Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@04:54:30 GMT

دفن زباله‌های هسته‌ای عربستان در مرز قطر

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۰۰۵۷۳

دفن زباله‌های هسته‌ای عربستان در مرز قطر

خبرگزاری میزان- روزنامه الکترونیکی «سبق» فاش کرد که عربستان در نظر دارد از کانال دریایی سلوی که قرار است به زودی در مرز با قطر ایجاد شود ، برای دفن زباله های هسته ای استفاده کند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، این منبع سعودی که برای نخستین بار خبر مربوط به تصمیم عربستان برای حفر کانال سلوی را منتشر کرد، امروز هم به نقل از منابع آگاه جزئیات بیشتری درباره این طرح را فاش کرد و نوشت: یک پایگاه نظامی سعودی در فاصله یک کیلومتری میان مرزهای قطر و کانال دریایی سلوی احداث خواهد شد و بخش باقیمانده نیز به محل دفن زباله‌های هسته‌ای عربستان پس از آغاز فعالیت رآکتورهای هسته‌ای این کشور تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «سبق» نوشت: دستور تخلیه بخش های مربوط به گذرنامه‌ و گمرک در گذرگاه مرزی سلوی (مرز قطر و عربستان) صادر شده تا نیروهای گارد مرزی عربستان، کنترل کامل این منطقه را به دست گیرند.

بر اساس این گزارش،قرار است بخش‌ خصوصی عربستان و امارات،هزینه این طرح که با نظارت عربستان اجرا می شود را تامین کنند و شرکتها مصری که در حفر کانال تجربه دارند اجرای آن را به عهده بگیرند.

پیشتر پایگاه خبری سبق از قصد عربستان برای ایجاد یک کانال دریایی جدید از منطقه«سلوی» تا «خور العدید» در امتداد ساحل شرقی عربستان و نزدیک به مرزهای زمینی با قطر به طول 60 کیلومتر ، عرض 200 متر و عمق 20 متر خبر داد.

قطر پس از احداث این کانال بخشی از «جزیره سلوی» می‌شو.در واقع قطر پس از اجرای این طرح نه یک جزیره مجزا بلکه بخشی از جزیره سلوی و هم مرز با پایگاه نظامی عربستان خواهد بود.

تصمیم جدید عربستان در حالی رسانه ای شده است که «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» از روز جمعه به آمریکا سفر کرده و قرار است روز سه شنبه آینده با دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور دیدار کند.

به نظر می رسد انتشار این خبر با هدف تحت شعاع قرار دادن این سفر صورت گرفته باشد.

عربستان ، امارات ، بحرین و مصر 5 ژوئن 2017 ( 15 خرداد 96) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم ، تمامی روابط خود با این کشور را قطع کردند و مرزهای زمینی ، دریایی و هوایی با قطر را هم بستند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا طی ماههای اخیر تلاش کرده است تا اختلافات میان اعضای شورای همکاری خلیج فارس را برطرف کند. به همین منظور قرار بود بهار امسال جلسه ای با حضور امیر قطر ، ولیعهد عربستان و ولیعهد ابوظبی در واشنگتن برگزار شود اما مقامات آمریکایی اعلام کردند که این نشست به اواخر سپتامبر – تابستان آینده – موکول شده است .

دونالد ترامپ سه شنبه گذشته در تماس تلفنی با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان و شیخ تمیم امیر قطر بر لزوم پایان دادن به اختلافات میان آنها تاکید کرد.

رییس جمهوری آمریکا مدعی است اختلافات میان اعضای شورای همکاری خلیج فارس تلاش های این کشور علیه ایران را با مشکل مواجه کرده است .

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • فرو ریختن سقف دانشگاه پس از بارش شدید باران در عربستان (فیلم)
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • ژاپن چگونه سیل را مدیریت می‌کند؟ (فیلم)
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • سیل فاجعه‌بار در شهر مدینه عربستان (فیلم)
  • جاری شدن سیل در شهر مدینه عربستان (فیلم)
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم