Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از پذیرش کلیات طرح دو فوریتی مجلس در مورد ساماندهی بازار ارز توسط مسئولان بانک مرکزی در جلسه عصر امروز این کمیسیون خبر داد.

اقتصاد آنلاین-المیرا اکرمی؛ رحیم زارع در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی اقتصاد آنلاین در تشریح  نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی گفت: تحولات بازار ارز اقتصاد کشور را در روزهای گذشته با چالش جدی روبه رو کرده بود و نمایندگان مجلس در این رابطه پیگیری های خود را انجام داده اند و در این راستا امروز در کمیسیون اقتصادی جلسه تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع در  ادامه افزود: در نشست امروز کمیسیون اقتصادی نمایندگان مجلس انتقادات جدی به وضعیت بازار ارز در ماه های گذشته داشتند و از مسئولان ذی ربط خواستند که به التهابات بازار ارز خاتمه دهند.

وی با تاکید بر اینکه براساس دلایل اقتصادی نرخ ارز باید کاهش یابد، اظهار داشت: کارگروه مشترکی بین مجلس و دولت برای ساماندهی بازار ارز تشکیل می شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: طرح دو فوریتی مجلس در خصوص ساماندهی بازار ارز یکی از محورهای نشست امروز کمیسیون اقتصادی بود که کلیات آن مورد پذیرش مسئولان بانک مرکزی بود و در این راستا تلاش می شود تا با هماهنگی و به صورت اقتصادی ثبات بازار ارز باز گردد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اقتصاد بانک مرکزی اقتصاد کشور نمایندگان مجلس ارز نرخ ارز دولت بانک مرکزی نرخ ارز قیمت دلار قیمت سکه نرخ دلار بازار ارز قیمت ارز قیمت لحظه ای سکه قیمت لحظه ای دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، علی فکری امروز در حاشیه آغاز به کار رسمی ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق، اظهار کرد: امروز در آغاز به کار این کمیسیون کمیته‌های مقدماتی به بررسی می‌پردازند تا طی امروز و فردا طرفین متون یادداشت تفاهم و اسنادی که دو کشور در سفر مقامات بلندپایه طرفین به امضا برسد، با یکدیگر نهایی کنند.

وی ادامه داد: صورتجلسه مذاکرات طرفین فردا بعد از ظهر در نشست صحن علنی کمیسیون مشترک بین وزیر اقتصاد ایران و وزیر تجارت عراق به امضا خواهد رسید.

فکری به کمیته‌های بررسی اشاره کرد و گفت: پنج کمیته شامل کمیته‌های انرژی، حمل و نقل، تجارت، صدور خدمات فنی و مهندسی و سرمایه گذاری و مالی و بانکی می‌شود.

وی در خصوص دستاورد‌های این کمیته تصریح کرد: اکنون ۱۰ سند از سمت ایران در دست مذاکره است و ۱۳ سند دیگر نیز آماده است که اگر دو کشور به تفاهم برسند این ۲۳ سند برای مذاکرات و امضای نهایی در جریان سفر مقامات عالی رتبه می‌تواند آماده شود.

معاون وزیر اقتصاد اضافه کرد: علاوه بر این اسناد، برخی از پروژه‌های ویژه از جمله توسعه شهرک‌های صنعتی، متوازن سازی روابط اقتصادی بین دو کشور، سرمایه گذاری‌های مشترک بین دوطرف و رفع موانع تجاری چه حوزه مالی و بانکی و چه حوزه مقررات و قوانین وجود دارد را در این نشست پیش میبریم تا با تفاهم ایجاد شده، روابط دو کشور توسعه بیشتری نسبت به حال پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید