادند فرمانده جدید نیروی زمینی قرار است برای سرکشی بیاید. در آن زمان با آن شرایط خاص حاکم بر ارتش، بسیار نادر بود که یک سرهنگ جوان با 14 سال سابقه خدمتی چنین مسئولیتی را بپذیرد و این برای ما که با فرهنگ ارتش آشنا بودیم، بسیار تعجب‌آور بود.

بختیاری ادامه داد: هنگامی‌که ایشان این مسئولیت را پذیرفت، چهار فرمانده لشگر وقت را احضار کرده و از آنها پرسید آیا حاضر هستند که با ایشان همراهی کنند یا خیر؟ که در نهایت دو تن از فرماندهان پذیرفته و دو تن دیگر فرماندهی ایشان را نپذیرفتند.

وی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی هنگام پذیرش این مسئولیت با مشکلات بسیاری مواجه بود چرا که 13 هزار کیلومتر از زمین‌های کشور به تصرف دشمن درآمده بود، افزود: آن زمان ایشان از نظر سنواتی 14 سال خدمت کرده بود و پذیریش این مسئولیت نشان‌دهنده اعتماد به نفس بالای او بود.

همرزم شهید صیادشیرازی اظهار کرد: شهید صیادشیرازی چه در دوران دانشجویی در ایران و چه در دوره آموزشی در آمریکا به عنوان فرد نمونه انتخاب شد و همین امر نیز سبب شد تا چهار سال پیش از پیروزی انقلاب فردی مانند تیمسار یوسفی بگوید «اگر این نظام ساختار درستی داشته باشد این فرد باید در آینده فرمانده نیروی زمین ارتش شود.»

وی داشتن برنامه‌ریزی دقیق در کارها را از مهمترین ویژگی‌های شهید صیادشهیرازی برشمرد و خاطرنشان کرد: راز ماندگاری ایشان در عرصه مدیریتی اعتقادات و باورهایی بود که بر اساس مطالعه به آنها دست یافته بود و به آنها عمل می‌کرد.

همرزم شهید صیاد شیرازی یادآور شد: ایشان کاری را بدون مشورت انجام نمی‌داد یعنی در عرصه نظامی وقتی مشاوران ستاد نظرات خود را ارائه می‌کردند بدون لجاجت تصمیم گرفته و به آن عمل می‌کرد.

وی تأکید کرد: صبر، طمأنینه، وقار و دیگر ویژگی‌های رفتاری و مدیریتی ایشان سبب شد تا ما و همه افرادی که در ابتدای امر نمی‌توانستیم فرماندهی ایشان را قبول کنیم به این نتیجه برسیم که بهترین فرد برای فرماندهی نیروی زمینی ایشان بوده است.

طراح عملیات بیت‌المقدس با اشاره به اینکه حضور دو ساله شهید صیادشیرازی در کردستان و همکاری با سپاه سبب شد تا ایشان ارتباط خوبی را بین ارتش و سپاه ایجاد کند، گفت: تنها فردی که در این جایگاه می‌توانست این کار را انجام دهد شهید صیاد بود و ما نمی‌توانستیم چنین کاری را انجام دهیم.

وی اظهار کرد: مسئولیت‌پذیری، اتکال به خداوند یکتا، آرامش وجودی او و دیگر ویژگی‌ها و اقدامات ایشان سبب می‌شود تا ما ایشان را به عنوان الگویی مناسب به جوانان خود معرفی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین

سردار سنایی راد معاون عقیدتی سیاسی ستادکل نیرو‌های مسلح در نشست بصیرتی شورای اداری استان با بیان اینکه آثار بجامانده از استاد شهید مرتضی مطهری امروز نیز برای شبهات و سوالات نسل جوان پاسخ دارد اظهار داشت: در شرایط کنونی که دشمن تمام ظرفیتش را برای سیاه نمایی و زیر سئوال بردن خدمات نظام اسلامی بکارگرفته، تبیین و روایت واقعی دستاورد‌های نظام وظیفه عموم بویژه مسئولان است.

وی در ادامه با بیان اینکه هرحکومتی برای رسیدن به مشروعیت در کنار کارآمدی به روایتگری مناسب نیاز دارد افزود: اقدام بموقع سپاه در انجام عملیات وعده صادی و روایت عاقلانه و اخلاق مدار صداوسیما در این عملیات نمونه‌ای عینی و موفق از روایتگری بود.

حسنی معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام نیز گفت: با تشکیل قرارگاه جهاد تبیین بدنبال معرفی خدمات نظام در استان ایلام هستیم.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • ادای احترام جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرمانده معظم کل قوا به شهدای هویزه
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان