Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@16:34:02 GMT

رشد 108.5 درصدي ثبت واردات گوشي همراه در سال 1396

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۹۳۸۷

رشد 108.5 درصدي ثبت واردات گوشي همراه در سال 1396

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- گمرک جمهوري اسلامي ايران اعلام کرد پارسال سه ميليون و 224 هزار و 617 دستگاه گوشي تلفن همراه در سامانه جامع گمرکي و پنجره واحد تجارت فرامرزي گمرک ثبت و وارد کشور شد که رشد 108.56 درصدي را رقم زد.

به گزارش دوشنبه گمرک جمهوري اسلامي ايران، ارزش واردات پارسال گوشي تلفن همراه 518 ميليون و 265 هزار دلار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با کمک بانک اطلاعاتي سامانه جامع گمرکي و پنجره واحد تجارت فرامرزي همه کالاهاي خروجي از گمرک ها بويژه گوشي هاي تلفن همراه شناسنامه دارد.
به کمک سامانه هاي الکترونيکي در گمرک روشن مي شود چه نوع کالا حتي با ارزش زير 10 دلار در کدام رديف تعرفه اي با مجوز چه سازماني و توسط کدام شرکت کشتيراني و بيمه وارد کشور شده است.
**مقررات واردات گوشي تلفن همراه مسافري
براساس اعلام گمرک، مسافران هنگام ورود به کشور بايد در صورت خريداري گوشي همراه، شناسه «آي.ام.يي.آي» تلفن همراه خود را اظهار کنند.
گمرک با رعايت مقررات مسافري و لحاظ کردن شرايط غير تجاري واردات فقط يک دستگاه تلفن همراه، با اخذ حقوق گمرکي و 2 برابر سود بازرگاني و عوارض متعلق، مراتب اظهار ذينفع را از طريق گزينه ثبت اطلاعات در بخش مسافري سامانه جامع گمرکي وارد کرده و سپس از آيکون مقابل هر رکورد ثبت شده نسبت به درج اطلاعات شناسه آي.ام.يي.آي و مبالغ عوارض اقدام مي کند.
در صورت اظهار نشدن تلفن همراه و نپرداختن حقوق ورودي امکان رجيستري تلفن همراه هنگام ورود به کشور وجود ندارد و مسووليت آن با مسافر است.
** مقررات واردات گوشي تلفن همراه تجاري
واردات انواع گوشي تلفن همراه به صورت تجاري مستلزم داشتن کارت بازرگاني و مجوز ثبت سفارش است.
حقوق ورودي و سود بازرگاني انواع گوشي تلفن همراه، بر اساس ارزش پايه گوشي (مشخص شده از سوي گمرک) محاسبه و بر مبناي آن پنج درصد حقوق و عوارض دريافت مي شود.
بهاي خريد کالا در مبدا به اضافه هزينه بيمه و حمل و نقل مبناي محاسبه و اخذ حقوق ورودي کالاها در گمرک است که به اصطلاح «ارزش سيف کالا» خوانده مي شود.
براي واردات انواع گوشي تلفن همراه به صورت تجاري علاوه بر پنج درصد حقوق ورودي و سود بازرگاني، بايد ماليات بر ارزش افزوده نيز پرداخت شود.
ارزش پايه انواع گوشي هاي تلفن همراه بر اساس قانون دسترسي و انتشار آزاد اطلاعات به تفکيک انواع برندها و مدل هاي مختلف در سامانه برخط ارزش کالايي گمرک (TSC) قرار داده شده و در دسترس همگان است.
** نکاتي درباره ورود مسافري و تجاري گوشي تلفن همراه
امکان استعلام گوشي هاي تلفن همراه قاچاق يا غير قاچاق براي خريداران عمده به صورت تجاري با کمک سامانه جامع گمرکي و پنجره واحد تجارت فرامرزي فراهم شده است.
خريداران عمده گوشي تلفن همراه وارداتي مي توانند از طريق کد پروانه الکترونيکي از قاچاق يا غير قاچاق بودن گوشي هاي تلفن همراه خريداري شده مطمئن شوند.
امکان استعلام پته هاي گمرکي براي مطمئن شدن خريداران عمده در نشاني epl.irica.ir/ecl فراهم شده و در دسترس همگان قرار گرفته است.
خريداران انواع گوشي‌هاي تلفن همراه نيز مي توانند با فرستادن شناسه 15 رقمي آي.ام.يي.آي گوشي از طريق لينک پنجره واحد تجارت فرامرزي گمرک به نشاني https://epl.irica.ir/ImeiInfoView?0 استعلام بگيرند.
طرح ثبت کد گوشي هاي تلفن همراه وارداتي (رجيستري) از مهرماه پارسال با معرفي گوشي هاي توليدي شرکت اپل آغاز شد و از آخر فروردين امسال وارد مرحله پاياني مي شود.
اخبار اقتصادي ايرنا در کانال تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*9132*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم

وزیر صمت در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون تولید نوکیای ایرانی گفت: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ لذا در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، تولید آن در کشور متوقف خواهد شد.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عباس علی آبادی» وزیر صمت در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی «ایران اکسپو» در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون برنامه این وزارتخانه برای ساخت تلفن همراه در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ما در کشور در مورد این کالا هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خود اتکا باشد نداریم.


وزیر صمت افزود: در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه‌های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.


وی همچنین درباره عرضه نوکیای تقلبی در سطح بازار موبایل ایران گفت: در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.


علی آبادی تاکید کرد: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می‌گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مرتبط معرفی می‌کنیم.


مشروح گفته‌های علی آبادی را در کلیپ زیر مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نوکیای ایرانی ، تولید موبایل ، نوکیا ، وزارت صمت ، عباس علی آبادی ، کالای تقلبی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9l

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا